Ağlayakta gözden mi olak???

Fatmaaesraa, yelizzz
İnstagram veya twitteriniz varsa bilgilerinizi ozel mesajla yollayin bana. Ekleyeyim sizi :82:

Yaa sedo neden gelmediiiii, fundam sen face den yazsana bi cnm.

ayşemmmm yazdım dönmediiiiii açıklamada yapmadııı
fatmacım bulamadım seniiii :44:

Canım bende adet gecikmesi yaşamıştım. İdrar testinde çifti gördüğümde kan vermeye gittim. Kan değerlerim düşük çıkmıştı. Önceki gebeliğimde adetime 2 gün kala kan verdiğimde 97 çıkmıştı. Bu hamileliğimde adetim geçtikten sonra yaptırdım 14 çıkmıştı. Yani bunun adet gecikmesiyle alakası yok. Tamamen döllenmeyle alakalı. Döllenmeden 2 hafta sonra değerler artmaya başlıyor. Gebelik testini yeniledinmi peki. Hala çift mi yoksa negatifmi ?

Kız cadıı sen bana sakın söylediklerin için açıkşama yapma ben kolay koöay kırılmam küsmem

kesinlikle aynı yerde çalışmayın, benimkiyle 10 gün antalyada beraberdik, az daha birbirimizi öldürüyorduk

Bide beni düşün :)) hergün gece gündüz birlikteyiz.. Başımı nereye vurayım

Kesinlikle abartma aynı şey canım benimkindede var.. Nişanlı yada sevgili iken böle değildi yaşarken oldu çıldırtıyo bazen ama alıştım çünkü bende onu çıldırtıyorum

Benim daha bu sabah geldi beyaz afedersiniz:26: yumurtlama olmaz heralde 30 gün oldu

Kız senle biz aynı gidiyoruz hemen hemen benimde içten içe karnım ağrıyo bugün beya akıntı geldi o değil biz iki gündür mik mik yapmıyoruz.. Sıkıldım ben gün aşırı

olur canım geçen ay ben 30. gün yumurtlamıştım bu ayda aha 21. gün hala yumurtlamadım

Yukarıda yazdım iki gün yok yapmadık bişi kaçarsa da üzülürüm işte bitmiştir sandım yoruldumda

Ozaman vugünde çalışalımm zaten hiç geçirmiyoruzda aman bu aralarda hiç istemiyorum yaa

Valla sizdeki enerjiye burdaki hemen hemen herkes hayran helal olsun kız bizden geçmiş

Anaaam ne kalabalık oldu bu topik Dağılın yer açın arkada kaldım kısayım ben ayşenur sosyal benay siz arkaya geçin

Koptum kız sana süperdi.. Sen üzülme ben geçerim hemen arkaya

benay birazdan fırça atacak bize çok yazıştınız diye hemennn kaçınnnnn

Valla fırçalıycam bide telden giriyorum oku oku canım çıktı pc de engelliyo giriş yasak çıldırdım bugün.. Akşama iştima yapacağım kimler var kontrol edeceğim gör bak herkes olmayacak.. Gelmeyene ceza vercem :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…