• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Buyurr sosyal reisss :1:

reiss lafına çok gülüyorum ben :9:

Kizlarr dun gece ruyamda afedersiniz eşimle mik mik olucaktikk camaşirimi cikariyorum kan hepp adet olmuştum ruya tabirine baktim cocuk sahibi olmaya diye yorumlanmiş ama tabi yaninda baska yorumlar da varr :26:

genelde kan görmek o rüyanın bozulduğuna işaret eder diye biliyorum :44:

Eyyyyyyyyyyyyyyyyyy :16::16:

:16::16::16:

canımmmm:16:söyle bitanem

sen ne zaman test yapacaksın :21:

Benim adet dongum genelde 26 gundu ama en son biliosunuz 5 gun gecikti bu ovu testine nezaman baslasamm acepp 20 adet varr

aslında ben hep 30 günde bir olurdum, kürtajdan sonra 34-35 güne çıktı, geçen ay 39. gün sürdü , bilemiyorum ki yorum yapamıyorum o yüzden , bugün yumurtada sonra 5. günüm :44:

Yanii doktorun bana soyledigine gore yumurtlamadan 14 gun sonra adet goruluyorr yumurtlama gecikirse adet de gecikir dedii ozaman senin var dahaa ovu testi mi yapmistinn

Bunda gebelik testi gibi sabah yapiomiyor herhalde neye dikkat etmem gerekiyo bu testi yaparkenn

Yanii doktorun bana soyledigine gore yumurtlamadan 14 gun sonra adet goruluyorr yumurtlama gecikirse adet de gecikir dedii ozaman senin var dahaa ovu testi mi yapmistinn

ben ona inanmıyorum sonuçta luteal faz diye bir şey var geçen ay yumurtladıktan sonra 10. gün adet olmuştum, yumurta takibini ilk aylarda yapmıştım daha sonra doktorum kızdı yapma dedi bende yapmadım:32:

ben ona inanmıyorum sonuçta luteal faz diye bir şey var geçen ay yumurtladıktan sonra 10. gün adet olmuştum, yumurta takibini ilk aylarda yapmıştım daha sonra doktorum kızdı yapma dedi bende yapmadım:32:

Aaa cidden mi?Ay ben bunu kesin goruyordum ozaman bu ovu testi insallah işime yarar

Bunda gebelik testi gibi sabah yapiomiyor herhalde neye dikkat etmem gerekiyo bu testi yaparkenn

sabah kesinlikle yapma vücutta sabahları lh hormonunun en düşük olduğu zamandır :34:

bence bittiyse adetin yarından itibaren yapmaya çalış- aynı saatte-aynı damla sayısıyla- ve yapmadan en az 3-4 saat idrara sıkış ve 4 saat öncesinden sıvı alma,çift çizgi yi gördüğün gün, ertesi gün ve koyulaşmadan bi gün öncede ilişkiye gir yani toplamda 3 gün ilişki olsun ve gün aşırıya devam et aynı zamanda anlatabildim mi kuzu?

bak genelde saat 1 gibi idrara çıkacaksın ve daha sonra 5 e kadar çıkmayacaksın 1 den sonra hiç sıvı da almayacaksın(öğleden sonra) , 5 gibi testi yap, hergün aynı damla sayısıyla, bir gün 4 damla diğer gün 5 damla olmasın, sonra 5-10 dk bekle ve fotoğrafını çek arşiv yap, yapki günden güne nasıl silikleşip nasıl koyulaştığını göresin

anlatamadığım bir yer kuzum :23:

Son düzenleme:
Back
X