• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Aaa gerçekten mi kızlar.. İnan sizden duyuyorum şimdi.. Allah rahmet eylesin mekanını cennet etsin... Ben de 2 sene önce kaybetmiştim dedemi çok feci bi şekilde.. Of bi an gözümün önüne geldi :S

hadi yaaa yaşlı diye değilmi başka şekildemiiii :5:

bir an unuttum kız keşke hatırlatsaydınız, ayıp olmasın kuzucuğa :25:

canım inan aklıma gelmediiii

kızzz eşim aradı bu arada alışkanlık tanıyomuşsun gibi adını yazıyom sonra siliyorum :9::9:
aşkım akşam eee diyorum seks varmı yine :9::9::9: olması lazım dedim konuşamıyorum yaaa burda
benim için hava hoş canıma minnet diyo :60:

hadi yaaa yaşlı diye değilmi başka şekildemiiii :5:

Canım şimdi burda anlatmak istemem herkese açık burası çünkü.. Polistir olay yeri incelemedir.. Çekinirim.. Ben o olaydan sonra psikolojik tedavi gördüm daha geçen sene topladım kendimi.. Hala daha of şimdi bile kötü oldum..

canım inan aklıma gelmediiii

kızzz eşim aradı bu arada alışkanlık tanıyomuşsun gibi adını yazıyom sonra siliyorum :9::9:
aşkım akşam eee diyorum seks varmı yine :9::9::9: olması lazım dedim konuşamıyorum yaaa burda
benim için hava hoş canıma minnet diyo :60:

certiyer giyecek misin :9:

Canım şimdi burda anlatmak istemem herkese açık burası çünkü.. Polistir olay yeri incelemedir.. Çekinirim.. Ben o olaydan sonra psikolojik tedavi gördüm daha geçen sene topladım kendimi.. Hala daha of şimdi bile kötü oldum..

:53: kapatalımmmm canımmm hem sen üzülme hemde ben çok etkilenirim böle olaylardannnnnnn :18::5:

:53: kapatalımmmm canımmm hem sen üzülme hemde ben çok etkilenirim böle olaylardannnnnnn :18::5:

Evet canım kimseyi üzmeye hakkım yok zaten kapansın..

sorma dün bulamadım nereye attıysam onca zaman geçti bugün bi bakim nerde hele anıları tazelim bende :9:
ama çok soğuk yaaa donar oram buram :25:
ayyy çok garip ağrılarım var belimde ve sol kasığımda :1:

Kız başta insan üşüyor hele ki beni düşün havalar biraz ısındı -25 dereceye yükseldi :9: Başta üşükleniyorsun ama sonra emin ol ısınıyorsun :17::17::17::9:

sorma dün bulamadım nereye attıysam onca zaman geçti bugün bi bakim nerde hele anıları tazelim bende :9:
ama çok soğuk yaaa donar oram buram :25:
ayyy çok garip ağrılarım var belimde ve sol kasığımda :1:

kız toton donar bacı yada ufo falan varsa onu aç öyle giy bari :9:

Kız başta insan üşüyor hele ki beni düşün havalar biraz ısındı -25 dereceye yükseldi :9: Başta üşükleniyorsun ama sonra emin ol ısınıyorsun :17::17::17::9:

heee biliyom insanı ateş basıyo sonraları :90:
sen nerdeydinkiiii kuzey kutbundamıııı :53::53:

başta titriyorsun sonraa ooooo eller havaya yapıyorsun :9: peri bu konuda çok tecrübeli :9::9::9:

kız toton donar bacı yada ufo falan varsa onu aç öyle giy bari :9:

odanın peteğini 5 e getiriyoruz yatmadan önce :9: üzxerinde kendinden termometre var her peteğin
2 de bırakıyoruz evi hep orta bi ısıda kalıyor ama oraya özel yükseltiyoruz
diğer alanlara geçişte zorlanıyorum :9: bide giriş kat dolaşma öle diyo perde kenarından görürler diye :60:
kız evde göçtü görsen herşey duruyo ev işleri ütü bu dönemde bişyde yapamıyorum bi hantallık çöküyo :9:

Back
X