Eklerim cnm. Ama tabletten olmuyoo. Digerini acayim hemen.
Fatmaaesraa, yelizzz
İnstagram veya twitteriniz varsa bilgilerinizi ozel mesajla yollayin bana. Ekleyeyim sizi :82:
Yaa sedo neden gelmediiiii, fundam sen face den yazsana bi cnm.
ayşemmmm yazdım dönmediiiiii açıklamada yapmadııı
fatmacım bulamadım seniiii :44:
Selam kizlar nasilsinizz.uzak kaldim biraz sizden kendi halime biraktim kendimi buara :) kizlar ben hala adet olmadim bugun 5 gun oldu acaba bu hafta hala gelmezse tekrar kan testi yaptirmaya nezaman gitsem??Yani ben geç dollenme ihtimalina karsi duşunuyorum bunu.Yani 1 haftayi gecerse tabi bebek yoksa adet gecikmesi problemim olacak bunun icin zaten gitmem lazim
Doktora ama gec dollenme varsa nezaman belli olur acaba.Her sabah kesin oldum diye kalkiyorum dun gece cok dua ettim Allahima beni bu sıkıntıdan kurtar eger hamile degilsem sabah adet göreyim diye :) cunku cok gerginim kizlar izledigim biseye bile hemen aglayiveriyorum eşime cok alinganim gerim gerim geriliyorum yani :)
adresi gönderdim canım
kızlar sadece meraktan yapılmış bi testtir
Canommmmmmmmmm bende görebilcekmiyim bu sonucuuuu
benayımmm hoşgeldinn
canım ben çok konuşmamda bu kızlar hep beni yoldan çıkartıyorlaryoksa ağzım var dilim yok benim
(not:yukarıda yazdığım cümle şaka mahiyetli olup hükümsüzdür,lütfen kimse üstüne alınmasın)
tamam ama arada sohbetimizede katıl birbirimizi tanıyalım
benim geçen ay 10 gün gecikti, bu ayda gecikecek sanırım çünkü henüz yumurtlamadım
aşılamada kesin olacak diye bir şey yok ki, doğal yolla hamile kalmak en iyisi, bak bi arkadaş paylaşmış sıkıntılarını ve sonunda hamile kalmış, çok üzülme takma sende, böyle şeyleride eşinle paylaşma o zaman kuzum, eşinde sen üzüldün diye öyle demiştir
kesin benimdir
kesinlikle aynı yerde çalışmayın, benimkiyle 10 gün antalyada beraberdik, az daha birbirimizi öldürüyorduk
Ben de size bu kiskanclikla bi ornek vereyim.Biz eşimle sevgiliyken mesela fb-gs macina giderdik izlemeye yani ortam sadce erkek bitek ben bayanim.Beni orda bi basima birakip wc ye giderdi yada kalkip uzun sure tlfnla konusurdu.Plaja giderdik ben sereserpe yatar guneslenirdim krem surerdi falan.Sonra biz evlendik,adam simdi bi markette yururken karsidan bi erkek grubu geliyosa bana yolumu değiştirtiyor :)) balkonu yikadigim zaman gelip başimda dikilip gozler fildir fildir etrafi kolaçam ediyor falan :)) erkeklerin kafa cok farkli calisiyo ya.Biz sevgiliyken de onlarin kanatlari altinda hissediyoruz yani güven duyma anlaminda soyluyorum.Ama onlar evlenince daha farkli bi sahiplenmeleri oluyo abartiyolar olayi :))
Benim daha bu sabah geldi beyaz afedersiniz:26: yumurtlama olmaz heralde 30 gün oldu
olur canım geçen ay ben 30. gün yumurtlamıştım bu ayda aha 21. gün hala yumurtlamadım
Ozaman vugünde çalışalımmzaten hiç geçirmiyoruzda aman bu aralarda hiç istemiyorum yaa
Anaaam ne kalabalık oldu bu topikDağılın yer açın arkada kaldım kısayım ben ayşenur sosyal benay siz arkaya geçin
benay birazdan fırça atacak bize çok yazıştınız diye hemennn kaçınnnnn
yelizccimm twitterdaki foton gelinlikli dimiii
kızlar sadece meraktan yapılmış bi testtir
Evet canimm sanirim ordaki tek resim odur :)) Ben face kullaniyorum aktif olarak biraz da imstagramm ama twitter oylesine duruyo yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?