Bende yeliz en sinir olduğum ikinci huyu.. Yaa işine gelmiyo haksız ya başka türlü üste çıkmayacak..
Bizim aileler uzakta fatma.. Ocak ayında onun tatafında iki hafta üst üste plan yapmışlar.. Biri doğum günü biride mevlüt sonraki haftada benim aileme gitcez bi ton masraf ediyoruz .. Diyorum ki birine gidelim sizinkinin diğerine gitmeyelim külfet oluyo. Zorlanıyoruz diyorum.. yok illa gitcez diyo tartıştık.. İyide gitmek istemiyrum ki.. Ben herkesin herşeyine koşuyorum onlar bana gelmiyo.. Anlamıyo adam..
Bende yeliz en sinir olduğum ikinci huyu.. Yaa işine gelmiyo haksız ya başka türlü üste çıkmayacak..
Bizim aileler uzakta fatma.. Ocak ayında onun tatafında iki hafta üst üste plan yapmışlar.. Biri doğum günü biride mevlüt sonraki haftada benim aileme gitcez bi ton masraf ediyoruz .. Diyorum ki birine gidelim sizinkinin diğerine gitmeyelim külfet oluyo. Zorlanıyoruz diyorum.. yok illa gitcez diyo tartıştık.. İyide gitmek istemiyrum ki.. Ben herkesin herşeyine koşuyorum onlar bana gelmiyo.. Anlamıyo adam..
O problem bizde de varr ama varyaaa ben öyle bi bastiriyorum kii kolaysa bana bidaha benim ailem desinn.Cunku bana oyle kaziklar attilar ki ben de çatir çatir yuzune vuruyorum ben burda tuvalete gidemeyecek hale geldimm biri kapimi acmadi diye aferdersiniz benim pedimi bile eşim degistiriyodu okadar kötüydümsimdi de yok dogummuş yok taşinmaymiş bilmem ne hiicc umrumda degil cesareti varsa canina susamadiysa bikere desin bakalimm sen neden gitmiyosun diye agzini yirtarim valla
iyi de ikiside gitmek için çok geçerli sebepler değil ki. madem onlar sana gelmiyo sen niye gidecekmişsin ki hem haklısın kolay mı ha diyince şehir dışına gitmek boşa masraf. benim ailemde uzakta biz senede bir en fazla iki kez gidebiliyoruz masraf olmasın diye
kizlar su anda cok uzucu bi haber aldim. bi tanidigimiz 5 bucuk aylik hamile,dun detayli ultrasona girmis,bebegin bagirsaklari bulanik cikmis. down sendromu olabilir demisler. kiz perisan olmuss. Rabbim korusunn ins hicbir sey cikmazz
Yelizcim sen durumunda sonuna kadar haklısın.. Çok geçmiş olsun canım.. Rabbim yeniden yaşatmasın ve yaptıkları gerçekten terbiyesizlik.. Gitmede zaten ki eşinde diyemez sonuna kadar sen haklısın çünkü...
Fatmacım aynen öle ama gel gör ki anlamıyo.. Neymiş efendim gideceğimi kişi bi tanesinin yol masrafını karşılayacakmış.. İkiside onun için oluyormuş.. Dahada sinirlendim ben senin parana mı muhtacım ya.. Nasıl sinirlendim..
Bende ailemi ayda bir görmüyorum bile çoğu zaman.. Onun kileri daha sık görüyoruz biraz daha yakın yerleri diye.. Ben dikleşince de kötü oluyorum..
:)) yok canım üzülmüyorum..
Ben parmak arası giycem diye almamıştım çorabını ama sonradan istediğimi bulamayınca babet aldıydım.. Sonrada gidip almadım.. Bu gidişle alacaz baksana kızlara
Allah sabır versin canım sıkma canını diyecem ama elinde değil biliyorum inşallah en kısa zamanda bebişiniz olur da eşinin aklı başına gelir artık sadece sizi düşünür
Evet alalim bari cnm cekti yaa cnm migrenim tuttu basim feci agriyo
Ense kalinligina baktirmis mi cnm insallah bisi cikmaz
canım kız başka doktora gitmiş çok şükür bebiş sağlıklıymışEnse kalinligina baktirmis mi cnm insallah bisi cikmaz
geçmiş olsun canım ya elma iyi gelir baş ağrısına ama migren daha farklı tabi Allah acil şifalar versin canımEvet alalim bari cnm cekti yaa cnm migrenim tuttu basim feci agriyo
Canm o kişi başka bi doktora gitmiş ve sorun yokmuş bebekte
Aminn fatmacım aminnnn.. Rabbim bu güzelliği yaşatır bizede inşAllah..
Daisy geçmiş olsun.. O illet bende de var.. Zor geçiyo zıkkım bide
canım kız başka doktora gitmiş çok şükür bebiş sağlıklıymış
geçmiş olsun canım ya elma iyi gelir baş ağrısına ama migren daha farklı tabi Allah acil şifalar versin canım
Kizlar o migren icin bi kür vardi saracoglunun biz anneme yapmistik ataklari epey bi seyrekleştiriyor tabi sizinkinin derecesini bilmiyorum biberiye ile yapiliyo bide aslan pençesi var bi araştirin isterseniz
Kız hamile olmayasın.. Baş ağrısıda işaretmiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?