• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

odanın peteğini 5 e getiriyoruz yatmadan önce :9: üzxerinde kendinden termometre var her peteğin
2 de bırakıyoruz evi hep orta bi ısıda kalıyor ama oraya özel yükseltiyoruz
diğer alanlara geçişte zorlanıyorum :9: bide giriş kat dolaşma öle diyo perde kenarından görürler diye :60:
kız evde göçtü görsen herşey duruyo ev işleri ütü bu dönemde bişyde yapamıyorum bi hantallık çöküyo :9:

ağırlık derken :9::9::9:

odanın peteğini 5 e getiriyoruz yatmadan önce :9: üzxerinde kendinden termometre var her peteğin
2 de bırakıyoruz evi hep orta bi ısıda kalıyor ama oraya özel yükseltiyoruz
diğer alanlara geçişte zorlanıyorum :9: bide giriş kat dolaşma öle diyo perde kenarından görürler diye :60:
kız evde göçtü görsen herşey duruyo ev işleri ütü bu dönemde bişyde yapamıyorum bi hantallık çöküyo :9:

Ah bu mik mik... Üzerine ağırlık çökmesi ne kadannn normall :)) :9:

Benim kobra eşim.. He süpermenim :D:D

Ah bu mik mik... Üzerine ağırlık çökmesi ne kadannn normall :)) :9:

Benim kobra eşim.. He süpermenim :D:D

bak yaaaaa hala ne diyolar:9:
ben bilerek hantal kelimesini kullandım ama yokkkkk maşalaah:19:

ee tabi daha çoook yenisin siz yapmayacaksınız bizmi yapacaz :32:

Süpermen değil kız spermennnn :9::9::9:

Bak ya Allah'ım ne masumum gördün mü ben ne anlıyorummm oyy saflık paçalarımdan akıyor :12:

bak yaaaaa hala ne diyolar:9:
ben bilerek hantal kelimesini kullandım ama yokkkkk maşalaah:19:

ee tabi daha çoook yenisin siz yapmayacaksınız bizmi yapacaz :32:

Öyle bir söyledin sandım herhalde yarım asrı devirmişler... Allah iyiliği versin de daim etsin e mi :))

Bak ya Allah'ım ne masumum gördün mü ben ne anlıyorummm oyy saflık paçalarımdan akıyor :12:

Öyle bir söyledin sandım herhalde yarım asrı devirmişler... Allah iyiliği versin de daim etsin e mi :))

Aminnnn :9:
valla 3 yılı devirince öle çok istekli olunmuyo hergün için sölim ben heyecan belli zamanlarda oluyo ayda 1-2 defa :1:

1 seneden sonra yıkılıyor zaten, derme çatma baraka gibi oluyor:9::9::9:

Yıkılmadım ayaktayım dicem size bir sene sonra da... Ben temelimin altını doldururum yaaa... Maçlara hiç hazırlıksız çıkmam :9::9::9:

Aminnnn :9:
valla 3 yılı devirince öle çok istekli olunmuyo hergün için sölim ben heyecan belli zamanlarda oluyo ayda 1-2 defa :1:

Ayda 1-2 defa mı uuu istatistik çok az ya.. O zaman rutine bağlamak mı lazım :)

:60: :60: :60: hemde ne çadır bi bebekolsa kocayı görcek gözüm yok daha :9:

4seneden fazla olan yok mu yoksam :32:

Rabbim nasip etsin ikisini de hep yanında gör inşallah canım...

Bu akşam sanırım herkes maça çıkıyor.. Kalede kimler var aca :)
Ben sakat olarak izindeyim hangi maça yetişicem bilmiyorum :9:

Back
X