günaydınnhoşgeldin canımm
hb canım hafta sonu yeni gelişmeler var mıydı ben giremedim ev temizlemekten
2 gün evmi temizledin kızzzgelişme falan yok kız, 20 sinden sonra gelişmeler olur diye bekliyoruz
hamaratım kızım ben ne sandın
hafta içi hiçbişeye dokunmayınca hafta sonuna doluyo işler zaten öğlene kadar anca kalkıyosun kahvaltı ediyosun gündüzlerde kısa
akşamda çabuk oluyo
Günaydın kızlar
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
saboo bahane üretmeee girmedim giremedim demiyo temizlikmi yaptın yani bu kış günü 2 gün
yaa sosyal hakaten benay yarın bat yazıyorrrrayyy bi test yapsınn amaaa
hamaratım kızım ben ne sandın
hafta içi hiçbişeye dokunmayınca hafta sonuna doluyo işler zaten öğlene kadar anca kalkıyosun kahvaltı ediyosun gündüzlerde kısa
akşamda çabuk oluyo
Günaydın kızlar
biz pasaklı kadınlarızama doğru diyosun h.içi ev göçüyo yinede ctesi-pazar çalışmasam ctesi temizlik pazar yapardım
ezommmmmm özledimmmmnasılsın canımmm
tamam itiraf ediyorum temizlikte yaptım ama c.ertesi sabah kocayla mik mik yaptık 11.günümdü zaten geç bile kaldık kahvaltıyı ettik
sonra bi tartışma başladı yok yerden yum yum günlerim diye ses çıkartmadım baktım olucak gibi değil bende açtım ağzımı yumdum
gözümükonuşmuyoruz ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı davul gibi makyajla kapatmaya çalıştım
bebek işide kaldı yani bu ay bazen zaten ben bu adama çocuk yapmak için mi uğraşıyorum diyorum
üzülme kığız herşey gelir geçer, bu hafta bütün kocalara bi şey oldu, herkes tartışma halinde, kurşun döktürecem yakında
Ayy bnimde cnmı sıktı bugün bnmkiüzülme kığız herşey gelir geçer, bu hafta bütün kocalara bi şey oldu, herkes tartışma halinde, kurşun döktürecem yakında
Bende sizi kızlar iyiyim siz nasılsınız? Giremedim kaç gündür bugünde gidicem gerçi dedemin evine ama gitmeden bakıyım dedim
bu hafta yum yum haftası olduğunu biliyo tutamıyo çenesini onun yaşı geçiyo benim deil beklesin çocuk yapıcak diye
Ayy bnimde cnmı sıktı bugün bnmkibenim yatak odasının tavanı aktı enerjiden yatağım ıslandı nasıl ama bazayaca dışı kurumuş diye inat ediyoo bana yaa içi kurumaz diyorum anlatamadım sen yat orda dedim sabahda kaldır kurusun kaldırmadan gitmiş sinir oldum kocaman yatağı ben kaldırdım sinir oldumm
tamam itiraf ediyorum temizlikte yaptım ama c.ertesi sabah kocayla mik mik yaptık 11.günümdü zaten geç bile kaldık kahvaltıyı ettik
sonra bi tartışma başladı yok yerden yum yum günlerim diye ses çıkartmadım baktım olucak gibi değil bende açtım ağzımı yumdum
gözümükonuşmuyoruz ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı davul gibi makyajla kapatmaya çalıştım
bebek işide kaldı yani bu ay bazen zaten ben bu adama çocuk yapmak için mi uğraşıyorum diyorum
benoşun düzensizmiş canım, o yüzden 24 üne kadar bekleyecekmişgünaydın canım bu arada
tabii tabiifundoşun terimiyle tamam be anladık
ezomm gelmiş , hoş geldin günaydın, nasılsın
kızlar az bi sakin, nazar mı değdi ne oldu anlamadım ki, sbry sende bekliyorsun ama kuzum sadace eşin beklemiyorki
ezo sende takma yatağı kaldır kurur kuzum kendinizi yıpratmayın, olan size oluyor
Ayy bnimde cnmı sıktı bugün bnmkibenim yatak odasının tavanı aktı enerjiden yatağım ıslandı nasıl ama bazayaca dışı kurumuş diye inat ediyoo bana yaa içi kurumaz diyorum anlatamadım sen yat orda dedim sabahda kaldır kurusun kaldırmadan gitmiş sinir oldum kocaman yatağı ben kaldırdım sinir oldumm
Yaaa nasılmışşş kızım dürüst olsanaaa bak biz anında naklen yayın küstük tartıştık şu pozisyonda şeyettikaaaa ayıp oluyooo uymuyosun kurallaraaa
erkekler işteeeee anlayışsızzz kabaa düşüncesizzz ağlatıp dursunlar anca
24 müüü sosyal benimde 24 az kaldııı :18: ama hiçççççbi belirti yokkk :44:
Pintii sinir ediyo bazen ne var kaldırsa kocaman yatak bide öle bi ıslanmışki ben gelene kadar fena ıslanmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?