• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

bencedde canım aynı yerde olmazzz olmamalı akşam berabersin zaten sürekli görmek iyi değil yaaa
o evet lizo ekleyen çünkü ben önerdim :9:

hemde hiç tevsiye etmiyorum ben aynı yerde çalışmayı.. tamam kötü de değil ama bence özlenmeli akşama gidince konuşacak bişeylerin olmalı..biz hep aynı yerdeyiz bir de msn gibi bi programamımız var..ordan iki de birde yazar napıyon diye :52::52:geç yazarsın niye geç yazdın olur falan.. sakın böle şeyler içine girmeyin tecrübe konuşuyor bırakın uzak olsunlar..

Bizim birde istanbul da kimsemiz yok anam hergün dip dibe artık diorum yeter git azcık bi yerede nefes alayım:1::1::52:

Ayy o liz ise o da çok tatlı ya Maşallah maşallah.. valla diyorum tamam bu kadınlar kulübünden biri de iyi de kim :62: iyi oldu öğrendim şimdi detaylıca kontrol edeyim :))

İnstagramda görür diyee:5:
kız aman görürse görsün diycem ama nerden tanıyorsun diyince işte orası problem haklısın ne diyim zorlamak yok canım..

Benimkinin Allah'tan o huyu yok.. nişanlıyken benim face den çıkmayan adam şimdi yüzüne bakmıyor :))) iyi de oluyor..

sen ama bana bakabilir ama bende sana bakamıy geri çıkart sonra :)))

oyyy korkma kızz eklemicem ben ayşemde silerrr çok önemli değil
senin aran açılmasın gizli giriyosun zaten
bide bizide tehlikeye atma hem sorun değil :9:

Haftasonu dışarı çıkınca ekleşir bakışırızz:9: twitteraa girmiyoo rahatım:8: instagrama kaydolunca napcaktın nşye kaydoldın dedi benden çok merak edip bakıyor maşallah dedim benden çok bakıyon dedim ses yook:9:

hemde hiç tevsiye etmiyorum ben aynı yerde çalışmayı.. tamam kötü de değil ama bence özlenmeli akşama gidince konuşacak bişeylerin olmalı..biz hep aynı yerdeyiz bir de msn gibi bi programamımız var..ordan iki de birde yazar napıyon diye :52::52:geç yazarsın niye geç yazdın olur falan.. sakın böle şeyler içine girmeyin tecrübe konuşuyor bırakın uzak olsunlar..

Bizim birde istanbul da kimsemiz yok anam hergün dip dibe artık diorum yeter git azcık bi yerede nefes alayım:1::1::52:

Ayy o liz ise o da çok tatlı ya Maşallah maşallah.. valla diyorum tamam bu kadınlar kulübünden biri de iyi de kim :62: iyi oldu öğrendim şimdi detaylıca kontrol edeyim :))

kız aman görürse görsün diycem ama nerden tanıyorsun diyince işte orası problem haklısın ne diyim zorlamak yok canım..

Benimkinin Allah'tan o huyu yok.. nişanlıyken benim face den çıkmayan adam şimdi yüzüne bakmıyor :))) iyi de oluyor..

Tamam msj at twitterıda at varsan onda sorun yok:34:

Canım benim yaa bende kendimi bu konuda tek sanırdım ama senin daha ağırmış Allah yardım etsin çok zor biliyorum.. Benimkide evlenince bunaltmaya başladıydu.. Bende çok çektim o konuda halaa da arada çekiyorum ama şafımıda söylüyorum sonra gelip bana sırnaşıyı haklıyım ya :9:
Bende alıştım ama iyide olmuyo bence keşke hiç kıskançlığı olmasaydı diyorum

Canım zor oluyor evet.. Ben mesela kızken daha çok sevecen ne bilim renkli bir hayatım vardı o öyle çok göz önünde olmayı sevmez kalabalık yerleri sevmez ne bilim.. O kendi hayatını sevdiceğini hep gözlerden sakınır bunu da abartıyor işte..

Yaa kızlar bi yerinizde durun Allah aşkına canım çıktı okumaktan szin yüzünüzden çalışamıyorum :62:

Bide biz yoğun çalışanları düşünüp nefes alın ve akşamları gelin yaaa :((
Gidiyo tün sohbetler hep ben kaçırıyorum :(

Canım benim yaa bende kendimi bu konuda tek sanırdım ama senin daha ağırmış Allah yardım etsin çok zor biliyorum.. Benimkide evlenince bunaltmaya başladıydu.. Bende çok çektim o konuda halaa da arada çekiyorum ama şafımıda söylüyorum sonra gelip bana sırnaşıyı haklıyım ya :9:
Bende alıştım ama iyide olmuyo bence keşke hiç kıskançlığı olmasaydı diyorum

Zaten ben yokken edin siz sohbet :9:

Ayy sorma yaa bende öle hele evlendikten sonra hiç benim koca kısa ;)) gelinlik ayakkabım bile babetti.. Millet saçmalama giy diyodu am bende nerdeee o çağla şıkel gibi özgüven yok ben babet seviyorum giyemem diyodum yalaann ;62:

Benimde var ama isim lazım :))

Canım yaa beni biri eklemiş ama o kim bilemedim :))) çokta güzel ama sen misin emin olamadım :62:

Kız kocam çok koştu peşimdem.. Boyu yüzünden adamı red edip duruyordum ki :)) bende komik olur diye giyemiyorum ama çok imreniyorum topuklu ayakkabılara

