Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyurr sosyal reisss![]()
Kizlarr dun gece ruyamda afedersiniz eşimle mik mik olucaktikk camaşirimi cikariyorum kan hepp adet olmuştum ruya tabirine baktim cocuk sahibi olmaya diye yorumlanmiş ama tabi yaninda baska yorumlar da varr :26:
Eyyyyyyyyyyyyyyyyyy![]()
canımmmmsöyle bitanem
Cansuummm nasilsinn senin de az kaldi batt ne hissediyosunn
reiss lafına çok gülüyorum ben
genelde kan görmek o rüyanın bozulduğuna işaret eder diye biliyorum :44:
sen ne zaman test yapacaksın![]()
benmi sosyalcim ben gecikme olursa çarşamba yada perşembe yaparım![]()
kuzum benim benim bat pazartesi bende bol akıntı karnımda gaz kasıklarda hafif hafif ağrı oluyor işte öle bitanem hayırlısı bakalım![]()
Ayy hadii hayirli kizz insallahh guzel haberlerini alirizz
haftaya yani hayırlısı
benoşum senin bugün adetten sonra kaçıncı günün benim 28.
haftaya yani hayırlısı
benoşum senin bugün adetten sonra kaçıncı günün benim 28.
Normal adet döngün kac gun kiz senin uzundu biraz galibaa
Benim adet dongum genelde 26 gundu ama en son biliosunuz 5 gun gecikti bu ovu testine nezaman baslasamm acepp 20 adet varr
aslında ben hep 30 günde bir olurdum, kürtajdan sonra 34-35 güne çıktı, geçen ay 39. gün sürdü , bilemiyorum ki yorum yapamıyorum o yüzden , bugün yumurtada sonra 5. günüm :44:
Yanii doktorun bana soyledigine gore yumurtlamadan 14 gun sonra adet goruluyorr yumurtlama gecikirse adet de gecikir dedii ozaman senin var dahaa ovu testi mi yapmistinn
ben ona inanmıyorum sonuçta luteal faz diye bir şey var geçen ay yumurtladıktan sonra 10. gün adet olmuştum, yumurta takibini ilk aylarda yapmıştım daha sonra doktorum kızdı yapma dedi bende yapmadım![]()
Bunda gebelik testi gibi sabah yapiomiyor herhalde neye dikkat etmem gerekiyo bu testi yaparkenn
Aaa cidden mi?Ay ben bunu kesin goruyordum ozaman bu ovu testi insallah işime yarar