• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

ezocumm bak sikinti olacaksa instagramda takip etmeyeyim seni:34:

fundosss, sedosun yine netinde mi sorun var acabaaa:44:

bence hepinizin ayri guzelligi var.. kalbinizin guzelligide yuzlerinizden okunuyor zaten. o yuzden hepinize ayni tahmin ettigim gibisiniz demistim:1: bi insan konusmasinla bile kendini ne kadar ele veriyor:1:

lizocann sende az degilsinnn:23:

aynen katılıyorum canım sanaa:34:

canımsın :16::16::16:

durun bakalım daha asıl mankeni görmediniz :60:

:53::53::53: çatlatmayın beniiiiii kimmişşşşş :52:

Ben de size bu kiskanclikla bi ornek vereyim.Biz eşimle sevgiliyken mesela fb-gs macina giderdik izlemeye yani ortam sadce erkek bitek ben bayanim.Beni orda bi basima birakip wc ye giderdi yada kalkip uzun sure tlfnla konusurdu.Plaja giderdik ben sereserpe yatar guneslenirdim krem surerdi falan.Sonra biz evlendik,adam simdi bi markette yururken karsidan bi erkek grubu geliyosa bana yolumu değiştirtiyor :)) balkonu yikadigim zaman gelip başimda dikilip gozler fildir fildir etrafi kolaçam ediyor falan :)) erkeklerin kafa cok farkli calisiyo ya.Biz sevgiliyken de onlarin kanatlari altinda hissediyoruz yani güven duyma anlaminda soyluyorum.Ama onlar evlenince daha farkli bi sahiplenmeleri oluyo abartiyolar olayi :))

ilginç :53::53::53: genelde evlenince daha rahat takılıyorlar ama :44:

bende sizi görmek istiyorum ya :14:

beni gördün yaaa :52::52::52:

Bende dün akşam noldu anlatıyım eşim yürüme bandında koşuyodu napıyosun diye gittim yanına öpücük felan atıyodum düşüyodu bana bakıcam diye kolundan nası tuttum yıkıldık ama aman dur ben gidiyim sen yine uçtun dedim:9:

:10: sende takılsaydın peşine :9:

Arzum onanmııı :53: ayşemmmm sence :44: alakam yoook :9:
at canım adını filan msj la ekleyek :9:

yazdım canım faceden dönmediii :5:

ben seni benzetemedim canim ama seni ilk gordugumde yanaklarini sikmak istemistimm:1: cok tatli bi yuzun varr:23: sanki seni uzun yillar taniyor gibi hissettimm :38:

sedonun isi var heralde. yoksa gelirdiii:26:

Bende dün akşam noldu anlatıyım eşim yürüme bandında koşuyodu napıyosun diye gittim yanına öpücük felan atıyodum düşüyodu bana bakıcam diye kolundan nası tuttum yıkıldık ama aman dur ben gidiyim sen yine uçtun dedim:9:

yaaa ezooo yaaa:60::60: gulmekten karnima agrilar girdiii:60: ne alemsinizzz yaaa:9:

sizin kadar enerjigini gormedimm valaaaa:46:

ben sosyal can başka kim olucak :60:kendimi kimseciklere göstermiyorum saklıyorum

:52::52::52: ayy ne bileyim biri diyo birisi çok güzel öbürü diyo yok manken aptal oldum kız burada :9:

ben gormedim ammmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaa bende gormek istiyorum:84:

canım ben buraya koydum arkadaşsan benimle albümden görüyorsun :34:

Enerjisi bitmiyorr:52: komediyiz valla nası kaldırdığımı bilemedim yazık:9:

adamı sakatlayacaksın, bi bebek yapında :30:ondan sonra adama bol bol öpücük verirsin :9::9::9:

ben seni benzetemedim canim ama seni ilk gordugumde yanaklarini sikmak istemistimm:1: cok tatli bi yuzun varr:23: sanki seni uzun yillar taniyor gibi hissettimm :38:

sedonun isi var heralde. yoksa gelirdiii:26:

yelizim sen ben face den ekle selman cansu turgut:34:

ben sosyal can başka kim olucak :60:kendimi kimseciklere göstermiyorum saklıyorum

gözümde canlandırdım kızzzzzzzzzzzzzzz siziiii :60: :60:

ayşemmmm canımmmm benimmmm bende h.sonu annemlerde kaldımda ablama anlatıyorum bizim forum arkadaşlımızı onunda var öle bi siteden görüştüğü arkadaşları tiyatroya giderler hep hatta
gösterdim bayıldı sanaaa fiziğine giyiminede :9:

bende bakıcammmm cansuyaa merak ettiiimmmmm

e biz olcaz listendeki arkadaşların sabooo :19:

:52::52::52: ayy ne bileyim biri diyo birisi çok güzel öbürü diyo yok manken aptal oldum kız burada :9:

canım ben buraya koydum arkadaşsan benimle albümden görüyorsun :34:

adamı sakatlayacaksın, bi bebek yapında :30:ondan sonra adama bol bol öpücük verirsin :9::9::9:

:9::9: kız ne bilim bi anda dengesini kaybetti:9:

Back
X