• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

gunaydinn canlarimm,nasilsinizz
ben gece uyuyamadim hic,sabahta anca kendime gelebildim.
mide bulantilari her gecen gun daha siddetleniyor:14:
fundam filmi begendigine sevindim. yasanmis bi olaymis ztn
benimde icime kiz doguyor hep. zaten kiz olunca. daha cok mide bulantisi olur diye duydum:1:

hoş geldin canımm :16:

benim de sabah kalktığım anda başlıyor bulantılarım ve şuan çok fena oldu :50:

ayşem bulantıya ayva iyi geliyor diyorlar , ben yanımda getirdim şimdi kesip yicem

işyerinde çok zor oluyor...

bu hafta sonu neden gelmedin, yollar mı kapalıydı, bide hayıt tohumu var bizim için onuda al istersenQUOTE]

evet canım cuma günü çok kar yağıyordu yolda kalırız diye gelmedik. hayıt tohumu ne için canım? nasıl uygulanıyo?

bakalm bu hafta sonu evlilik yıl dönümümüz gelır mıyız yoksa burda mı kutlarız bilmiyorum gelemeyince bşe de alamadım:18:

bide bir şey soracağım kızlar. sizde de oluyomu?

ben adet döneminde iken duş aldığımda adet kesiliyo kan azalıyo gelmiyo oluyo bu sizde de?

gunaydinn canlarimm,nasilsinizz
ben gece uyuyamadim hic,sabahta anca kendime gelebildim.
mide bulantilari her gecen gun daha siddetleniyor:14:
fundam filmi begendigine sevindim. yasanmis bi olaymis ztn
benimde icime kiz doguyor hep. zaten kiz olunca. daha cok mide bulantisi olur diye duydum:1:

:9: ikiz olur inşallah

oyyy kıyamamm yaaa inşallah tez geçer kuzuuum
eşimin kuzenide çok gezen biri aylarca eve kapandı bulantı yüzünden çıkamıyodu hiçbiyere
oğlu oldu ama
evet canım süperdi yaaa sonunda yazdı zaten 2010 da denizlere döndü diye yaşanmış oldunu anladım
ben sonunda ağladım eşim şaşırdı yuhh bundada ağlanırmı dedi :1:

kurtla adamın kapışması nasıldı :9:

senin demii inşallah kızzzzzzzz sedommm :9:

ayşenur banada söylermsin film in ismini rica etsem

ayşem bulantıya ayva iyi geliyor diyorlar , ben yanımda getirdim şimdi kesip yicem

kaptan philips adi cansucumm. ins. sende begenirsin.

hosbulduk sedomm. sabahki bulanti cok fena zaten:5: dun esim ayva almisti bugun yiyim bari. dun gece hep elma yedim. iyi geldi,midedeki asiti aliyormus cnm. elmada aklinda olsun.

sedd gecen kayinvalideme kahvaltiya gittik. oda ayva marmelati yapmis. bende ayva oldugunu bilmiyordum. ondan yedimm:5: o senin dedigin seyi yapmamistim ama. artik yapsam olmaz dimi:5:

bilmiyorum bana da yengem yapmıştı ,ama olur sanırım marmelat farklı , sen ilk yediğin ayva da yap istesen :16:

eşimin kuzenide çok gezen biri aylarca eve kapandı bulantı yüzünden çıkamıyodu hiçbiyere
oğlu oldu ama
evet canım süperdi yaaa sonunda yazdı zaten 2010 da denizlere döndü diye yaşanmış oldunu anladım

inss fundamm. bende aglamistim onda:1: esim gulduu:4:
yaa dunku filmde iyiydi ama sonunda nasi yani hemen bitti dedik. kurtla adam kapismaya baslayacakti bitti. sonu daha farkli olabilirdi bence. ama cok heyecanli bi filmdi. bazi yerlerinde gozlerim dolduu:5:

oğlu oldu ama

zor bi ihtimal ama üçümüzün de olsun fundoşumm :1:

ben çok kötü oldum biraz çıkıp hava alayım ayva yiyeyim canom ,
her şeye dayanırım da bu mide bulantılarına dayanamıyorum :50:

