Ağlayakta gözden mi olak???

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

saboo bahane üretmeee girmedim giremedim demiyo temizlikmi yaptın yani bu kış günü 2 gün

yaa sosyal hakaten benay yarın bat yazıyorrrr ayyy bi test yapsınn amaaa

2 gün evmi temizledin kızzz gelişme falan yok kız, 20 sinden sonra gelişmeler olur diye bekliyoruz

hamaratım kızım ben ne sandın

hafta içi hiçbişeye dokunmayınca hafta sonuna doluyo işler zaten öğlene kadar anca kalkıyosun kahvaltı ediyosun gündüzlerde kısa

akşamda çabuk oluyo

hafta içi hiçbişeye dokunmayınca hafta sonuna doluyo işler zaten öğlene kadar anca kalkıyosun kahvaltı ediyosun gündüzlerde kısa

akşamda çabuk oluyo

Günaydın kızlar

biz pasaklı kadınlarız ama doğru diyosun h.içi ev göçüyo yinede ctesi-pazar çalışmasam ctesi temizlik pazar yapardım

ezommmmmm özledimmmm nasılsın canımmm

tamam itiraf ediyorum temizlikte yaptım ama c.ertesi sabah kocayla mik mik yaptık 11.günümdü zaten geç bile kaldık kahvaltıyı ettik

sonra bi tartışma başladı yok yerden yum yum günlerim diye ses çıkartmadım baktım olucak gibi değil bende açtım ağzımı yumdum

gözümü konuşmuyoruz ağlamaktan gözlerim kıpkırmızı davul gibi makyajla kapatmaya çalıştım

bebek işide kaldı yani bu ay bazen zaten ben bu adama çocuk yapmak için mi uğraşıyorum diyorum

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

saboo bahane üretmeee girmedim giremedim demiyo temizlikmi yaptın yani bu kış günü 2 gün

yaa sosyal hakaten benay yarın bat yazıyorrrr ayyy bi test yapsınn amaaa

benoşun düzensizmiş canım, o yüzden 24 üne kadar bekleyecekmiş günaydın canım bu arada

akşamda çabuk oluyo

tabii tabii fundoşun terimiyle tamam be anladık

Günaydın kızlar

ezomm gelmiş , hoş geldin günaydın, nasılsın

biz pasaklı kadınlarız ama doğru diyosun h.içi ev göçüyo yinede ctesi-pazar çalışmasam ctesi temizlik pazar yapardım

ezommmmmm özledimmmm nasılsın canımmm

Bende sizi kızlar iyiyim siz nasılsınız? Giremedim kaç gündür bugünde gidicem gerçi dedemin evine ama gitmeden bakıyım dedim

üzülme kığız herşey gelir geçer, bu hafta bütün kocalara bi şey oldu, herkes tartışma halinde, kurşun döktürecem yakında

üzülme kığız herşey gelir geçer, bu hafta bütün kocalara bi şey oldu, herkes tartışma halinde, kurşun döktürecem yakında

bu hafta yum yum haftası olduğunu biliyo tutamıyo çenesini onun yaşı geçiyo benim deil beklesin çocuk yapıcak diye

Ayy bnimde cnmı sıktı bugün bnmki benim yatak odasının tavanı aktı enerjiden yatağım ıslandı nasıl ama bazayaca dışı kurumuş diye inat ediyoo bana yaa içi kurumaz diyorum anlatamadım sen yat orda dedim sabahda kaldır kurusun kaldırmadan gitmiş sinir oldum kocaman yatağı ben kaldırdım sinir oldumm

Bende sizi kızlar iyiyim siz nasılsınız? Giremedim kaç gündür bugünde gidicem gerçi dedemin evine ama gitmeden bakıyım dedim

bu hafta yum yum haftası olduğunu biliyo tutamıyo çenesini onun yaşı geçiyo benim deil beklesin çocuk yapıcak diye

kızlar az bi sakin, nazar mı değdi ne oldu anlamadım ki, sbry sende bekliyorsun ama kuzum sadace eşin beklemiyorki
ezo sende takma yatağı kaldır kurur kuzum kendinizi yıpratmayın, olan size oluyor

benoşun düzensizmiş canım, o yüzden 24 üne kadar bekleyecekmiş günaydın canım bu arada

tabii tabii fundoşun terimiyle tamam be anladık

ezomm gelmiş , hoş geldin günaydın, nasılsın

Yaaa nasılmışşş kızım dürüst olsanaaa bak biz anında naklen yayın küstük tartıştık şu pozisyonda şeyettik aaaa ayıp oluyooo uymuyosun kurallaraaa
erkekler işteeeee anlayışsızzz kabaa düşüncesizzz ağlatıp dursunlar anca

24 müüü sosyal benimde 24 az kaldııı :18: ama hiçççççbi belirti yokkk :44:

kızlar az bi sakin, nazar mı değdi ne oldu anlamadım ki, sbry sende bekliyorsun ama kuzum sadace eşin beklemiyorki
ezo sende takma yatağı kaldır kurur kuzum kendinizi yıpratmayın, olan size oluyor

Pintii sinir ediyo bazen ne var kaldırsa kocaman yatak bide öle bi ıslanmışki ben gelene kadar fena ıslanmıştı

benimkide çekmeceden bişey arıyodu dedimki dağıtmadan bak canım aldığını geri yerine koy karışmasın yeni düzelttim dedim sen

bi sesini yükseltti kalkıp kendin baksaydın o zaman zaten annemlerede laf sölüyosun ses etmedim çıktım gittim temizliğimi yaptım

akşamda kv alt komşusu var o aradı kv de de ordaymış aradı gel falan dedi benimde keyfim yoktu zaten tuvalet falan çamaşır suyu

döktür onu bekletiyorum biraz oraları falan temizlicem dedim kapattım bikaç dk geçti hayır gitmiceksin dedi zaten gitmiyorum sen

ne tersleniyosun dedim sonra başladı zaten kadında bi taraftan arıyo aç eşim izin vermiyor de diyo anneside orda anlıcak kavga

ettiğimizi çünkü normalde karışmaz hele oraya hiç sonra kadının kızına msj atım kv çakmasın diye gittim yatak odasınada ağlayarak

uyudum

ayyyy yatakta ıslandımı offf kurumazdaaa
ağırda amaaan düşüncesizler işteee hepsi aynı
benimki dün bi temizlik yaptı oyyy kurban olem ben onaaaa süpürdü sildi çayımı demledi
cumartesi çok sinirdi ama dünde maşallaaahhhh

benimde 21 i gibi tahmin ediyorum ama bilemiyorum canım ya, az kaldı hadi arka arkaya verelim işte mutlu haberleri

Pintii sinir ediyo bazen ne var kaldırsa kocaman yatak bide öle bi ıslanmışki ben gelene kadar fena ıslanmıştı

kuzum erkeklerin beyni bizim ki gibi çalışmıyor, çok görme yani, herşeyi düşünemiyorlar, aynı zamanda tembellerde, o zannediyor ki durduğu yerde kurur, ama bizim genetik kodumuza işlendiği için biliyoruz ki o yatak havalanmazsa kurumaz, çok takma bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…