• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

ayyy normal sobamı ohhh ne güzelllll git arada ısın gel kız
canım yokmu başka yada evde filan ne bilim bi minik soba ayarla hemen
yarına sağlama al
en azından yaktırıyolar elk. soba benim pintiler kombiyi açmış en kısıkta zaten giriş ya bura kapı sürekli açılıp kapanıyor ve buzzz

yok canım , anladım ki normal elek.soba yaktırmıyor koku yapıyor gibi bahanelerle kaldırtmıştı,

neyse boş ver fundoşumm Allah gönüllerine göre versin bir kaç zaman daha gelirim sonra tazminatımı alır çıkarım... :34:

senin bitti çalışmalar dimi , yaklaşıyor zamanınnn , yola çıkmıştır inşallah miniğinn :16:

canım görmedim yazdığını
soğan kürüne mi başlıyorsun adetin bittimi
ben adetimin 5. günü başladım ayşenur 2. günü ama onda işe yaradı
normalde adet bittikten 7 gün sonra başlanıyıo
15 gün yapılıyor sabah akşam
yapılışıda şöle canım; 1 orta soğanın kabuklarını soyup 4-6 ya bölüp kaynayan 1,5 bardak içme suyuna atıyosun
tam 5 dk kaynıyor üzeri kapalı
sonra ılıtıp taze içiyosun her seferinde taze olacak.

yok canım bu sabah adet oldum o zaman bende 2.günü başlayayım canım.

peki suyu önceden kaynatıp içine mi atıyorum yoksa içine atıp mı suyu ısıtıyorum biraz karışık anlattım:1:

teşekkür ederim canım tadı hakkında pekte iyi şeyler duymadım .:52:

peki bu iki bardak suya yaptık ya bir bardağını sabah bi bardağını akşamamı saklıyoruz. yoksa 2 bardağı tek bi vakitte bi içiyoruz

Her seferinde taze olması gerektiğini okudum canım ama gerçekten şimdi bende düşündüm o iki bardağı da içecek miyiz acaba :S

yok canım , anladım ki normal elek.soba yaktırmıyor koku yapıyor gibi bahanelerle kaldırtmıştı,

neyse boş ver fundoşumm Allah gönüllerine göre versin bir kaç zaman daha gelirim sonra tazminatımı alır çıkarım... :34:

senin bitti çalışmalar dimi , yaklaşıyor zamanınnn , yola çıkmıştır inşallah miniğinn :16:

yok canım bu sabah adet oldum o zaman bende 2.günü başlayayım canım.

peki suyu önceden kaynatıp içine mi atıyorum yoksa içine atıp mı suyu ısıtıyorum biraz karışık anlattım:1:

aynen canım bizimkilerde biliyosun çok pinti ama biyerden öçıkyıor hep kıstığı şeyler
ben geçen laf soktum öteki ofisimiz kapandı buraya geçtik yaa mecburen
dedim orası olsaydı şimdi kira su elk. doğalgaz bisürü kara geçtiniz bari yakın bi kombiyide güzel ısınalım :9:

çalışmalar devam canım ctesiye kadar düşnüüyom

evet sende ayşenur gbi başla gerçi saraçoğlu öle demiyo ama
önceden kaynat suyu kaynayınca böl at içine soğanı
5 dk kaynasın üstü kapalı

Her seferinde taze olması gerektiğini okudum canım ama gerçekten şimdi bende düşündüm o iki bardağı da içecek miyiz acaba :S

canım bız bunu 1.5 bardağa bağlayalım fundanın dediği gibi bi kaynar buharlaşır zaten kalanı içeriz:1:

aynen canım bizimkilerde biliyosun çok pinti ama biyerden öçıkyıor hep kıstığı şeyler
dedim orası olsaydı şimdi kira su elk. doğalgaz bisürü kara geçtiniz bari yakın bi kombiyide güzel ısınalım :9:

bu ay 2. gün olur diğer ay 7. gün deneyelım bakalm:52:

taamam canım sağol. senin denediğin bşe var mı şu an?
rahim filmini çektirmeye karar verdin mı?

canım bız bunu 1.5 bardağa bağlayalım fundanın dediği gibi bi kaynar buharlaşır zaten kalanı içeriz:1:

bu ay 2. gün olur diğer ay 7. gün deneyelım bakalm:52:

taamam canım sağol. senin denediğin bşe var mı şu an?
rahim filmini çektirmeye karar verdin mı?

