Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yavaş yavaş kaçıyorum canlar görüşürüz öpüyorum hepinizi
iyi akşamlar
tamam canommmm senin için bu akşam takviye yapacam![]()
gebe kadını üzermiyim hiçççç
kkız telden girmiyom ya o zımbırtıda yanımda değil hep büyük ya çekemiyom onla pek
olanlardan atem akşama
belki gelirim yarın
sende öylesin canım![]()
ben yavaş yavaş kaçıyorum canlar görüşürüz öpüyorum hepinizi
iyi akşamlar
bendeeee![]()
![]()
![]()
gözyaşlarımı tutamıyor hıçkırıklara boğuluyorum şu an..
halbuki ne güzel unutmuştum akışına bırakmıştım bebek işini
az önce arkadaşımdan geldim. a kişisi beni sormuş niye çocuğu olmuyo demiş. b diyo ki evlimutlu tedavi görüyormuş.
arkadaşımda yok öyle bir şey bi sıkıntısı yok hatta ara verdi çocuk işine demiş. yok ben ona sormam zaten çocuk işini demiş.
aradım b yi. niye böyle söyledin bu iş niye bu kadar uzadı kimi ilgilendiriyo bu dedim.
ben söylemedim falan filan. bende 3 yıl bekledim doktorlara gttim geldim dedi.
be mübarek ben sana kendimle ilgili bişey anlatmamışım. sen de yaşamıssın aynı sıkıntıları. ne olurdu biraz empatı yapıp çeneni tutsan.
başka hamile bi arkadaş ben evlimutluya bebekle ilgili bişey sormuyorum kendimi de anlatmıyorum üzülmesin diye demiş.
insanlar artık sormuyo demekki içten içe böyle düşünüyorlar. bu da beni kahrediyo...
Rabbim aç artık o kapıyı sıkıntılarımı görüyorsun nelerle uğraştığımı
canim benim oyle insanlar icin kendini hic uzme.. onlarin isleri gucleri yok.o yuzden boyle islere sariyorlar. Allah herkesin gonlune gore versin.. seninde mucizen en kisa zamanda gelecek canimm..
evlimutlu , canım lütfen üzme kendini , ne yazık ki böyle patavatsız insanlar hayatımız da nereye gidersek gidelim varlar...
öyle güzel bebişlerin olacak ki Allahın izniyle, o minik ellerinden tutup gezdireceksindualarım sizlerle dilerim Aralık ayı uğurunuz olur , gelip yerleşir minikleriniz :109:
Hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun
gözyaşlarımı tutamıyor hıçkırıklara boğuluyorum şu an..
halbuki ne güzel unutmuştum akışına bırakmıştım bebek işini
az önce arkadaşımdan geldim. a kişisi beni sormuş niye çocuğu olmuyo demiş. b diyo ki evlimutlu tedavi görüyormuş.
arkadaşımda yok öyle bir şey bi sıkıntısı yok hatta ara verdi çocuk işine demiş. yok ben ona sormam zaten çocuk işini demiş.
aradım b yi. niye böyle söyledin bu iş niye bu kadar uzadı kimi ilgilendiriyo bu dedim.
ben söylemedim falan filan. bende 3 yıl bekledim doktorlara gttim geldim dedi.
be mübarek ben sana kendimle ilgili bişey anlatmamışım. sen de yaşamıssın aynı sıkıntıları. ne olurdu biraz empatı yapıp çeneni tutsan.
başka hamile bi arkadaş ben evlimutluya bebekle ilgili bişey sormuyorum kendimi de anlatmıyorum üzülmesin diye demiş.
insanlar artık sormuyo demekki içten içe böyle düşünüyorlar. bu da beni kahrediyo...
Rabbim aç artık o kapıyı sıkıntılarımı görüyorsun nelerle uğraştığımı
Selammmm ben geldimm
Bugün hiç gelemedim doğru dürüst okuyamadımda
Hamile var mı bugün yazan?
Ve bende sizlere msj atarım kızlar aktif bir face ve instagram kullanıcısı olarak![]()
Bugün çok yoğundu ara ara gelmeye çalıştım ama olmadı..
Aytıca sende bi instagram aç kurtul o face gibi değil ki canım![]()
![]()
Sen şakacı bir insansın ki yanlış anlaşılmayacağını düşünüyorum... Samimiyetimize karşılık espirili konuşuyoruz diye düşünüyorum.. Lim olduğunu bilmiyorum ama kırılmasın..
Kız maç varsa iyi valla iki nefes alırız![]()
ya ben buraya dediysem sadece arkadaşların görebileceği şekilde dedim, sayfaya koyalım demedim![]()
Selammmm ben geldimm
Bugün hiç gelemedim doğru dürüst okuyamadımda
Hamile var mı bugün yazan?
Ve bende sizlere msj atarım kızlar aktif bir face ve instagram kullanıcısı olarak![]()
ben bugün burada bir arkadaşımı kırmışım, o yüzden buradan özür dilemek zorunda hissettim kendimi, kızlar ben espiri, şaka yapmayı seven bir insanım, hepinizi bacım gibide çok seviyorum gerçekten, eğer birinizi kırdıysam üzdüysem çok özür dilerim, niyetim asla ve asla sizleri kırmak değil, latife yapıp gülüp eğlenmek demek ki yanlış anlaşılmışım daha dikkatli olurum bundan sonra, tekrar o arkadaşta kusura bakmasın, salakça bi şaka yüzündende beni yanlış tanımasın![]()
şu anda moralim 0 bile değil (-) eksilerde
hoş geldin bu arada, evet maç var kuzum benim ki özetlerini izlemeye başladı bile
Kuzummm kimi iirdin ben surekli aktiftim ole biseye sahit olmadim ama:44: sikma canini canimmm biz seni biliyiruzkiiii
benaycimmm ayseminde facesi yok tw. Var ins. Var
benim facesifre veriyom burdaki kul. adimi yaz okdr ardindan mail g ile baslayan bulursun
anladiiinmi
tw. De aysem gelip solesinonu ekleyince beni gorursun zaten ondan bulunmuyorum nedense![]()
Valla canım benim üzüldüğüne değmez.. Bizler senin nasıl biri olduğunu az çok biliyoruz.. Nerden bildin sana kızdığını kendi mi söyledi
özelime mesaj atmış kuzum, sağolun kızlar en azından siz beni tanımışsınız![]()
Burda birbirimizi görmesekte az çok nasıl biriler olduğumuzu belli ettiğimizi düşünüyorum.. Relaxx.. Bu günler öenmli günlerrr
Emlnim ki o arkadaşımızda yanlış değerlendirmeyecektir..
Hemen neşeleniyorsun![]()
Fundacım senden çok var canım![]()
![]()
![]()
Burda birbirimizi görmesekte az çok nasıl biriler olduğumuzu belli ettiğimizi düşünüyorum.. Relaxx.. Bu günler öenmli günlerrr
Emlnim ki o arkadaşımızda yanlış değerlendirmeyecektir..
Hemen neşeleniyorsun![]()
Fundacım senden çok var canım![]()
![]()
![]()