- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
ezoma ayıp olmasın![]()
oyyy çokta düşünceliiiii
dedesini kaybetti dün canım ezo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ezoma ayıp olmasın![]()
oyyy çokta düşünceliiiii
dedesini kaybetti dün canım ezo![]()
dedesi vefat etmiş canım![]()
Aaa gerçekten mi kızlar.. İnan sizden duyuyorum şimdi.. Allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin... Ben de 2 sene önce kaybetmiştim dedemi çok feci bi şekilde.. Of bi an gözümün önüne geldi :S
oyyy çokta düşünceliiiii
dedesini kaybetti dün canım ezo![]()
bir an unuttum kız keşke hatırlatsaydınız, ayıp olmasın kuzucuğa![]()
hadi yaaa yaşlı diye değilmi başka şekildemiiii![]()
seninde başın sağolsun canım , mekanı cennet olsun dedenin...
canım inan aklıma gelmediiii
kızzz eşim aradı bu arada alışkanlık tanıyomuşsun gibi adını yazıyom sonra siliyorum
aşkım akşam eee diyorum seks varmı yineolması lazım dedim konuşamıyorum yaaa burda
benim için hava hoş canıma minnet diyo![]()
Canım şimdi burda anlatmak istemem herkese açık burası çünkü.. Polistir olay yeri incelemedir.. Çekinirim.. Ben o olaydan sonra psikolojik tedavi gördüm daha geçen sene topladım kendimi.. Hala daha of şimdi bile kötü oldum..
certiyer giyecek misin![]()
kapatalımmmm canımmm hem sen üzülme hemde ben çok etkilenirim böle olaylardannnnnnn :18:
![]()
sorma dün bulamadım nereye attıysam onca zaman geçti bugün bi bakim nerde hele anıları tazelim bende
ama çok soğuk yaaa donar oram buram
ayyy çok garip ağrılarım var belimde ve sol kasığımda![]()
sorma dün bulamadım nereye attıysam onca zaman geçti bugün bi bakim nerde hele anıları tazelim bende
ama çok soğuk yaaa donar oram buram
ayyy çok garip ağrılarım var belimde ve sol kasığımda![]()
Evet canım kimseyi üzmeye hakkım yok zaten kapansın..
Kız başta insan üşüyor hele ki beni düşün havalar biraz ısındı -25 dereceye yükseldiBaşta üşükleniyorsun ama sonra emin ol ısınıyorsun
![]()
Evet canım kimseyi üzmeye hakkım yok zaten kapansın..
Kız başta insan üşüyor hele ki beni düşün havalar biraz ısındı -25 dereceye yükseldiBaşta üşükleniyorsun ama sonra emin ol ısınıyorsun
![]()
heee biliyom insanı ateş basıyo sonraları :90:
sen nerdeydinkiiii kuzey kutbundamıııı![]()
kız toton donar bacı yada ufo falan varsa onu aç öyle giy bari![]()
kız toton donar bacı yada ufo falan varsa onu aç öyle giy bari![]()
Valla ben önce kaloriferin peteklerine yapışıyorumm sonra o beni yapıştığım yerden kurtarıyor kendi ısıtıyor![]()