• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

gözümde canlandırdım kızzzzzzzzzzzzzzz siziiii :60: :60:

ayşemmmm canımmmm benimmmm bende h.sonu annemlerde kaldımda ablama anlatıyorum bizim forum arkadaşlımızı onunda var öle bi siteden görüştüğü arkadaşları tiyatroya giderler hep hatta
gösterdim bayıldı sanaaa fiziğine giyiminede :9:

bende bakıcammmm cansuyaa merak ettiiimmmmm

e biz olcaz listendeki arkadaşların sabooo :19:

Yıkıldım amaa görmen lazımdıı:9::9:

ayşemmmm canımmmm benimmmm bende h.sonu annemlerde kaldımda ablama anlatıyorum bizim forum arkadaşlımızı onunda var öle bi siteden görüştüğü arkadaşları tiyatroya giderler hep hatta

akşam eve gidiyimde podyumdaki fotolardan birini seçer koyarım becerebilirsem :9: sadece size özel haaaa :52:

ay kuzum saolasın sende ekle beni bende seni göreyim... Inşallah yakında bebeklerimizinde resimlerini koyarız

arkadaşmışız zatennn:52:

canlarım bende eşimle aynı iş yerindeyim öyle kıskanç kiii allah bana sabır versin.....:52:

ayy bencede işin çok zor :6:
:9::9: kız ne bilim bi anda dengesini kaybetti:9:

:9::9::9:

SENDE ÇOK GÜZELSİN SOSYALCİM MAŞALLAH BOY POST ENDAMMM:nazar:

sağol canım benim, o senin güzelliğin

:24::24::24:

:32::32::32::32: Sedom geliyoooo :32:32::32::32::32:

nerde kalmışşş kız :44:

Bende merak ettim eşimin face adresinden bakıyım:8:

bak bakk, herkes birbirinden güzel, kocalar boşa kıskanmıyor demek ki :9:

canimm benimmm tesekkur ederimmm:29: bak twittera yeni foto koydum. bakarsin bi araa:34:
sedooo nerdee haniiii:53:

Kizlarr bana ozelden yazarmisiniz isimlerinize nasil ulasacagimi benim face arkadasimin arkadasina kadar eklemeye açik siz beni bulamazsiniz oyuzden dedim :) cansum ekliyorum şimdikk :)

Yıkıldım amaa görmen lazımdıı:9::9:

akşam eve gidiyimde podyumdaki fotolardan birini seçer koyarım becerebilirsem :9: sadece size özel haaaa :52:

sosyalim evdeymiş gelip anlatıcak bende merakla bekliyommm:31:

ezooo bidefada bizde bişey oldu hatırlamıyorum ne konuşuyoduk bizim köşe L koltuk var ben biyandan oturdum sırt kısmından devrildim öbür yandan koltuğa oturmadan direk halının üzerine yere kapaklandım ozamanda çoook komikti gülmekten ne kalkabiliyorum nede o çekp kaldırabiliyor :9::9::9::9:

bak yaa meraktan çatlayalım diye nasılda anlatıyor abartarak

Back
X