• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

tamam canommmm senin için bu akşam takviye yapacam :9: :9:
gebe kadını üzermiyim hiçççç :1:
kkız telden girmiyom ya o zımbırtıda yanımda değil hep büyük ya çekemiyom onla pek :9:
olanlardan atem akşama

belki gelirim yarın :16:

sende öylesin canım :34:

ben yavaş yavaş kaçıyorum canlar görüşürüz öpüyorum hepinizi :16:

iyi akşamlar

tesekkurler fundosumm:48: bu aksam takipteyim seniii:42:

sed yrn instagram acacakk:46::64:
gorusuruz sedocannn,kendine iyi bakk hoscakall:16:

gözyaşlarımı tutamıyor hıçkırıklara boğuluyorum şu an..

halbuki ne güzel unutmuştum akışına bırakmıştım bebek işini:5:

az önce arkadaşımdan geldim. a kişisi beni sormuş niye çocuğu olmuyo demiş. b diyo ki evlimutlu tedavi görüyormuş.

arkadaşımda yok öyle bir şey bi sıkıntısı yok hatta ara verdi çocuk işine demiş. yok ben ona sormam zaten çocuk işini demiş.

aradım b yi. niye böyle söyledin bu iş niye bu kadar uzadı kimi ilgilendiriyo bu dedim.

ben söylemedim falan filan. bende 3 yıl bekledim doktorlara gttim geldim dedi.

be mübarek ben sana kendimle ilgili bişey anlatmamışım. sen de yaşamıssın aynı sıkıntıları. ne olurdu biraz empatı yapıp çeneni tutsan.

başka hamile bi arkadaş ben evlimutluya bebekle ilgili bişey sormuyorum kendimi de anlatmıyorum üzülmesin diye demiş.

insanlar artık sormuyo demekki içten içe böyle düşünüyorlar. bu da beni kahrediyo...

Rabbim aç artık o kapıyı sıkıntılarımı görüyorsun nelerle uğraştığımı

evlimutlu , canım lütfen üzme kendini , ne yazık ki böyle patavatsız insanlar hayatımız da nereye gidersek gidelim varlar...
öyle güzel bebişlerin olacak ki Allahın izniyle, o minik ellerinden tutup gezdireceksin :emir_bebek::nazar::49: dualarım sizlerle dilerim Aralık ayı uğurunuz olur , gelip yerleşir minikleriniz :109:

Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun

canim benim oyle insanlar icin kendini hic uzme.. onlarin isleri gucleri yok.o yuzden boyle islere sariyorlar. Allah herkesin gonlune gore versin.. seninde mucizen en kisa zamanda gelecek canimm..

inşallah canım bu tarz cümleleri her duyduğum daha fazla çöküyorum tekrar toparlanmak daha zor oluyor.

evlimutlu , canım lütfen üzme kendini , ne yazık ki böyle patavatsız insanlar hayatımız da nereye gidersek gidelim varlar...
öyle güzel bebişlerin olacak ki Allahın izniyle, o minik ellerinden tutup gezdireceksin :emir_bebek::nazar::49: dualarım sizlerle dilerim Aralık ayı uğurunuz olur , gelip yerleşir minikleriniz :109:

Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun

maalesef canım benim imtihanım yetmiyormuş gibi bide onlarla uğraşıyorum. inşallah canım inşallah bazen o günler çok uzak gelse de sağol yinede

gözyaşlarımı tutamıyor hıçkırıklara boğuluyorum şu an..

halbuki ne güzel unutmuştum akışına bırakmıştım bebek işini:5:

az önce arkadaşımdan geldim. a kişisi beni sormuş niye çocuğu olmuyo demiş. b diyo ki evlimutlu tedavi görüyormuş.

arkadaşımda yok öyle bir şey bi sıkıntısı yok hatta ara verdi çocuk işine demiş. yok ben ona sormam zaten çocuk işini demiş.

aradım b yi. niye böyle söyledin bu iş niye bu kadar uzadı kimi ilgilendiriyo bu dedim.

ben söylemedim falan filan. bende 3 yıl bekledim doktorlara gttim geldim dedi.

be mübarek ben sana kendimle ilgili bişey anlatmamışım. sen de yaşamıssın aynı sıkıntıları. ne olurdu biraz empatı yapıp çeneni tutsan.

başka hamile bi arkadaş ben evlimutluya bebekle ilgili bişey sormuyorum kendimi de anlatmıyorum üzülmesin diye demiş.

insanlar artık sormuyo demekki içten içe böyle düşünüyorlar. bu da beni kahrediyo...

Rabbim aç artık o kapıyı sıkıntılarımı görüyorsun nelerle uğraştığımı

canım benim üzülme bu kadar herkes neden bu kadar ilgili bizle bilmiyorum ama sadece bebek konusunda ilgileniyorlar, moralin bozulsa kötü bir şey olsa herkes kapısını kapatıp oturuyor:20: bo şver canım takma cahil insanları olmuyorsa bir sebebi vardır ,her şeyin bir vakti sırası var, bak şu anda karakışı yaşıyoruz sırası gelecek baharı yazı yaşayacağız, Allah hepimizin duasını duyuyor, her şey ona açık iyide kötüde, sırası gelince sende herkes gibi hamile kalıp bebeğini kucağına alacaksın, ben buna çok inanıyorum:16:

Selammmm ben geldimm

Bugün hiç gelemedim doğru dürüst okuyamadımda

Hamile var mı bugün yazan?