başla canım hiç zaman kaybetme
tadı berbat ama son zamanlar dikiyodum valla şifa niyetine
burnunu tıka ve çekkkk çok ılıtma hafif sıcak olacak
ben şuan incir içiyom :9:
rahim filmini sonuç alamazsak çekicek dr. bu ay böle geçicek olmazsa öbür ay klomen
oda tutmazsa film çekilcek

başla canım hiç zaman kaybetme
tadı berbat ama son zamanlar dikiyodum valla şifa niyetine
burnunu tıka ve çekkkk çok ılıtma hafif sıcak olacak
ben şuan incir içiyom :9:
rahim filmini sonuç alamazsak çekicek dr. bu ay böle geçicek olmazsa öbür ay klomen
oda tutmazsa film çekilcek

işe yarasında yeter ki içeriz artık. anladım canım inşallah gerek kalmaz onlara

işe yarasında yeter ki içeriz artık. anladım canım inşallah gerek kalmaz onlara

inşallaaaah ilaç içmek film çektirmek istemiyorum inşallah bu ay kalırım da gerek kalmazzzz Allahım duy sesimiziiii 1 sene olacak b uay olmazsaaaa

inşallaaaah ilaç içmek film çektirmek istemiyorum inşallah bu ay kalırım da gerek kalmazzzz Allahım duy sesimiziiii 1 sene olacak b uay olmazsaaaa

ben çok yakın arkadaşlarıma bile daha bi yıl olmadı diyorum ama 1 yıl 2 ay oldu benimde:2:

Bende iki tane bebiş istiyorum ama nasip.. Doktor olaylarını bilmiyrum çok bi kez gittim ondada kadın baktı genital muayene hiç bişeyin yok dedi gönderdi test mest hak getire olur dedi üstünden 3 ay geçti denebilir :62:

İnşAllah alacağız o heberleri.. Hemde en yakın zamanda.. O hemen olur hayal kırıklığı emin ol burdaki hemen hemen çoğu kilide var :9: :9:
Filmelerde hemen oluyormuş :66:

Canım rahat ol sen.. Tabiki seninle bebişin.. Yarın bekliyoruz haberini

bizde bi film çevirsek cabucak olurmu acaba :) bende doktora gıttım bugun kan verdim.öğleden sonra cıkcK sonucu. umarım gebeliğe engel bise yoktur

dr. sana tahmini yum. günlerini söyledi mi fundoş :26:

dr. sana tahmini yum. günlerini söyledi mi fundoş :26:

hiççbişey sölemediiii :19: gıcık
hatta diyorumki ovü. testi aldım takip ediyorum yine tutturamadık soğuk nevale hiçbişey sölemedi.
bu ay geçsin adetinin 5. günü klomene başla diyo
demiyoki bu ay tutmazsa belki olu sorun yok filan hiiiç

dün yoğun geldi o yapışkan kıvamdaki akıntı eve gittim hatta çok rahatsız oldum ıslaklıktan :30: acaba dedim şuanmı yumurtluyorum
benim tahminime göre salı olmalıydı ama şimdi kafam karıştı oldumu olacakmı ayyyy çok stresliiii :18:

Çok garip bi baş dönmesi yaşadımmmmm :53::53:
bu kadar erken olamaz değilmi :60: :9::9:

Ayşemmmm:16:

sosyyy sen benim dedim dr. gittinmiii yada memnunmusun doktorundan :34: ilgileneceğine eminim :34:

hiççbişey sölemediiii :19: gıcık
hatta diyorumki ovü. testi aldım takip ediyorum yine tutturamadık soğuk nevale hiçbişey sölemedi.
bu ay geçsin adetinin 5. günü klomene başla diyo
demiyoki bu ay tutmazsa belki olu sorun yok filan hiiiç

dün yoğun geldi o yapışkan kıvamdaki akıntı eve gittim hatta çok rahatsız oldum ıslaklıktan :30: acaba dedim şuanmı yumurtluyorum
benim tahminime göre salı olmalıydı ama şimdi kafam karıştı oldumu olacakmı ayyyy çok stresliiii :18:

canom o yapışkan akıntılar hep devam ediyor , insanın kafasını karıştırıyor sen devam et , gıcık şey en azından tahmini söylemeliydi...

başının dönmesi erken gibi ama belli olmaz fundoşum :1:

Back
X