iyi akşamlar kızlar
her ne kadar yazdıklarımın kaale alınmadığını hissetsemde seviyorum sizleri
iyi akşamlar sosyal , lizim , benay , sbry , fatma , ezo canlar yoldaşlarben buraya gelemeyince çok özlüyorum sizleri
hiç girip yazma fırsatım bile olmadı
fundoşum gitmiş
inşallah iyisinizdir hepiniiz
Bacilarr benim de malzemem bi saattir mutfakta bekliyo artik yemek yapmaya baslasam iyi olcakk optum hepinizii ilerleyen saatlerde gorusuruzz
iyi akşamlar kızlar
her ne kadar yazdıklarımın kaale alınmadığını hissetsemde seviyorum sizleri
Kimse kalmamissss
bende kocisi bekliyom kuzeninin bebegini gormeye gidecezzz
gelincede calismaaa
Oyoyy
sedo kustum ben sana bizi unuttun
canlarım hiç girip yazmaya fırsatım olmadı
kullanıyorum canımm , şu instagram mıdır nedir onu sırf sizin için açıcam bakalım
yarın hepinize özelden yazarımişe gidebilirsem çünkü evdeyken fazla giremiyorum nete
hazır herkes gitmişken şuraları derleyip toplayayım bugün çok yoğundu burası, kızlar gelirken çay, kahve, salep, cips, tatlı, pasta, börek, çerez meyve falan getirin hem yiyelim hem sohbet edelim
sedoooo, instagram açarak affettirebilirsin kendini ancakk
sosyalimm kuruyemişler bendennbirileride içecek bir şeyler getirse iyi olurr
Ben getiriyimmm
canım ne yapıyorsun gündüzleri yoğun oluyorsun seni göremiyoruz buralarda
Sosyalcimm slm gecen gafta soylemistim ya bu hafta yum gunleri normalde benim stres yapmim die kocis gezdiriyo beni aksamlari da ondan giremedim kac gundur olani biteni okuyorum
Çok güzel çıkmışın cnm gelinliğinde çok hoş
sosyalimmm çok hoşsunn.. maşallahhhh
kızlar ben gidiomm şimdi.. film izleyecez.. esim bozuluyor artıkyüzünü asıyor hemen
Ben geldiimm
Sosyalcim öğlen resimleri göremedim telden bakmaya fırsatım yoktu.. Görünmüyo sandım meğer varmışyeni gördüm canım seni valla öok güzel kız maşallah
Canım benim deneyeceğim olmadı başka yol buluruz ama hakkat kızların hepsi güzel anam.. Yinede kocalar az kıskansın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?