Günaydınn kızlarrr
Funda üzülmek yok bak bana geçti gitti.. O an umutlandığın için üzülüyorsun ama sonra nasılsa geçiyo..
Testte yanılma payı her zaman var.. Bakarsın süpriz olur.. Olmazsada yapacak bişi yok kısmt böleymiş..
Klomende mantıklı gibi sıkma canını.. İyi düşün iyi olsun canım..
Sosyall sıra sende peşi peşineydikbari sen ver müjdeyi :)
Fundamm kırmızılari gormeden umdunu kaybetme canimm
Gunaydin kizlarr
Günaydınn kızlarrr
Funda üzülmek yok bak bana geçti gitti.. O an umutlandığın için üzülüyorsun ama sonra nasılsa geçiyo..
Testte yanılma payı her zaman var.. Bakarsın süpriz olur.. Olmazsada yapacak bişi yok kısmt böleymiş..
Gunaydin kizlarr
günaydın canımben pazartesi günü boyumun ölçüsünü alacam, du bakalım, 3 büyükler bank ptt 1.ligde oynamaya devam edecek sanırım
günaydın canım, bugün daha iyisin değil mi
günaydın canımben pazartesi günü boyumun ölçüsünü alacam, du bakalım, 3 büyükler bank ptt 1.ligde oynamaya devam edecek sanırım
günaydın canım, bugün daha iyisin değil mi
Iyiyim cok sukur canimm anneme gidiyoruz iyi olmam mi :)
Sedos bugun bebegini gorecekti onu cok merak ediyorumm
Sen nasilsin adet tqrihi ne zmndi sonuc ne zmn belli olur senin
Hangi lig olursa olsunda bi an önce maçlar başlasa :))
Benim halaa batmalarım var.. Adet belirtisinden eser yok
10 gün canım.. Telefona bi program indirdim e bbek diye mi ne unuttum.. Adet tarihlerimi yazdım yumurtlama tarihi için adet tarihleriniz düzensiz doktorunuza başvurun dedi
10 gün ve ikincisi 7 gün gecikti şimdi 4 gün oldu gecikmem
tutamadın haa bi çişini
Hangi lig olursa olsunda bi an önce maçlar başlasa :))
Benim halaa batmalarım var.. Adet belirtisinden eser yok
Gunaydin kizlarr
ikinize de günaydın canlarım
fundoşum doktoruna bir sorsana soğan ve incir kürlerini, bi yerde daha okudum birise doktor 2 sine birden uygulamasını söylemiş
bide adaçayı bide hayıt tohumu
mesela ben bu ay adaçayı ve hayıt tohumu yapmayı düşünüyorum öğleden önce aç karnına adaçayı, akşam yatarken hayıt tohumu
günaydın bebişim
sabah ben yüzümü zor yıkıyorum sen çalışın demişsinhafta sonu olabilir ama
Günaydınn kızlarrr
Gunaydin kizlarr
fundoşum bu ay adaçayı-hayıt tohumu yapalım bence
fundoşum bu ay adaçayı-hayıt tohumu yapalım bence
hayit otunu ilk defa duyuyorum canimm, onunda yumurtlalara mi bi etkisi oluyormusss
sedooo nerede kaldi yaaa
incirden çok umutluydum yaaa daha bişey yapmam kuzum ben ama bide şu geldi aklıma prolaktinimimi yükseltti yoksa
ayarlarlamı oynadım kiii
sedommm inşallahhh bebişin kalp atışlarını duymuşturrrrbiraz şenlensin topiğimiz
kociş whatsaptan yazdı evi havalandırdım süpürdüm, vileda yapayımmı ?
yorma kendini geçen hafta yaptım boşver dedim. çamaşır atmıştım gece beklettim beni bırakırken demiştimki makinaya bas devam etsin deminde yazmış çamaşırları astım ütüye geçiyorum aşkım
incirr prolaktini yukseltiyordu dimi,inss sende yukselme olmamistirr fundamm. ya dur hem testin dogru gosterdigi ne belliii:44:
ayy ayy masallahhh, helal olsun vallaaartik evde islerde bittigine goree bugun gezintiye cikabilirsiniz:118:
daha bişey uygulamıycam hem belki öbür aya etki edicek ben etkisine çok inanıyordum
neyse kırmızılar gelince netleşecek dediğiniz gibi canlarımmm
benayında günü geçti ama gelmedi ondan umutluyum ben hala
he valla kızz maşallah ama bu benden önce yalnız yaşamasından kaynaklanıyo ayşem bide ben üzüldüm ya sabah beni mutlu etmek için yapıyo
bugün gezinti içinde yapıyo evetttt
sabah ayakkabı giyerken oraya koltuk alalımmı dedi ona bakacaz ondandır ben eve gidelim demim diye
incirden çok umutluydum yaaa daha bişey yapmam kuzum ben ama bide şu geldi aklıma prolaktinimimi yükseltti yoksa
ayarlarlamı oynadım kiii
sedommm inşallahhh bebişin kalp atışlarını duymuşturrrrbiraz şenlensin topiğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?