Ağlayakta gözden mi olak???

Kimse kalmamissss
bende kocisi bekliyom kuzeninin bebegini gormeye gidecezzz

gelincede calismaaa
Oyoyy

sedo kustum ben sana bizi unuttun

iyi akşamlar kızlar

her ne kadar yazdıklarımın kaale alınmadığını hissetsemde seviyorum sizleri

canım sana yazdımm ama cevap vermedinn.. sende görmedin sanırım. böyle şeyler olabiliyor tatlım

sedomm canım seni çok merak ettikkk.. iyiyiz kuzum sen nasılsın,neler yaptın bugunn

fundossss

iyi akşamlar sosyal , lizim , benay , sbry , fatma , ezo canlar yoldaşlar ben buraya gelemeyince çok özlüyorum sizleri

hiç girip yazma fırsatım bile olmadı

fundoşum gitmiş

inşallah iyisinizdir hepiniiz

bugün gelmedin nasılsın ne yapıyorsunuz miniğin ve sen

Bacilarr benim de malzemem bi saattir mutfakta bekliyo artik yemek yapmaya baslasam iyi olcakk optum hepinizii ilerleyen saatlerde gorusuruzz

görüşürüz canım

iyi akşamlar kızlar

her ne kadar yazdıklarımın kaale alınmadığını hissetsemde seviyorum sizleri

:44: görmemişizdir canım, hemen alınganlık yok bizde seni seviyoruz

hazır herkes gitmişken şuraları derleyip toplayayım bugün çok yoğundu burası, kızlar gelirken çay, kahve, salep, cips, tatlı, pasta, börek, çerez meyve falan getirin hem yiyelim hem sohbet edelim

hazır herkes gitmişken şuraları derleyip toplayayım bugün çok yoğundu burası, kızlar gelirken çay, kahve, salep, cips, tatlı, pasta, börek, çerez meyve falan getirin hem yiyelim hem sohbet edelim

sedoooo, instagram açarak affettirebilirsin kendini ancakk

sosyalimm kuruyemişler bendenn birileride içecek bir şeyler getirse iyi olurr

Ben geldiimm

Sosyalcim öğlen resimleri göremedim telden bakmaya fırsatım yoktu.. Görünmüyo sandım meğer varmış yeni gördüm canım seni valla öok güzel kız maşallah

Ben geldiimm

Sosyalcim öğlen resimleri göremedim telden bakmaya fırsatım yoktu.. Görünmüyo sandım meğer varmış yeni gördüm canım seni valla öok güzel kız maşallah

kız herkes güzel bacı, gördüklerimden hiç kimse çirkin değildi, ondan sonra diyorlar ki eşlerimiz bizi kıskanıyor, tabi kıskanırlar bende seni görsem ya, istersen buraya at kendine özel albüm oluşturuyorsun ve sadece arkadaşları görsün diyorsun sadece biz görüyozzz

Canım benim deneyeceğim olmadı başka yol buluruz ama hakkat kızların hepsi güzel anam.. Yinede kocalar az kıskansın..

Canım yaa bugün benim ilk defa serviste midem bulandı.. Hamileliğe yormadım ama olmazdıda.. Yoruldum acıktım belki ondan oldu ama iki gündürde söylemesi ayıp beya akıntım var yumurtlama günleri denen günlerde yoktu sarı akıntıydı ama şimdi beyaz şeffaf anlamadım gitti ne bu şimdi diye 17. Sinde adet oldum ben geç yumurtlamamı ki ben ovu testinide bıraktım küstüm ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…