Ağlayakta gözden mi olak???

darısı başına senin haberlerini de bekliyoruz en kısa zamanda

inşallah öyleyimdir canım gözüme uyku girmedi o saatten sonra heyecandan

cumartesileri çalışmayı hiç sevmiyorum ama mecbur işte hemde 5 e kadar vakit nasıl geçecek bilmem:44:

ayyyy bal damlıyorrr ağzındannn inşallaaaah dualarınızı eksik etmeyinnn
ben olsam bende öle olurum kızzzz ahhh ahhh

cumartesiden nefret ediyorummmmm bugün kocişte bayi gezsine gitti ş.dışına hemde yum. zamanları

bende iyi sayilirimm fundamm, gece hic uyuyamadim, ne var ne yok cikarttimhala midem kotuu

fatmacim simdi yapsanda cikar ama yinede sen bilirsin tatlimm tekrar hayirli olsun yavrum.

kizlar ben biraz uzanayimm gelirm yinee

oyyyy kıyamammmm geçer canım çok normal şimdi bu bulantılar
uzan dinlen yorma kendini ayyy kıyamamm yaa ne çabuk geçiyor zamannn

ben yine geldim ara ara girmeye çalışıyorum fundoşum bu arada yeni farkettim bizim evlilik yıldönümleri arasında iki gün varmış sadece

ben yine geldim ara ara girmeye çalışıyorum fundoşum bu arada yeni farkettim bizim evlilik yıldönümleri arasında iki gün varmış sadece

aa evet ama ben 2010 da sen 2011 de evlenmişsin sen 14 eylül ben 12 eylül

bende iyi sayilirimm fundamm, gece hic uyuyamadim, ne var ne yok cikarttimhala midem kotuu

fatmacim simdi yapsanda cikar ama yinede sen bilirsin tatlimm tekrar hayirli olsun yavrum.

kizlar ben biraz uzanayimm gelirm yinee

kocişimden evdeki testleri getirmesini istedim tekrar yapacam haber ederim yine

Kötüyüm cnm ya senden nber ovu testi bu ay negatif çıktı benim yum olmuyor sanırım 14 tane var daha onuda diğer aya kullanıcam artık

canım benimde öle oldu ya geçen ay testlerimde bitti 3 tane kaldı habire yaptım ama bitürlü koyuyu yakalayamdım
bakalım bugün dr gidicem baksın hormon testleirme ne çıkıcak
yum. sorun varmı

bu ay test yapmıycammmm eşimde gitti bu gece yok annemlerde kalcam artık yarından sonra devam ederiz kısmet napalım
bide şu test sonuçlarını merak ediyorum

canım benimde öle oldu ya geçen ay testlerimde bitti 3 tane kaldı habire yaptım ama bitürlü koyuyu yakalayamdım
bakalım bugün dr gidicem baksın hormon testleirme ne çıkıcak
yum. sorun varmı

Benim sadece süt hormonu yüksek çıktı buzamana kadar hiç bu dr bakmamıştı o hormona sanırım ocakta gidicem ben daha ne diyecek bilmiyorum yanlız rahim filminde hamile kalınıyormuş dedin ya bugün aklıma geldi benim bi arkadaşın 5 yıldır olmuyor bebişi adeti düzenli eşi test yaptırdı kendi rahim filmi çektirdi ikisindede sorun yok hamile kalamadı film çektirdiği halde yanlışın olmasın:44:

Fatmacım tebrik ederim darısı bize inş tabi yumurtlarsam

yumurtlarsın canım hiç üzme kendini bende polikistik over var bu ay bi düzine ilaç kullandım serephone+puregon+ovitrelle(çatlatma iğnesi)+duphaston çok zordusiz inşallah bunların hiçbirini yaşamadan hamile kalırsınız çok dua ediyorum size

Bu hapları kullanırken korundunuzmu peki gerçi çatlatma iğnesi vurunmuşunda

Bu hapları kullanırken korundunuzmu peki gerçi çatlatma iğnesi vurunmuşunda

canım bunların hepsini yumurta gelişsin diye verdi ama yan etkileri beni mahvetti bebiş için sabrettim çatlatma iğnesini vurduktan sonra gün aşırı yaptık inşallah olmuştur :109: darısı başına canım inşallah en kısa zamanda senden de bebiş haberi alırız

Bilmediğim için inş cnm 1 yıl oldu ama yok yine nasıl bi yan etkisi oldu peki

fatmacım sen klomen kullandınmı dr. dan geliyorum klomene başlıycam bir dahaki adetimin 5. günü..

hiçbi sorun gözükmedi bu arada eşiminde benimde değerlerim normalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…