Bende aynı yerdeyim iyi yanları tek beraber gidip gelme onun dışında yok anam ayrı olun daha iyi özlersiniz.. Biz hep dip dibe olmuyo bence :62

benayımmm hoşgeldinnn

canım ben çok konuşmamda bu kızlar hep beni yoldan çıkartıyorlar :63: yoksa ağzım var dilim yok benim :16:

(not:yukarıda yazdığım cümle şaka mahiyetli olup hükümsüzdür,lütfen kimse üstüne alınmasın :20:) :9:
sen hiç merak etme canımın içi ben hepsinden haberdar ederim sizi...:16:

tamam ama arada sohbetimizede katıl birbirimizi tanıyalım:29:

Selam kizlar nasilsinizz.uzak kaldim biraz sizden kendi halime biraktim kendimi buara :) kizlar ben hala adet olmadim bugun 5 gun oldu acaba bu hafta hala gelmezse tekrar kan testi yaptirmaya nezaman gitsem??Yani ben geç dollenme ihtimalina karsi duşunuyorum bunu.Yani 1 haftayi gecerse tabi bebek yoksa adet gecikmesi problemim olacak bunun icin zaten gitmem lazim
Doktora ama gec dollenme varsa nezaman belli olur acaba.Her sabah kesin oldum diye kalkiyorum dun gece cok dua ettim Allahima beni bu sıkıntıdan kurtar eger hamile degilsem sabah adet göreyim diye :) cunku cok gerginim kizlar izledigim biseye bile hemen aglayiveriyorum eşime cok alinganim gerim gerim geriliyorum yani :)

benim geçen ay 10 gün gecikti, bu ayda gecikecek sanırım çünkü henüz yumurtlamadım:14:

öyle canım eşimde bir sürü kızdı dün bana sen ne takıyorsun diye.

arkasından da aşılama yaptırsaydık böyle olmazdı hemen hamilelik olurdu kimse de dıyemzdı böyle beni dinlemedin diyo.

takmış aşılamaya:47:

aşılamada kesin olacak diye bir şey yok ki, doğal yolla hamile kalmak en iyisi, bak bi arkadaş paylaşmış sıkıntılarını ve sonunda hamile kalmış, çok üzülme takma sende, böyle şeyleride eşinle paylaşma o zaman kuzum, eşinde sen üzüldün diye öyle demiştir:34:

İnstagramda görür diyee:5:

:9::9::9:

ewet ewet güzelse benim kesin :9::9: ben en çok seni tahmin edememişim sende çok güzelsinn benaycımm :54:
şindiye kadar gördüklerimin içinde en çoook birini begendim ama onu sölemicem kim olduğunu :51:

kesin benimdir :52:

kesinlikle aynı yerde çalışmayın, benimkiyle 10 gün antalyada beraberdik, az daha birbirimizi öldürüyorduk :9:

selam kizlar nasilsinizz.uzak kaldim biraz sizden kendi halime biraktim kendimi buara :) kizlar ben hala adet olmadim bugun 5 gun oldu acaba bu hafta hala gelmezse tekrar kan testi yaptirmaya nezaman gitsem??yani ben geç dollenme ihtimalina karsi duşunuyorum bunu.yani 1 haftayi gecerse tabi bebek yoksa adet gecikmesi problemim olacak bunun icin zaten gitmem lazim
doktora ama gec dollenme varsa nezaman belli olur acaba.her sabah kesin oldum diye kalkiyorum dun gece cok dua ettim allahima beni bu sıkıntıdan kurtar eger hamile degilsem sabah adet göreyim diye :) cunku cok gerginim kizlar izledigim biseye bile hemen aglayiveriyorum eşime cok alinganim gerim gerim geriliyorum yani :)

kuzum benim inşallah geç dölenmedir

ewet ewet güzelse benim kesin :9::9: ben en çok seni tahmin edememişim sende çok güzelsinn benaycımm :54:
şindiye kadar gördüklerimin içinde en çoook birini begendim ama onu sölemicem kim olduğunu :51:

Haftasonu dışarı çıkınca ekleşir bakışırızz:9: twitteraa girmiyoo rahatım:8: instagrama kaydolunca napcaktın nşye kaydoldın dedi benden çok merak edip bakıyor maşallah dedim benden çok bakıyon dedim ses yook:9:

kesinlikle aynı yerde çalışmayın, benimkiyle 10 gün antalyada beraberdik, az daha birbirimizi öldürüyorduk :9:

Twittera koydum bi sürü sizin için :21:

ben alınmıyom üstüme bana dedin zaten en başta duygu ve düşüncelerini :9:

biliyorum benaycı meski erkek ark. aynı şirketteydik kabus gibiydi sürekli kavga ederdik dediğin gibi göz önünde olunca herşey batıyor biri odama gelip muhabbet etsem bile laf ediyodu buda koca yani zaten akşam birliktesin
benimkide nişanlıyken girip listemi temizlemişti lise arkadaşlarımı filan ne gerek var görüşüyomusun demişti, birde güzel fotoğraflarım vardı hepsini silmişşşş arkadaşlarım için çok kızmıştım ama sonrada amaaan demiştim haklı
şimdi dediğin gibi hiçç bakmaz

ezocum benimkide instagrama gerek yok bi anlamı yok neymiş o öle foto koyuyon demişti ama şimdi önemsemiyo öle çok baskısı yoktur

sosyallllllll sendemi eşinle aynı yerdeydinnn anaaam :53:

ezo bakim helee

sedommmmmmm nerde yaaa :25:

ağzımdan laf alamazsınız kiiiii hepinizde çok güzelsiniz de bi onu görünce oooowwwww oldum başım döndü :1:
şimdi herkese özel mesaj atıomuşum o kişi sensin diye :1::1:

Back
X