• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

benimde bugün 10.gün başlıcam çalışmalara artık 8.gün yaptım hayalet gibi çizgi çıktı dün yapmadım ondan bugün yapıcam bakalım nasıl çıkıcak çıksada çıkmasada başlıcam zaten:9:benim adetim bittiğinden beri var o ağrılar yaaa :ssz:

valaaa aksam cok iyiydii, bende esimin yaninda tuttum kendimii,sonra neye guluyosunuz ver okuyayim dese:9:
o poziyonda basarilii:9: bu aksamla yarinda yapin. sonra 2 gun yapmazsinizz:1:biraz dinleninn:51:

ben en çok sosy açılışı yaptı ya yataktan orda koptummmm :60:
tamam canom:37::37::37::37:
incirimide içiyorum kız 20 gün diyor bide çok değilmi yaa yum. bitince ne anlamı varki okadar uzun süre yapmanın onuda bırakimmi cumartesi sıkıldım ondanda içemiyorum artık

benimde bugün 10.gün başlıcam çalışmalara artık 8.gün yaptım hayalet gibi çizgi çıktı dün yapmadım ondan bugün yapıcam bakalım nasıl çıkıcak çıksada çıkmasada başlıcam zaten:9:benim adetim bittiğinden beri var o ağrılar yaaa :ssz:

kızzz az iç şu zıkkımı :9:
aslında en uygun 8. gün başlayıp 16. gün bırakmakmış
ben bu ay hiççç test yapmadım çünkü çay çok içiyorum hata verir diye hiç uğraşmadım akıntıya göre hareket ettim birde 8. günden başladım ctesi son vericem artık tutarsa

incirimide içiyorum kız 20 gün diyor bide çok değilmi yaa yum. bitince ne anlamı varki okadar uzun süre yapmanın onuda bırakimmi cumartesi sıkıldım ondanda içemiyorum artık

sosyall cok iyiydi zatenn:30:
canim en azindan bi 15 gun ic. icimiz rahatlasin bosver. sogani bile 13 gun ictik yaa:44:

kızzz az iç şu zıkkımı :9:
aslında en uygun 8. gün başlayıp 16. gün bırakmakmış
ben bu ay hiççç test yapmadım çünkü çay çok içiyorum hata verir diye hiç uğraşmadım akıntıya göre hareket ettim birde 8. günden başladım ctesi son vericem artık tutarsa

aynen canım bende öle bütün gün çay kahve çay servisi yapan abla saolsun her gelip gidişinde bırakıyo bitane sevdiğimide biliyo ondan kalıyo bazen elimdekileri bitiriyim yapmıcam bende canım daha:12:

10-15. gunler arasi cok onemliii saboroyyy:23: saglam calisinn:9:full cekin hatta 5 gun:9:

Ben bıraktım artık gün sayayım diyorum :60: zten belirtiler başladı :))

Geçen hafta test yapmıştım ayşenurun ilk yaptığı vardı ovu testinden çıkan uyduruk test yoktu bişi :))

sosyall cok iyiydi zatenn:30:
canim en azindan bi 15 gun ic. icimiz rahatlasin bosver. sogani bile 13 gun ictik yaa:44:

ayyyy senin ilk mutlu haberini alacaz :18: sonra benim öle gözüküyoooo ayyy inşallaaahhhhhh

10 gün oluyo bugün ayşom ozaman h.sonuna kadar içim bari eve incir taşıyoz habire 50 tl lik almışımdır bide havuç atıyom içine :9:

aynen canım bende öle bütün gün çay kahve çay servisi yapan abla saolsun her gelip gidişinde bırakıyo bitane sevdiğimide biliyo ondan kalıyo bazen elimdekileri bitiriyim yapmıcam bende canım daha:12:

ben söledim bizim ablaya nolur bi sabah getir bide yemekten sonra aralarda getirince bırakma adamların yanında iç beee diyosun ama ablacım bebek düşünüyorum herşeye dikkat ediyorum çay napcak beee diyo dedim olsun çok içmek istemiyorum :9:

10-15. gunler arasi cok onemliii saboroyyy:23: saglam calisinn:9:full cekin hatta 5 gun:9:

eşimi bu hafta hiç görmedim zaten nerdeyse 4-12çalışıyodu o yüzden bugün başlıcaz artık en geç yarın sabaha :9: full çekincede sperm kalitesi düşmesin canım hiç denemedik öle bu ayda öle mi yapsak bide dediğiniz pozisyon :9:

ayyyy senin ilk mutlu haberini alacaz :18: sonra benim öle gözüküyoooo ayyy inşallaaahhhhhh

10 gün oluyo bugün ayşom ozaman h.sonuna kadar içim bari eve incir taşıyoz habire 50 tl lik almışımdır bide havuç atıyom içine :9:

hepinizin hayirli haberlerini alacaz ins yavrularimm:16:
ben biraz uzanayim cnm,yine bulanti geliyoo:14:
gelirim sonra cnm:5:

Bide demez mi almış eline tableti yataktayım gülmeyin diye :60:

Gelde gülme :62:

daha erkenn benayy, dollenmeden 10 gun sonra idrarda cikiyormus. sen biraz daha bekle yavrumm:34:

