Canim bnm ne guzel soyluyosun tatlim Insallah hepimiz ayni zamanlarda kaliriz bebislerimz beraber büyür.anladım canım , hayırlısı olsun , ben senden umutluyum yaa
Evet cnn bnde cikiyodu koyu cizgi kullanmistim bi kac kezBende ovulasyonu sevmedim ama herkeste bir olmuyo.. Mesela ayşenurda işe yaradı.
Insallah tatlim uykucu benay bebiste senin gibi olacak
İnşAllah ama ne bilim sanki bu ay çok şey edemedik gibi olduanladım canım , hayırlısı olsun , ben senden umutluyum yaa
ben arada bi girip çıkıyorumMerhaba kizlar kimsecikler yokmu gec geldim ben ya kacirdim muhabbeti sanirim
yapmadım daha canım kocacığım almış gelmiş yarın sabah yapacam inşallah haber veririm mutlaka:44:yok kuzum üzülmedim ne üzülmesi
hoş geldin ne yaptın testi
yoğunsun sende demek, inşallah canım
evet canım yapacam ama korkuyorum bi taraftan negatif çıkarsa diyeFatma testmi yapacakti
uyku tutmadı uyuyamadım yatesti ne zaman tekrarlıyayım sizce:44:
kızlar sabaha kadar dayanamadım hemen sizle paylaşmak istedim az öce testi yaptı ikinci çizgi silik çıktı hamileyim değil mi :44:
kızlar sabaha kadar dayanamadım hemen sizle paylaşmak istedim az öce testi yaptı ikinci çizgi silik çıktı hamileyim değil mi :44:
testler evde kaldı canım işe geldim ben akşam gidince hemen tekrarlarım testiValla canim acillerde yaptirabiliyosan git hemen bi kan testi yaptir :) cok sevindim cift cizgi ciktiysa muhtemelen hamilesindir :) kan testi yapamayacaksan da en az 4 saat ciş yapmamiş olarak tekrar dene :)
amin canım inşallah bu topikteki herkes yeni yıla bebişleriyle girer.Tebrikler fatmaa, darısı başımıza
sağol canım benim akşama kadar bekleyecem test içinayyy bu super bi haberrrhayirli olsunn fatmacann
testi hemen tekrarla bence cnm
inşallah canımHamilesinnnnnnnnnnn
Hamilesinnnnnnnnnnn
gunaydinn fundosummm,canimmmm
nasilsinn
canımmmmmmmmm sen nasılsın bebişimiz nasıllllll
işteyim canım
yupyyyy biri daha çalışıyooo yeni hamişimizzz
işteyim canım
işteyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?