Ağlayakta gözden mi olak???

akşama çok kaynatmayın haa, geç gelebilirim yada tabletide götüreyim yanımda arada sizi kontrol ederim, çok coşarsanız müdahale ederim

büyümenin en kötü yanı sevdiklerini birer birer kaybetmek, belki çok klişe bi söz olacak ama her yaşında bi güzelliği var kuzu

akşama çok kaynatmayın haa, geç gelebilirim yada tabletide götüreyim yanımda arada sizi kontrol ederim, çok coşarsanız müdahale ederim

maşallah hep öle kalınnn sedommmmm
çok çabuk geçiyo vallaaaa ama çok güzelll evlilikkk

sosyalll en büyük korkum bu zaten ailemden birini kaybetmek ama mecbur tabi herkes yaşayacak

kız gene erkenden başlarsan al yanına yatağın kenarına
karnım ağrıyooo üşüttümmm iyice

sen tablet taşıma yanında bi haller oluyor sana
sedo can başı biz çekiyoruz benimde temmuzda 5 sene doluyo

vaayy 2009 dimii , çak canom:13: nice yıllarımızz olsun mutluluk huzur içinde inşallah
çıktım ben görüşürüz akşama inşallah
iyi akşamlar canım

aminn fundoşumm evlilik güzelde çıyanlar olmasa daha daaaa güzell

size dee niceee mutlu bebişlii senelerrr balımmm :103:

onlar hep varrrrr boşverrrrrr
mutlu bebişli ay olsunnnnnnnnn kızzzzz

toparlan o tarafa gidiyorum senide bırakim lafı duydummmmmmmmmmmm

haydeeeeeeeeeeeeee
:118: :118:

ewet canım 2009 daha bu yaz evlenmiş gibiyim valla nasıl geçti anlamadım

faydası oluyor muydu canım. bide fiyatı ne kadar biliyormusun

ovü. testi epey faydalı ama 4 saat sıvı almadan yapacaksın ve hergün aynı saatte sabahda yapılmıyor
gittigidiyordan alabilirsin
20 adet 20 küsür fiyatı daha farklı seçeneklerde var girip bak fiyatlara canım

onlar hep varrrrr boşverrrrrr
mutlu bebişli ay olsunnnnnnnnn kızzzzz

toparlan o tarafa gidiyorum senide bırakim lafı duydummmmmmmmmmmm

haydeeeeeeeeeeeeee
:118: :118:

boşverdiiimmm
gidiyorsun yani fundoşuum hadi gözün aydınn iyi akşamlar şimdiden
ewet canım 2009 daha bu yaz evlenmiş gibiyim valla nasıl geçti anlamadım

vallahi bazen eşimle de konuşuyoruz inanamıyoruz senin de ilk bebişin dimi

tamam canım ben netten bakayım olmadı kociş eczaneyede sorsun bi. zaten suan reglim. biraz daha kullanamıcam nasılsa. bıde doktora gıtmstım bugun.folık asıte baslayacam. prospektüste yemekten önce yazıyo.ilacın ustune tok karına yazıyo.kafam karıstı. kullanan oldumu hiç ??

Kizlarr ben bugun biraz kotu oldum tansiyonumda dustu sanirim. Midem surekli bulaniyor arada size baktim ama muhabbete dahil olamadimm, siz baya bi kaynatmissiniz yine. Ozledimm sizii

Kizlarr ben bugun biraz kotu oldum tansiyonumda dustu sanirim. Midem surekli bulaniyor arada size baktim ama muhabbete dahil olamadimm, siz baya bi kaynatmissiniz yine. Ozledimm sizii

Dikkat ett kizz kendine vee bebişinee gebeligin ilk aylari hastalik gibi geciyo derler hep normal sanirim :)

şimdi bunları düşünme, başka önemli işlerimiz var

bu ates ölçümü nedir nasıldır ne işe yarar vs vs :26: bilgi verirmisin canım

ateş ölçme topici var canım bende yeni başladım orada ilk sayfadakileri yaparsan tablonu oluşturursun daha sonra orada çok bilgili kızlar var onlar sana yardımcı olur

eczane çok pahalı olur netten al, daha ucuza almış olursun

oyy oyyy bebek ben buradayım diyor annesi bizde seni özledik, iyi ol biz buradayız

Ahhh kuzummm ben anladim zaten sen boslamazsin cunku bende ozledimmm
canim cikariyosun yemiyosunda duser tabi bebisi madur etme zorlada olsa ye canim
gecicek ole acilcakki istahin hep ole oluyo
dayan canim
ahhh keskr bende yasasam bunlari

Gelir gelmez actim yaaa burayi

He kizzz ama benimki kizartma istedi yag sinecek hergun dusss offf
o akinti gene olduuu ayni bu saatlerdeislaklik oluyo daha yumyrtlamadimmi yaaa
Tosunum gelsin karnini doyursundaaa dinc olsun
iceri girer girmezde pekmezi dayimmm

kim kız ben mi 5 te eve geldim çamaşırlarım vardı onları katladım ama yemek yapmadım benimki dışarıdan getirecek bugün akşamda teyzemlere gideceğiz

bu arada tableti götüremiyorum şarjı bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…