• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Benayi iki taraftanda ekledim tamamdir :9:

Aynen işlem tamam..
Ben bi gün demiştim burdakiler çok güzeller diye harbiden yürekleri gibi kendileride güzellerr

Kız beğendim sizi ben oğlum olursa alırım sizi :62: :62:

Sıra seda ve ezo ve lizde

Sosyalll sende aç instagrammmm

Son düzenleme:
Aynen işlem tamam..
Ben bi gün demiştim burdakiler çok güzeller diye harbiden yürekleri gibi kendileride güzellerr

canimm benimm sende oylesinn:38:

benaycan benim hissiyatim,kizim olacak yonunde:1: oglum olursa hemen senin kiza kerterizz:9:

Aynen işlem tamam..

yarın işte uğraşırım canım :9: instagramda yazışılabiliyor mu , ben hiç bilmiyorumda :44:

Aynen işlem tamam..

Sende olesin esinlede yakisiyosunuz ama detayli yarin bakacammm ezoyu cok merak ediyorummm
bide sosyalimiii
nihayet kar baslsdiiii benay ayni taraftayiz yarin is olmazmi acsba yaaa:9:

canimm benimm sende oylesinn:38:

benaycan benim hissiyatim,kizim olacak yonunde:1: oglum olursa hemen senin kiza kerterizz:9:

İnşAllah canım rabbim gönlüne göre versin önce hayırlısı.. Benimde gönlüm kızdan yana ama oğluşum olursa da üzülmem sağlıklı olsun yeter ki..

Kızımın kısmetleri artıyo :66: kertebiliriz :9:

yarın işte uğraşırım canım :9: instagramda yazışılabiliyor mu , ben hiç bilmiyorumda :44:

Canım orası sadece resim ekleme yeri konuşma yok ve senin isteğin dışında kimse senin resimlerini göremez..

Sende olesin esinlede yakisiyosunuz ama detayli yarin bakacammm ezoyu cok merak ediyorummm
bide sosyalimiii

Tşk ediyorum canım benim..
Ezoyu bende çok merak ediyorum.. Kopuyorum ona ben yaa :9:

Evet maçtan gark ettik biz inşAllah gidemeyiz diycem ama mecbur gitcez yani en azından ben mecburum
:( devlet resmi yapsa keşke.. Hemde çok güzel yağıuo

bide sosyalimiii

göstertiriz o zaman bizde sana kendimizi :1:

İnşAllah canım rabbim gönlüne göre versin önce hayırlısı.. Benimde gönlüm kızdan yana ama oğluşum olursa da üzülmem sağlıklı olsun yeter ki..

Kızımın kısmetleri artıyo :66: kertebiliriz :9:

Canım orası sadece resim ekleme yeri konuşma yok ve senin isteğin dışında kimse senin resimlerini göremez..

hımm tamam canım ben yarın biraz inceleyeyim :6:

ezoooo gelmiş:52:

yaa iyi insan lafinin ustune gelirmisss:1: ezocan nasilsinnn. mesaj kutuna bakabilir misin. gerekli bilgileri yolla,bizde islemi tamamlayalimm:82:

İnstagramdan yrn baakın bnm eş evdeyken bakıyo bnmkine hep o yokken:34: twetter veriyim ona girmiyoo:34: lütfen anlayın valla benlik bişey değil:5:

Ekle o zaman kizzzz ben aysenurdan bakimmm:9:
aaa nazda gelmissss nerelerdesinnn hatunnn

Back
X