• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

fundoş bu sözünü unutma , yılbaşında boyatıcam diyorsun ya , belki şu kelimenin aynısını bende sana söylicem " ee sende zamanını mı buldunnn bunca zaman aynı durmuş , şimdi çok zor olmaz bebiş doğunca boyatırsın " :60:

inşallaaaahhhh :emir_bebek: hadi gel kuzum teyzen için gel , bu anan saçlarını boyatamasın

ayşemm yok canım ya, twiye senin için resim eklicem balım :16:

tamam bu aksam twitteri acip basinda bekleyecemmm:60::60: rapunzell saclarini bende gormek istiorummm:14:

gözyaşlarımı tutamıyor hıçkırıklara boğuluyorum şu an..

halbuki ne güzel unutmuştum akışına bırakmıştım bebek işini:5:

az önce arkadaşımdan geldim. a kişisi beni sormuş niye çocuğu olmuyo demiş. b diyo ki evlimutlu tedavi görüyormuş.

arkadaşımda yok öyle bir şey bi sıkıntısı yok hatta ara verdi çocuk işine demiş. yok ben ona sormam zaten çocuk işini demiş.

aradım b yi. niye böyle söyledin bu iş niye bu kadar uzadı kimi ilgilendiriyo bu dedim.

ben söylemedim falan filan. bende 3 yıl bekledim doktorlara gttim geldim dedi.

be mübarek ben sana kendimle ilgili bişey anlatmamışım. sen de yaşamıssın aynı sıkıntıları. ne olurdu biraz empatı yapıp çeneni tutsan.

başka hamile bi arkadaş ben evlimutluya bebekle ilgili bişey sormuyorum kendimi de anlatmıyorum üzülmesin diye demiş.

insanlar artık sormuyo demekki içten içe böyle düşünüyorlar. bu da beni kahrediyo...

Rabbim aç artık o kapıyı sıkıntılarımı görüyorsun nelerle uğraştığımı

az önce arkadaşımdan geldim. a kişisi beni sormuş niye çocuğu olmuyo demiş. b diyo ki evlimutlu tedavi görüyormuş.

arkadaşımda yok öyle bir şey bi sıkıntısı yok hatta ara verdi çocuk işine demiş. yok ben ona sormam zaten çocuk işini demiş.

aradım b yi. niye böyle söyledin bu iş niye bu kadar uzadı kimi ilgilendiriyo bu dedim.

be mübarek ben sana kendimle ilgili bişey anlatmamışım. sen de yaşamıssın aynı sıkıntıları. ne olurdu biraz empatı yapıp çeneni tutsan.

başka hamile bi arkadaş ben evlimutluya bebekle ilgili bişey sormuyorum kendimi de anlatmıyorum üzülmesin diye demiş.

insanlar artık sormuyo demekki içten içe böyle düşünüyorlar. bu da beni kahrediyo...

canımmm takılma bu durumlara biliyorum çok canın acıyo ama değmez inan bigün bebişin olcak ve sen boşuna kendimi üzmüşüm diceksin çünkü bazı insanlar bu tip olayları konuşmaya bayılır ve hep yeni şeyler üretir yarın öbürgünde başka bişey bulur.
Allahtan sabır diliyorum ben çoğunlukla eğer hayırlısı böyleyse geç olacaksada o sabrı ver bana diyorum hep canım.

canim benim oyle insanlar icin kendini hic uzme.. onlarin isleri gucleri yok.o yuzden boyle islere sariyorlar. Allah herkesin gonlune gore versin.. seninde mucizen en kisa zamanda gelecek canimm..

o zaman instagrama gel bebegimm. :10:

cok hossun sed:51: gulec yuzluu sed:51:

fundos sende instagrama biraz foto yukle ayoll:23:

tamam canommmm senin için bu akşam takviye yapacam :9: :9:
gebe kadını üzermiyim hiçççç :1:
kkız telden girmiyom ya o zımbırtıda yanımda değil hep büyük ya çekemiyom onla pek :9:
olanlardan atem akşama

Back
X