ufaklığım gelsindeee saçlarım bembeyazzzz hatta rengarenk olsunnnnnnn dipler uçlar aralar beyazlardualarınızı eksik etmeyin
ben bu akşam gidim boyatimmm şimdiden![]()
dualarımız hep sizlerle canımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ufaklığım gelsindeee saçlarım bembeyazzzz hatta rengarenk olsunnnnnnn dipler uçlar aralar beyazlardualarınızı eksik etmeyin
ben bu akşam gidim boyatimmm şimdiden![]()
ortam yo kdiye girmiyoz zaten ayşemmm sen diyon ya oraya ekleyin
![]()
caktirma fundoss
![]()
fundoş bu sözünü unutma , yılbaşında boyatıcam diyorsun ya , belki şu kelimenin aynısını bende sana söylicem " ee sende zamanını mı buldunnn bunca zaman aynı durmuş , şimdi çok zor olmaz bebiş doğunca boyatırsın "
inşallaaaahhhhhadi gel kuzum teyzen için gel , bu anan saçlarını boyatamasın
ayşemm yok canım ya, twiye senin için resim eklicem balım![]()
tamam bu aksam twitteri acip basinda bekleyecemmmrapunzell saclarini bende gormek istiorummm
![]()
oyyy yerim kız seni aldınmı ezodan gizli bilgi![]()
hadi bi iletişim kurun
ekleşin akşamda beni ekleyintwiterden ekle bizi ezo
![]()
ee varya orda kız![]()
tamam bu aksam twitteri acip basinda bekleyecemmmrapunzell saclarini bende gormek istiorummm
![]()
mesaj attim ama cevap yok kocasi geldi sanirsamm![]()
![]()
![]()
ama sadece bitanecik varhemde yuzunun tamamini goremiorum bilee
![]()
canom normal uzunlukta![]()
kesinnn kaçtına göre ne erken geliyo kocişi
anamm meraktan delirdi üzmeyin gebe kadınıııı![]()
gözyaşlarımı tutamıyor hıçkırıklara boğuluyorum şu an..
halbuki ne güzel unutmuştum akışına bırakmıştım bebek işini
az önce arkadaşımdan geldim. a kişisi beni sormuş niye çocuğu olmuyo demiş. b diyo ki evlimutlu tedavi görüyormuş.
arkadaşımda yok öyle bir şey bi sıkıntısı yok hatta ara verdi çocuk işine demiş. yok ben ona sormam zaten çocuk işini demiş.
aradım b yi. niye böyle söyledin bu iş niye bu kadar uzadı kimi ilgilendiriyo bu dedim.
ben söylemedim falan filan. bende 3 yıl bekledim doktorlara gttim geldim dedi.
be mübarek ben sana kendimle ilgili bişey anlatmamışım. sen de yaşamıssın aynı sıkıntıları. ne olurdu biraz empatı yapıp çeneni tutsan.
başka hamile bi arkadaş ben evlimutluya bebekle ilgili bişey sormuyorum kendimi de anlatmıyorum üzülmesin diye demiş.
insanlar artık sormuyo demekki içten içe böyle düşünüyorlar. bu da beni kahrediyo...
Rabbim aç artık o kapıyı sıkıntılarımı görüyorsun nelerle uğraştığımı
![]()
ayy fundosumm cok guldurdun bugun beni
ben 10 dk ya geliomm, bi yere gitmeyinn:82:
ayşecan bitane ekledim ama o da çok net olmadı yahu :44:
hem senin de net resmin yok canom bende seni görmek istiyorum :82:![]()
gözyaşlarımı tutamıyor hıçkırıklara boğuluyorum şu an..
halbuki ne güzel unutmuştum akışına bırakmıştım bebek işini
az önce arkadaşımdan geldim. a kişisi beni sormuş niye çocuğu olmuyo demiş. b diyo ki evlimutlu tedavi görüyormuş.
arkadaşımda yok öyle bir şey bi sıkıntısı yok hatta ara verdi çocuk işine demiş. yok ben ona sormam zaten çocuk işini demiş.
aradım b yi. niye böyle söyledin bu iş niye bu kadar uzadı kimi ilgilendiriyo bu dedim.
ben söylemedim falan filan. bende 3 yıl bekledim doktorlara gttim geldim dedi.
be mübarek ben sana kendimle ilgili bişey anlatmamışım. sen de yaşamıssın aynı sıkıntıları. ne olurdu biraz empatı yapıp çeneni tutsan.
başka hamile bi arkadaş ben evlimutluya bebekle ilgili bişey sormuyorum kendimi de anlatmıyorum üzülmesin diye demiş.
insanlar artık sormuyo demekki içten içe böyle düşünüyorlar. bu da beni kahrediyo...
Rabbim aç artık o kapıyı sıkıntılarımı görüyorsun nelerle uğraştığımı
ayşecan bitane ekledim ama o da çok net olmadı yahu :44:
hem senin de net resmin yok canom bende seni görmek istiyorum :82:![]()
ben bunu biliyommm
ozaman instagrama gel orda var![]()
ben bunu biliyommm
ozaman instagrama gel orda var![]()
o zaman instagrama gel bebegimm.
cok hossun sedgulec yuzluu sed
fundos sende instagrama biraz foto yukle ayoll![]()
o zaman instagrama gel bebegimm.
cok hossun sedgulec yuzluu sed
fundos sende instagrama biraz foto yukle ayoll![]()