Canım benimki merak.. Beynimin rahat edip belirti aramak için yapılmış bişi :)) zaten evde var bekliyo ya yazık beklenesin dedim :62:

eşimi bu hafta hiç görmedim zaten nerdeyse 4-12çalışıyodu o yüzden bugün başlıcaz artık en geç yarın sabaha :9: full çekincede sperm kalitesi düşmesin canım hiç denemedik öle bu ayda öle mi yapsak bide dediğiniz pozisyon :9:

hepinizin hayirli haberlerini alacaz ins yavrularimm:16:
ben biraz uzanayim cnm,yine bulanti geliyoo:14:
gelirim sonra cnm:5:

Bide demez mi almış eline tableti yataktayım gülmeyin diye :60:

Gelde gülme :62:

Canım benimki merak.. Beynimin rahat edip belirti aramak için yapılmış bişi :)) zaten evde var bekliyo ya yazık beklenesin dedim :62:

valla bende her seferinde gün aşırı yapıyodum tutmadı geçen ay ovü. koyu çıkınca o gece ertesi sabah hatta aynı gece yine çalıştık buna rağmen olmadı
bu defada her gece çalışıyoruz bakalım buda tutmazsa bisorun var demekki tüplerde dicem artık
kalite düşer bencede ama ben eşime keçiboynuzu pekmezi aldım normalde zorlanırdı her gece ama maşallah bu pekmezle çokkkk faal :9::9:

uzan canımmm en azından öğlene kadar nasılsa ö.sonra burası hareketleniyo sende dinlen
ana zaten 10 buçuk :9:

ayyy benayyy gözümde canlandırdım hemennn onu elinde tabletle bide güldürmeyin çıkıcak :60:

cok fena hemde lizocannn:14:
fundosum sadece gaz siskinligi var:1:
sedooommm gunaydinnn,nasilsinnnn

canım içine yünlü tayt filan yada çorap giydinmi pantolonun altına
ben öle yapıyorum tayt var sıcak oluyo ama ayaklara çare yok ayaklarım hep donuyor :5:

oyy göbişte ne yakışır ha çıtıpıtısın ya

klimanın hayrı yok yaaa biliyolarda hamişsin düşüncesizler

iyiyim ayşem sen nasılsın :16:

hep giyerim fundoşum , Allahın sopası yok, hepten elektrik gitti , onlarda dondu :9: benim ayağımın altında ki ısıtıcıyı almıştı arkadaş, insan söyler , tamam odasında ki klima bozulmuş ama bana bir çare bulduktan sonra alsaydı en azından, ne garip ki elektrik gitti...bende ileride yemekhane var soba da yanıyor oohh gidip ısındım :)) üşüdükçe gidicem :1:

kızlar sorum arada kaynadı sanrım bi ara soğan kürü yapmıştınız nasıl yaptınz kacıncı günü başladınız?

iyiyim ayşem sen nasılsın :16:

hep giyerim fundoşum , Allahın sopası yok, hepten elektrik gitti , onlarda dondu :9: benim ayağımın altında ki ısıtıcıyı almıştı arkadaş, insan söyler , tamam odasında ki klima bozulmuş ama bana bir çare bulduktan sonra alsaydı en azından, ne garip ki elektrik gitti...bende ileride yemekhane var soba da yanıyor oohh gidip ısındım :)) üşüdükçe gidicem :1:

ayyy normal sobamı ohhh ne güzelllll git arada ısın gel kız
canım yokmu başka yada evde filan ne bilim bi minik soba ayarla hemen
yarına sağlama al
en azından yaktırıyolar elk. soba benim pintiler kombiyi açmış en kısıkta zaten giriş ya bura kapı sürekli açılıp kapanıyor ve buzzz

kızlar sorum arada kaynadı sanrım bi ara soğan kürü yapmıştınız nasıl yaptınz kacıncı günü başladınız?

Canım ben de onu araştırıyordum şimdi.. Okudum.. Adetin 7. gününden itibaren başlanıyormuş Günde iki kere sabah akşam içilecekmiş.. 15 gün boyunca... 2 bardak kaynayan suya bi adet doğanı 4 e bölüp 5 dk kaynatıyormuşsun sonra ılıdığı zaman içiyormuşsun.. Tadı nasıl acaba :S

canım görmedim yazdığını
soğan kürüne mi başlıyorsun adetin bittimi
ben adetimin 5. günü başladım ayşenur 2. günü ama onda işe yaradı
normalde adet bittikten 7 gün sonra başlanıyıo
15 gün yapılıyor sabah akşam
yapılışıda şöle canım; 1 orta soğanın kabuklarını soyup 4-6 ya bölüp kaynayan 1,5 bardak içme suyuna atıyosun
tam 5 dk kaynıyor üzeri kapalı
sonra ılıtıp taze içiyosun her seferinde taze olacak.

Canım ben de onu araştırıyordum şimdi.. Okudum.. Adetin 7. gününden itibaren başlanıyormuş Günde iki kere sabah akşam içilecekmiş.. 15 gün boyunca... 2 bardak kaynayan suya bi adet doğanı 4 e bölüp 5 dk kaynatıyormuşsun sonra ılıdığı zaman içiyormuşsun.. Tadı nasıl acaba :S

teşekkür ederim canım tadı hakkında pekte iyi şeyler duymadım .:52:

peki bu iki bardak suya yaptık ya bir bardağını sabah bi bardağını akşamamı saklıyoruz. yoksa 2 bardağı tek bi vakitte bi içiyoruz

Back
X