Ağlayakta gözden mi olak???

kızlar nettenn ovulasyon testi sipariş ettimdee nasıll ve hangi gün kullunmam lazımm

kızlar ben çıkıyorum, yarın kuaföre gideceğim sabahtan (kıl-tüy işleri) ,sizleriiii çokkkk seviyorummmm,, iyi ki varsınızzzzzzzz

Kizlar ben cikiyorum iyi geceler size opuyorum cokkk
Benay cnm iyi eglenceler
Sosyalm öptüm mm

slm ben geldim
Merhaba kizlar kimsecikler yokmu gec geldim ben ya kacirdim muhabbeti sanirim
ben arada bi girip çıkıyorum
yok kuzum üzülmedim ne üzülmesi

hoş geldin ne yaptın testi

yoğunsun sende demek, inşallah canım
yapmadım daha canım kocacığım almış gelmiş yarın sabah yapacam inşallah haber veririm mutlaka:44:
Fatma testmi yapacakti
evet canım yapacam ama korkuyorum bi taraftan negatif çıkarsa diye

kızlar sabaha kadar dayanamadım hemen sizle paylaşmak istedim az öce testi yaptı ikinci çizgi silik çıktı hamileyim değil mi :44:

uyku tutmadı uyuyamadım ya testi ne zaman tekrarlıyayım sizce:44:

Valla canim acillerde yaptirabiliyosan git hemen bi kan testi yaptir :) cok sevindim cift cizgi ciktiysa muhtemelen hamilesindir :) kan testi yapamayacaksan da en az 4 saat ciş yapmamiş olarak tekrar dene :)

Valla canim acillerde yaptirabiliyosan git hemen bi kan testi yaptir :) cok sevindim cift cizgi ciktiysa muhtemelen hamilesindir :) kan testi yapamayacaksan da en az 4 saat ciş yapmamiş olarak tekrar dene :)
testler evde kaldı canım işe geldim ben akşam gidince hemen tekrarlarım testi
Tebrikler fatmaa, darısı başımıza
amin canım inşallah bu topikteki herkes yeni yıla bebişleriyle girer.
ayyy bu super bi haberrr hayirli olsunn fatmacann

testi hemen tekrarla bence cnm
sağol canım benim akşama kadar bekleyecem test için
Hamilesinnnnnnnnnnn
inşallah canım

canımmmmmmmmm sen nasılsın bebişimiz nasıllllll
işteyim canım
yupyyyy biri daha çalışıyooo yeni hamişimizzz

bende iyi sayilirimm fundamm, gece hic uyuyamadim, ne var ne yok cikarttimhala midem kotuu

fatmacim simdi yapsanda cikar ama yinede sen bilirsin tatlimm tekrar hayirli olsun yavrum.

kizlar ben biraz uzanayimm gelirm yinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…