sen sedoyla aynı zamanda evlenmişsin canımmm
yelizcim ne güzel rüyaaaa herkeste erkek bebek görüyor yaaaa
hayır olsunn
gelsin sosyalim gelsinnnnn yeter beklettiği bizi
Kiz ben fazla hayal kuruyorum galiba ondan görüyorum ruya :)) hep kafamda bu bebek meselesi daha 6 aylik evliyim duyan da 10 yildir ugrasiyorum sanir Allah benden daha fazla zamandir bekleyenlere sabırr ve bir an once bebek nasip etsin insallahhhhhhh
Kiz ben fazla hayal kuruyorum galiba ondan görüyorum ruya :)) hep kafamda bu bebek meselesi daha 6 aylik evliyim duyan da 10 yildir ugrasiyorum sanir Allah benden daha fazla zamandir bekleyenlere sabırr ve bir an once bebek nasip etsin insallahhhhhhh
yelizim sorması ayıp senin yaş kaç
yelizim sorması ayıp senin yaş kaç
27 canimm :) ayibi mi kaldi kizz.Hangi gunler ne sekilde ne yaptigimizi anlatioz da yaş mi ayip kaçicakk ilahii sosyall :))
Aminnnn
valla 3 yılı devirince öle çok istekli olunmuyo hergün için sölim ben heyecan belli zamanlarda oluyo ayda 1-2 defa
ben 4yılı devirdim ben napıyimmm
size katılmıyorum kızlar
yeni evliler korkmayın, dedikleri gibi olmuyor
31 dim 32 oldum ahanda
Ben hiç rüya görmüyorum çok kuruyorum ama rüya grmüyomaminn canım önce bize sonra size ozaman yok yok isteyen herkeseeee
bu ay Allahım nolurrrr
evet bende merak ettim yaş kaçtı yelo
size katılmıyorum kızlar
yeni evliler korkmayın, dedikleri gibi olmuyor
31 dim 32 oldum ahanda
Senin kaç kizzz du tahmin edeyim 26 :)
Masallah canmm.Valla ben bi uniiversiteyi kazandigimda vay bee 19 yasindayim kısmını hatirliyorum sonrasi nasil oldu bilmiyorum :))
geçenlerde bi arkadaşın tanıdığı biri vefat etmiş, aramış tabii torunu çıkmış 10 yaşında, başın sağolsun çocuğum anneannen ölmüş demiş, çocukta amann derya teyze zaten çok yaşlıydı demiş, kadında daha 55 yaşındaymış
yaş dediğin ne ki yaa ben 18 yaşıma bi girseydim diyorum, şimdi 31 su gibi geçiyor seneler
vışşşşşşşşşşşbak keratayaaaa
çocuk işte ne anlasın cano daha 10 yaşında 55 yaş ona o kadar uzak ve yaşlıgörünüyor ki
evet sedonunnnn 5. yıla girdiği hiççççç anlamazsınız
yelooooo sosyal yazmış benim adımaaaa
26 mı genelde öle derler ama malesef :129:
geçenlerde bi arkadaşın tanıdığı biri vefat etmiş, aramış tabii torunu çıkmış 10 yaşında, başın sağolsun çocuğum anneannen ölmüş demiş, çocukta amann derya teyze zaten çok yaşlıydı demiş, kadında daha 55 yaşındaymış
yaş dediğin ne ki yaa ben 18 yaşıma bi girseydim diyorum, şimdi 31 su gibi geçiyor seneler
bizede çok yakınnnn
:123: taze gelin gibiyim fundoşum
evet canımm bu senelere hayretlee bakıyorum bende 26 yaşı ne kadar büyük gelirdi 19 yaşındayken
şimdi otuuuz
hele evliliğim mayısta 5 sene olacak, bundan sonrası daha çabuk geçiyormuş öyle söylüyorlar
Rabbim daha nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu 5 yıllar nasip eder inşallah sana , bebeklerinle torunlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?