ayyy çok iyi geldi vallaaaa
v
:118: :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:v
bide ne açsam sölüyooo o nedir diyo öle gülüyo kıllll
kizlar benim mide bulantim geliyor yinebiraz hava alayim,belki iyi gelir
Onu herkes med ediyorda bayana utanıyorumki erkeğe gitsem:26:benim doktorum ali acar canım
Herkesin olsunhaydeeeee hareketleninnnn pek eşlik edemiyorum dibimde oturmuş adam gözünüde dikmiş ekranaaaa
buraya transfer oldum olalı müzik bile açamıyorummmm yaaaaaaaaa
akıntı da var ağrıda sosyalim bu ay bizim olsun kızzzzzzz
:
kizlar benim mide bulantim geliyor yinebiraz hava alayim,belki iyi gelir
Onu herkes med ediyorda bayana utanıyorumki erkeğe gitsem:26:
Herkesin olsun
Limon ye cnm bulantıyı kesiyor
Eğer hamişsek ağustos annesi olucaz sıcakta minikler üşümüycek
Ben pazartesi kötü bir kürtaj geçirdim :S Bebeğimi aldılar.. Artık gebe değilimKorkuyorum hiç anne olamicam diye.. Haftaya kontrole gidicem doktor ne kadar korunma önerecek bilmiyorum ama ben ilk adetten hemen sonra olsun istiyorum çok aşırı bir riski var mıdır :S Kafam allak bullak oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...
neden kürtaj oldun ki :44: kaç haftalıkken aldılar :44:
Ben pazartesi kötü bir kürtaj geçirdim :S Bebeğimi aldılar.. Artık gebe değilimKorkuyorum hiç anne olamicam diye.. Haftaya kontrole gidicem doktor ne kadar korunma önerecek bilmiyorum ama ben ilk adetten hemen sonra olsun istiyorum çok aşırı bir riski var mıdır :S Kafam allak bullak oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...
geçmiş olsun canım neden aldılar bebeği çok üzüldüm ya
Cnm üzülme lütfen geçmiş olsun niye olmasınki hemen olur merak etme sen arkadaşımın hemen olmuştu üzülme lütfenBen pazartesi kötü bir kürtaj geçirdim :S Bebeğimi aldılar.. Artık gebe değilimKorkuyorum hiç anne olamicam diye.. Haftaya kontrole gidicem doktor ne kadar korunma önerecek bilmiyorum ama ben ilk adetten hemen sonra olsun istiyorum çok aşırı bir riski var mıdır :S Kafam allak bullak oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...
kız herkesin olsun tabiii
aslan mı olacak kız şimdi , aman bebişimle çok çatışırım ben şimdi
öyle geliyor insana ama bak görüceksin ki sende hamile kalıcaksın niye aldılar ki en az 3ay veriyolar canım kazıdılar mı vakumla mı yaptılar
Cnm üzülme lütfen geçmiş olsun niye olmasınki hemen olur merak etme sen arkadaşımın hemen olmuştu üzülme lütfen
6+2 de gittik kalp atışını alamadı doktor.. Haftaya gel yine duymazsak alıcam dedi.. Başka doktorlara gittik onlar da sağlıklı görmedi.. 2 hafta sonra gittik gelişmemiş aynı kalmış 9 hafta olması gerekirken 6 haftada kalmış zaten kalp atışı yok o yüzden aldılar..
Arkadaşa da yazdım kalp atışı hiç oluşmadı o yüzden aldılar.. Vakumla yaptılar canım.. Bilmiyorum gebe kalır mıyım kalsam yine mi böyle olur.. Hayırla olsun inşallah
Eylüle sarkmadımı kız bizim bende ağustos diyodum ama eylül olcak galiba
izmirli taylan varya keşanlı keşanlı bende ona bayılıyorum sosyalllll
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:vvvvvvvv
Cnm üzülme lütfen geçmiş olsun niye olmasınki hemen olur merak etme sen arkadaşımın hemen olmuştu üzülme lütfen
Aslan yada başak eğer olursa biz toplu pasta kesicez eşimin doğum günü evlilik yıl dönümümüz vede miniğimin doğum günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?