• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Ayy kızlar bende özür dilerimm.. Fatmacım hemen sen söyle canım hamilesin sen kıyamam ben.. Hatta varsa kıyman çıkar hemen kavur :)))

Yelizcim o bendede var canım hemen ister kötü bişi ama biz hamilelikte yandık :9:

Ezocum üzülme bende yaptırdım çıkmadı bak yalnız değilsin diyorum :1:

Twenn özele yazsana adını bakayım sana ekleyemem zaten :)

Cnm mesaj attim baktinmi

Ay bu fundoşş beni azarladı gitti :53: kendimi suclu hissettim kusura bakmayin kizlarr benim konusmanin ustune mi oldu o can cekmeler Allah beni naapsin emiii :47:

Ay bu fundoşş beni azarladı gitti :53: kendimi suclu hissettim kusura bakmayin kizlarr benim konusmanin ustune mi oldu o can cekmeler Allah beni naapsin emiii :47:

Kız yokkk asıl ben açtım konuyu yelizimmm yaaa
hata benimm :52:

Kizlar yaa bende sabahtan beri bi agri var boyle yanlardaa zonkluyo sanki bobrek agrisi gibi tam bobreklerin oldugu yerde :53: daha once ameliyat gerektiren kistin oldugu ay da buna benzer agri olmustu korkuyorum :18:

Kizlar yaa bende sabahtan beri bi agri var boyle yanlardaa zonkluyo sanki bobrek agrisi gibi tam bobreklerin oldugu yerde :53: daha once ameliyat gerektiren kistin oldugu ay da buna benzer agri olmustu korkuyorum :18:

Canım korkma, umarım hamilesin diyedir bu ağrılar
çünkü bazılarında erken oluyo bu belirti. Okumuştum yine burda :23:

Allah korusun kız.. Ağzını hayra aç.. İnşAllah fundanında dediği gibi hamilelik belirtisidir..

Hakkaten haa bide adam hakkinda yorum yaptiriyo bize bu Ezo kızz kocan bigun hepimizi vuracak :53:

Yaaa sosyalll niye gelmiyo..

Kız sosyall başkan olan böle topik i yalnız mı bırakır :1:

Birde daisy girmez oldu neden acaba

Birde eketen ne yaptı ki iyi olmuştur inşAllah..

Evett sosyal cok yogun bu aralar galibaa
Eketen le daisy de kendi hayat telaşelerindeler heralde :)
Aksamlari bi ben kaliyorum burda bi de sen :) fundoş da arada ugruyor aksamlari

Kızlar bundan yazmak çok zor ve sıkıcı ondan valla
yarın işteyim ben olurum siz olmazsınız :37:

Bende genelde oluyorum.. Yarın eminönü yapmayı düşünüyorum ama tamamen karın ağrıma bağlı.. İnşAllah olmazda giderim.. Kaç aydır erteliyorum..

Vaaayy sosyalimmmmmm :53:

canım merhaba nasılsınız, yoğunum bugünlerde kusura bakmayın kızlar yazamıyorum

bu arada ben doktora gittim gebeliğim boyunca kan sulandırıcı iğne yapmam lazımmış

bi de ben bu değerlerden çok anlamıyorum anlayan varsa yorum yapabilir mi

estrodoil(e2) 26,41
FSH 5,76

Bende genelde oluyorum.. Yarın eminönü yapmayı düşünüyorum ama tamamen karın ağrıma bağlı.. İnşAllah olmazda giderim.. Kaç aydır erteliyorum..

Sana dost tavsiyesi sakinn sakinn gitmeee, gecen hafta resmen ezildik, abartmiyorum dehset otesiydi, tvde cikiyo ya insan izdihamı diye, yemin ederim cok kotuydu, :-):-):-):-) kabuss :-):-):-) ay aklima geldi suruklendik he :1::1::1:

Back
X