ayy kuzum ya hamileliğin zor geçecek gibi![]()
evet sosyalim. bugunde istahim gitti mesela,hicbir sey yemek istemiyorum. gece saat basi kalktim yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydinn canlarimm,nasilsinizz
ben gece uyuyamadim hic,sabahta anca kendime gelebildim.
mide bulantilari her gecen gun daha siddetleniyor
fundam filmi begendigine sevindim. yasanmis bi olaymis ztn
benimde icime kiz doguyor hep. zaten kiz olunca. daha cok mide bulantisi olur diye duydum![]()
bu hafta sonu neden gelmedin, yollar mı kapalıydı, bide hayıt tohumu var bizim için onuda al istersenQUOTE]
evet canım cuma günü çok kar yağıyordu yolda kalırız diye gelmedik. hayıt tohumu ne için canım? nasıl uygulanıyo?
bakalm bu hafta sonu evlilik yıl dönümümüz gelır mıyız yoksa burda mı kutlarız bilmiyorum gelemeyince bşe de alamadım:18:
bide bir şey soracağım kızlar. sizde de oluyomu?
ben adet döneminde iken duş aldığımda adet kesiliyo kan azalıyo gelmiyo oluyo bu sizde de?
gunaydinn canlarimm,nasilsinizz
ben gece uyuyamadim hic,sabahta anca kendime gelebildim.
mide bulantilari her gecen gun daha siddetleniyor
fundam filmi begendigine sevindim. yasanmis bi olaymis ztn
benimde icime kiz doguyor hep. zaten kiz olunca. daha cok mide bulantisi olur diye duydum![]()
ikiz olur inşallah
ayşenur banada söylermsin film in ismini rica etsem
hoş geldin canımm
benim de sabah kalktığım anda başlıyor bulantılarım ve şuan çok fena oldu
ayşem bulantıya ayva iyi geliyor diyorlar , ben yanımda getirdim şimdi kesip yicem
işyerinde çok zor oluyor...
sedd gecen kayinvalideme kahvaltiya gittik. oda ayva marmelati yapmis. bende ayva oldugunu bilmiyordum. ondan yedimmo senin dedigin seyi yapmamistim ama. artik yapsam olmaz dimi
![]()
oyyy kıyamamm yaaa inşallah tez geçer kuzuuum
eşimin kuzenide çok gezen biri aylarca eve kapandı bulantı yüzünden çıkamıyodu hiçbiyere
oğlu oldu ama
evet canım süperdi yaaa sonunda yazdı zaten 2010 da denizlere döndü diye yaşanmış oldunu anladım
ben sonunda ağladım eşim şaşırdı yuhh bundada ağlanırmı dedi
kurtla adamın kapışması nasıldı
senin demii inşallah kızzzzzzzz sedommm![]()
oyyy kıyamamm yaaa inşallah tez geçer kuzuuum
eşimin kuzenide çok gezen biri aylarca eve kapandı bulantı yüzünden çıkamıyodu hiçbiyere
oğlu oldu ama
evet canım süperdi yaaa sonunda yazdı zaten 2010 da denizlere döndü diye yaşanmış oldunu anladım
ben sonunda ağladım eşim şaşırdı yuhh bundada ağlanırmı dedi
kurtla adamın kapışması nasıldı
senin demii inşallah kızzzzzzzz sedommm![]()
bilmiyorum bana da yengem yapmıştı ,ama olur sanırım marmelat farklı , sen ilk yediğin ayva da yap istesen![]()
zor bi ihtimal ama üçümüzün de olsun fundoşumm
ben çok kötü oldum biraz çıkıp hava alayım ayva yiyeyim canom ,
her şeye dayanırım da bu mide bulantılarına dayanamıyorum![]()
evet sosyalim. bugunde istahim gitti mesela,hicbir sey yemek istemiyorum. gece saat basi kalktim yaa![]()
hoş geldin canımm
benim de sabah kalktığım anda başlıyor bulantılarım ve şuan çok fena oldu
ayşem bulantıya ayva iyi geliyor diyorlar , ben yanımda getirdim şimdi kesip yicem
işyerinde çok zor oluyor...
inss fundamm. bende aglamistim ondaesim gulduu
yaa dunku filmde iyiydi ama sonunda nasi yani hemen bitti dedik. kurtla adam kapismaya baslayacakti bitti. sonu daha farkli olabilirdi bence. ama cok heyecanli bi filmdi. bazi yerlerinde gozlerim dolduu![]()
zor bi ihtimal ama üçümüzün de olsun fundoşumm
ben çok kötü oldum biraz çıkıp hava alayım ayva yiyeyim canom ,
her şeye dayanırım da bu mide bulantılarına dayanamıyorum![]()
bulantilar icin 3. ayin sonunda gecer diyolarrcanım geçicek geçincede iştahın açılcak bu defa
işyerinde zor tabi değilmi bide benim burda düşün bişeyde yiyemem bişey alsam ooo kendine bakıyosun insan çayın yanında bile bişey yiyemiyo
ayaklarım donuyo şuannn akıntı bundan oluyo demekki
ondan dedimya ayşem bende sevmiyom öle filmleri yaaa okadar heyecanlı sonra pattt
canım inşallah geçer bulantılarınız tez zamanda ilk aylar zor yaaa
ayvayı yap ayşemmm geç değilll
slm kızlar ben geldim nasılsınız dün temizlik yaptım canım çıktı sonrada bütün gün dinlendim hiç giremedim nete şimdi de işteyim yoğun burası anca bitirebildim yazdıklarınıza okumayı![]()
bu hafta sonu neden gelmedin, yollar mı kapalıydı, bide hayıt tohumu var bizim için onuda al istersenQUOTE]
evet canım cuma günü çok kar yağıyordu yolda kalırız diye gelmedik. hayıt tohumu ne için canım? nasıl uygulanıyo?
bakalm bu hafta sonu evlilik yıl dönümümüz gelır mıyız yoksa burda mı kutlarız bilmiyorum gelemeyince bşe de alamadım:18:
bide bir şey soracağım kızlar. sizde de oluyomu?
ben adet döneminde iken duş aldığımda adet kesiliyo kan azalıyo gelmiyo oluyo bu sizde de?
hayıt tohumunu günde 1 kupa içeceksin canım, suyu kaynat, 1 tutam 1 kupa suyun içine at, 15 dk demle ve ılık iç canım, yum kalitesii arttırıyormuş
hoşgeldin canım, nasıl düzeldimi aranız nasıl gidiyo iyisindir inşallah
kızlar sistemde yanlışlık olmuş, tüm üreticilerimize gitmemesi gereken bi mesaj gitti, telefonlarımız kilitlendi![]()
hadi ya kötü olmuş şimdi uğraş dur işin yoksa telefondakilerle![]()