nie arkadan geliyon hep beraber insallah
Hehe tabi o da bi ihtimal bu arada ben bu ates olcmeden bisi anlamadim 6 sayfa okudum tik yok
Yaa kalmicak insallahhhhh ben oole hissediyorum
Yok cnm ben sena dedim zaten doktora gitmedim ben
Fundosss fast and furius seriisi :) seversen tabi o tarz filmleri tavsiye ederim ben hastasiyimdir.Walker'ım öldü gecen gun cokk uzuldum300 spartali,wanted, I am legend,MÖ10000,apocalipto,aaa durr açlik oyunlarini izlemediysen cok cok tavsiye ediyorumm,bende film cokk arşivim geniştir dee şimdi aklima gelenler bunlar
açlık oyunları 2. sini izledin mi, kitabı kadar heyecanlı mı:44:
Fundosss fast and furius seriisi :) seversen tabi o tarz filmleri tavsiye ederim ben hastasiyimdir.Walker'ım öldü gecen gun cokk uzuldum300 spartali,wanted, I am legend,MÖ10000,apocalipto,aaa durr açlik oyunlarini izlemediysen cok cok tavsiye ediyorumm,bende film cokk arşivim geniştir dee şimdi aklima gelenler bunlar
hepsini izledikkk
aysonun soledigi yeniydi galiba ondan dikkatimi cekti
biz cok izliyoz canommm ondan izlemedimuz pek kalmadi
onun dedigi dikkatimi cekti
silahlive olumcul actik simdi muzikleri cok guzel surukleyici geldi
Daha yeni cikti galiba Ateşi Yakalamak ben ilkinin kitabini okumustumm filmini once izledim kitap filme gore daha doyurucuydu ama film yine de mukemmeldi 2 yi izlemedim
Daha adetimin 5. Gunundeyim de ondan :) daha epey zaman var yani sizinkiler erkenn
pi'nin yaşamı çok güzel onu izleyebilirsiniz
Ahanda geldiii
2-3 hafta önce çıktı vizyona sanırım, sizin orada sinema yok değil mi
Var kizz olmaz mii sonucta bi sehir merkezii universitesi varr esek kadar :) olmasi gereken herseyi varr sen de naaptin be kuzum :)
Sagollll canimm iyi seyirlerrr
grey guzellll sonu fenaaaa
kaptani aciyozz
Sandra bulock yeni filmide superrrr uzaydaki grafity
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?