darısı başına senin haberlerini de bekliyoruz en kısa zamanda
inşallah öyleyimdir canım gözüme uyku girmedi o saatten sonra heyecandan
cumartesileri çalışmayı hiç sevmiyorum ama mecbur işte hemde 5 e kadar vakit nasıl geçecek bilmem:44:
bende iyi sayilirimm fundamm, gece hic uyuyamadim, ne var ne yok cikarttimhala midem kotuu
fatmacim simdi yapsanda cikar ama yinede sen bilirsin tatlimmtekrar hayirli olsun yavrum.
kizlar ben biraz uzanayimm gelirm yinee
günaydın ezoGünaydın kızlarr
ben yine geldim ara ara girmeye çalışıyorumfundoşum bu arada yeni farkettim bizim evlilik yıldönümleri arasında iki gün varmış sadece
aa evet ama ben 2010 da sen 2011 de evlenmişsinsen 14 eylül ben 12 eylül
bende iyi sayilirimm fundamm, gece hic uyuyamadim, ne var ne yok cikarttimhala midem kotuu
fatmacim simdi yapsanda cikar ama yinede sen bilirsin tatlimmtekrar hayirli olsun yavrum.
kizlar ben biraz uzanayimm gelirm yinee
kocişimden evdeki testleri getirmesini istedim tekrar yapacam haber ederim yine
tamam canım bekliyoruzzz
ezocum günaydın nbaber
günaydın ezo
Kötüyüm cnm ya senden nber ovu testi bu ay negatif çıktı benim yum olmuyor sanırım 14 tane var daha onuda diğer aya kullanıcam artık
canım benimde öle oldu ya geçen ay testlerimde bitti 3 tane kaldı habire yaptım ama bitürlü koyuyu yakalayamdım
bakalım bugün dr gidicem baksın hormon testleirme ne çıkıcak
yum. sorun varmı
Bilmiyorum cnm ya anlamadım gittibu ay test yapmıycammmm eşimde gitti bu gece yok annemlerde kalcam artık yarından sonra devam ederiz kısmet napalım
bide şu test sonuçlarını merak ediyorum
Fatmacım tebrik ederim darısı bize inş tabi yumurtlarsam
yumurtlarsın canım hiç üzme kendini bende polikistik over var bu ay bi düzine ilaç kullandım serephone+puregon+ovitrelle(çatlatma iğnesi)+duphaston çok zordusiz inşallah bunların hiçbirini yaşamadan hamile kalırsınız çok dua ediyorum size
Bu hapları kullanırken korundunuzmu peki gerçi çatlatma iğnesi vurunmuşunda
canım bunların hepsini yumurta gelişsin diye verdi ama yan etkileri beni mahvetti bebiş için sabrettim çatlatma iğnesini vurduktan sonra gün aşırı yaptık inşallah olmuştur :109: darısı başına canım inşallah en kısa zamanda senden de bebiş haberi alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?