Ve bende sizlere msj atarım kızlar aktif bir face ve instagram kullanıcısı olarak :66:

Selammmm ben geldimm

Ve bende sizlere msj atarım kızlar aktif bir face ve instagram kullanıcısı olarak :66:

hepiniz birbirinizi görün o zaman beni dışlayın zaten :63::63::63: bende aktif olarak kk kullanıcısıyım:kkk:

bugün yok canım hamile olan, kığıızzz bugün maç var o yüzden rahat rahat buraya takılabiliriz :6:

ben bugün burada bir arkadaşımı kırmışım, o yüzden buradan özür dilemek zorunda hissettim kendimi, kızlar ben espiri, şaka yapmayı seven bir insanım, hepinizi bacım gibide çok seviyorum gerçekten, eğer birinizi kırdıysam üzdüysem çok özür dilerim, niyetim asla ve asla sizleri kırmak değil, latife yapıp gülüp eğlenmek demek ki yanlış anlaşılmışım daha dikkatli olurum bundan sonra, tekrar o arkadaşta kusura bakmasın, salakça bi şaka yüzündende beni yanlış tanımasın:14::14::14:

Bugün çok yoğundu ara ara gelmeye çalıştım ama olmadı..

Aytıca sende bi instagram aç kurtul o face gibi değil ki canım :66: :62:

Sen şakacı bir insansın ki yanlış anlaşılmayacağını düşünüyorum... Samimiyetimize karşılık espirili konuşuyoruz diye düşünüyorum.. Lim olduğunu bilmiyorum ama kırılmasın..

Kız maç varsa iyi valla iki nefes alırız :(

Bugün çok yoğundu ara ara gelmeye çalıştım ama olmadı..

Aytıca sende bi instagram aç kurtul o face gibi değil ki canım :66: :62:

Sen şakacı bir insansın ki yanlış anlaşılmayacağını düşünüyorum... Samimiyetimize karşılık espirili konuşuyoruz diye düşünüyorum.. Lim olduğunu bilmiyorum ama kırılmasın..

Kız maç varsa iyi valla iki nefes alırız :(

şu anda moralim 0 bile değil (-) eksilerde :14:

hoş geldin bu arada, evet maç var kuzum benim ki özetlerini izlemeye başladı bile

ya ben buraya dediysem sadece arkadaşların görebileceği şekilde dedim, sayfaya koyalım demedim:9:

Selammmm ben geldimm

ben bugün burada bir arkadaşımı kırmışım, o yüzden buradan özür dilemek zorunda hissettim kendimi, kızlar ben espiri, şaka yapmayı seven bir insanım, hepinizi bacım gibide çok seviyorum gerçekten, eğer birinizi kırdıysam üzdüysem çok özür dilerim, niyetim asla ve asla sizleri kırmak değil, latife yapıp gülüp eğlenmek demek ki yanlış anlaşılmışım daha dikkatli olurum bundan sonra, tekrar o arkadaşta kusura bakmasın, salakça bi şaka yüzündende beni yanlış tanımasın:14::14::14:

Kuzummm kimi iirdin ben surekli aktiftim ole biseye sahit olmadim ama:44: sikma canini canimmm biz seni biliyiruzkiiii
benaycimmm ayseminde facesi yok tw. Var ins. Var
benim face :1:sifre veriyom burdaki kul. adimi yaz okdr ardindan mail g ile baslayan bulursun :9: anladiiinmi :9:
tw. De aysem gelip solesinonu ekleyince beni gorursun zaten ondan bulunmuyorum nedense:9:

şu anda moralim 0 bile değil (-) eksilerde :14:

hoş geldin bu arada, evet maç var kuzum benim ki özetlerini izlemeye başladı bile

Valla canım benim üzüldüğüne değmez.. Bizler senin nasıl biri olduğunu az çok biliyoruz.. Nerden bildin sana kızdığını kendi mi söyledi

Kuzummm kimi iirdin ben surekli aktiftim ole biseye sahit olmadim ama:44: sikma canini canimmm biz seni biliyiruzkiiii
benaycimmm ayseminde facesi yok tw. Var ins. Var
benim face :1:sifre veriyom burdaki kul. adimi yaz okdr ardindan mail g ile baslayan bulursun :9: anladiiinmi :9:
tw. De aysem gelip solesinonu ekleyince beni gorursun zaten ondan bulunmuyorum nedense:9:

sağol canım, tşk ederim:25:

özelime mesaj atmış kuzum, sağolun kızlar en azından siz beni tanımışsınız :16:

Burda birbirimizi görmesekte az çok nasıl biriler olduğumuzu belli ettiğimizi düşünüyorum.. Relaxx.. Bu günler öenmli günlerrr

Emlnim ki o arkadaşımızda yanlış değerlendirmeyecektir..

Hemen neşeleniyorsun :62:

Fundacım senden çok var canım :62: :62: :62:

Burda birbirimizi görmesekte az çok nasıl biriler olduğumuzu belli ettiğimizi düşünüyorum.. Relaxx.. Bu günler öenmli günlerrr

özelden birbirinizin adreslerini alsanız ya kızlar :9:

:1::1: cokmu var benden kizzzz mail adresi girince hemen beni gosterirkiii
yanlis girdin zaar ben bulamadim seni dur

Back
X