evet sosyalim. bugunde istahim gitti mesela,hicbir sey yemek istemiyorum. gece saat basi kalktim yaa:14:

inss fundamm. bende aglamistim onda:1: esim gulduu:4:
yaa dunku filmde iyiydi ama sonunda nasi yani hemen bitti dedik. kurtla adam kapismaya baslayacakti bitti. sonu daha farkli olabilirdi bence. ama cok heyecanli bi filmdi. bazi yerlerinde gozlerim dolduu:5:

zor bi ihtimal ama üçümüzün de olsun fundoşumm :1:

ben çok kötü oldum biraz çıkıp hava alayım ayva yiyeyim canom ,
her şeye dayanırım da bu mide bulantılarına dayanamıyorum :50:

canım geçicek geçincede iştahın açılcak bu defa
işyerinde zor tabi değilmi bide benim burda düşün bişeyde yiyemem bişey alsam ooo kendine bakıyosun insan çayın yanında bile bişey yiyemiyo
ayaklarım donuyo şuannn akıntı bundan oluyo demekki :5:

ondan dedimya ayşem bende sevmiyom öle filmleri yaaa okadar heyecanlı sonra pattt

canım inşallah geçer bulantılarınız tez zamanda ilk aylar zor yaaa
ayvayı yap ayşemmm geç değilll

canım geçicek geçincede iştahın açılcak bu defa
işyerinde zor tabi değilmi bide benim burda düşün bişeyde yiyemem bişey alsam ooo kendine bakıyosun insan çayın yanında bile bişey yiyemiyo
ayaklarım donuyo şuannn akıntı bundan oluyo demekki :5:

ondan dedimya ayşem bende sevmiyom öle filmleri yaaa okadar heyecanlı sonra pattt

canım inşallah geçer bulantılarınız tez zamanda ilk aylar zor yaaa
ayvayı yap ayşemmm geç değilll
bulantilar icin 3. ayin sonunda gecer diyolarr:5:
bugun ayvayi yaparimm fundamm. bende birseyler yemeye calisayimm canimm,birazdan gelirimm:14:

slm kızlar ben geldim nasılsınız dün temizlik yaptım canım çıktı sonrada bütün gün dinlendim hiç giremedim nete şimdi de işteyim yoğun burası anca bitirebildim yazdıklarınıza okumayı :34:

slm kızlar ben geldim nasılsınız dün temizlik yaptım canım çıktı sonrada bütün gün dinlendim hiç giremedim nete şimdi de işteyim yoğun burası anca bitirebildim yazdıklarınıza okumayı :34:

hoşgeldin canım, nasıl düzeldimi aranız nasıl gidiyo iyisindir inşallah

bu hafta sonu neden gelmedin, yollar mı kapalıydı, bide hayıt tohumu var bizim için onuda al istersenQUOTE]

evet canım cuma günü çok kar yağıyordu yolda kalırız diye gelmedik. hayıt tohumu ne için canım? nasıl uygulanıyo?

bakalm bu hafta sonu evlilik yıl dönümümüz gelır mıyız yoksa burda mı kutlarız bilmiyorum gelemeyince bşe de alamadım:18:

bide bir şey soracağım kızlar. sizde de oluyomu?

ben adet döneminde iken duş aldığımda adet kesiliyo kan azalıyo gelmiyo oluyo bu sizde de?

hayıt tohumunu günde 1 kupa içeceksin canım, suyu kaynat, 1 tutam 1 kupa suyun içine at, 15 dk demle ve ılık iç canım, yum kalitesii arttırıyormuş

kızlar sistemde yanlışlık olmuş, tüm üreticilerimize gitmemesi gereken bi mesaj gitti, telefonlarımız kilitlendi :9:

hadi ya kötü olmuş şimdi uğraş dur işin yoksa telefondakilerle :1::1::1:

ben telefonda değilim canım, mesaj atan benim diye, herkes odaya geliyor, bende diyorum ki sistem hata yapmış, yoksa ben 1 senedir mesaj atıyorum hiç böyle olmamıştı diyorum , ama odalardakilerin psikolojisi bozuldu resmen :9:

Back
X