• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

canım merhaba nasılsınız, yoğunum bugünlerde kusura bakmayın kızlar yazamıyorum

bu arada ben doktora gittim gebeliğim boyunca kan sulandırıcı iğne yapmam lazımmış

bi de ben bu değerlerden çok anlamıyorum anlayan varsa yorum yapabilir mi

estrodoil(e2) 26,41
FSH 5,76

Aa pihtilaşma sorunu mu var yavrumm??Neyse onceden tesbit edilmesi cok iyi olmuş varsa da.
O degerlerden anlamiyorum canim accik bakayim netten senin icin

canım merhaba nasılsınız, yoğunum bugünlerde kusura bakmayın kızlar yazamıyorum

bu arada ben doktora gittim gebeliğim boyunca kan sulandırıcı iğne yapmam lazımmış

bi de ben bu değerlerden çok anlamıyorum anlayan varsa yorum yapabilir mi

estrodoil(e2) 26,41
FSH 5,76

Canim fsh siniri 10 un altinda olmaliymis, dusuk tehlikesi yaratirmis, digeri siniri 50, normal cikmis yani,

Son düzenleme:
Aa pihtilaşma sorunu mu var yavrumm??Neyse onceden tesbit edilmesi cok iyi olmuş varsa da.
O degerlerden anlamiyorum canim accik bakayim netten senin icin

evet kuzum pıhtılaşma çıktı, en azından 1 kürtajdan sonra çıktı düşünsene gebe kalsam oda ya düşecekti yada tekrar kürtaj olacaktım Rabbimin bildiği bir şey var demek ki o yüzden bekletiyor beni , ben biraz netten baktım ama e2 düşük gibi geldi bana:34:

Ozaya katiliyorum baktigim kadariyla sınır degerler arasinda kaldigina gore normal degerlerin
Sosyalimm pihtilasma sorununu cok cok gec anlayanlar var saglik olsun insallah birdahaki gebeliginde sorun olmayacak simdiden belirlenmesi iyi olmus cok şukurr...

Ozaya katiliyorum baktigim kadariyla sınır degerler arasinda kaldigina gore normal degerlerin
Sosyalimm pihtilasma sorununu cok cok gec anlayanlar var saglik olsun insallah birdahaki gebeliginde sorun olmayacak simdiden belirlenmesi iyi olmus cok şukurr...

evet kuzum iyi ki yaptırmışım iğne yapayım bir şey olmaz hayırlısıyla gelsinde bebişim, bugün bi bebek görmeye gittik kızlar o kadar tatlı ki maşallah 2 aylık , hepimize dua ettim orada Rabbim bizlerede nasip et diye:16:

Doktorlara soru sorulan bi sitede e2 20-75 arasi deger normal demiş doktor.kadinin 120
Cikmiş biraz yuksek demiş

evet kuzum iyi ki yaptırmışım iğne yapayım bir şey olmaz hayırlısıyla gelsinde bebişim, bugün bi bebek görmeye gittik kızlar o kadar tatlı ki maşallah 2 aylık , hepimize dua ettim orada Rabbim bizlerede nasip et diye:16:

Aminn canimm ben de artik bebek gorunce icim
Gidiyo hadi ben kadinim o neyse dee son 2 aydir farkediyorum eşim bebek gorunce bi garip oluyo 2 yildir taniyorum onu hic boyle tepkilerini gormemistim ona ayri bi icim gidiyor :14: hatta bugun hd ultason goruntuleri vardi bi haber sitesinde onlari gosteriyodum normalde bakar hı hı der önüne donerdi simdi baka baka bi hal oldu tepkileri falan bi garipp.Bide ilk kez bu ay cocugum olunca şöyle yapcam boyle sevcem gibi cumleler kurmaya basladi inanilir gibi degil daha cok istemeye basladim onun yuzundenn :14:

Estradiol nedir?
Estradiol E2 hormonu olarakta bilinir; Gebe kadın idrarında bulunan estrojenik madde olarak bilinmektedirestradiol
Estradiol hormon testi nedir?
Vücuttaki en potent endojen ösröjen'dir. Ovülasyon indüksiyonunun takibi ve erkeklerde jinekomastinin değerlendirilmesinde kullanılır. Kadın ve erkekte bebek olmama sebebi araştırılırken bazı hormon düzeyleri kontrol edilir.
Estradiol normal değerleri nelerdir?
Kadın:
0-12 yaş: 2-18 pg/ml
13-15 yaş: 11-38 pg/ml
16-50 yaş: 30-119 pg/ml
>50 yaş: 10-35 pg/ml
Gebelik:10-35 pg/ml

Kaynak: Estradiol Nedir? Estradiol Anlamı ve Hakkında Bilgi

Aminn canimm ben de artik bebek gorunce icim
Gidiyo hadi ben kadinim o neyse dee son 2 aydir farkediyorum eşim bebek gorunce bi garip oluyo 2 yildir taniyorum onu hic boyle tepkilerini gormemistim ona ayri bi icim gidiyor :14: hatta bugun hd ultason goruntuleri vardi bi haber sitesinde onlari gosteriyodum normalde bakar hı hı der önüne donerdi simdi baka baka bi hal oldu tepkileri falan bi garipp.Bide ilk kez bu ay cocugum olunca şöyle yapcam boyle sevcem gibi cumleler kurmaya basladi inanilir gibi degil daha cok istemeye basladim onun yuzundenn :14:

aynen canım benimkide öyle yapıyor onu görünce ben daha da çok istiyorum bebeği ayy hayırlısı kuzum geleceklerde zamanı var işte

Estradiol nedir?
Estradiol E2 hormonu olarakta bilinir; Gebe kadın idrarında bulunan estrojenik madde olarak bilinmektedirestradiol
Estradiol hormon testi nedir?
Vücuttaki en potent endojen ösröjen'dir. Ovülasyon indüksiyonunun takibi ve erkeklerde jinekomastinin değerlendirilmesinde kullanılır. Kadın ve erkekte bebek olmama sebebi araştırılırken bazı hormon düzeyleri kontrol edilir.
Estradiol normal değerleri nelerdir?
Kadın:
0-12 yaş: 2-18 pg/ml
13-15 yaş: 11-38 pg/ml
16-50 yaş: 30-119 pg/ml
>50 yaş: 10-35 pg/ml
Gebelik:10-35 pg/ml

Kaynak: Estradiol Nedir? Estradiol Anlamı ve Hakkında Bilgi

işte benim ki 30 dan küçük ya ondan biraz endişelendim:44: sağol bu arada:34:

kızlar herşey için tşk ederim ok sağolunn
yelizimmmmm :29:

ben çıkıyorum canlarım görüşürüz yarın artık, öpüyorum sizleri iyi geceler:3:

E canim doktor ne dedi?duşuk dedi mi?bi sitede bu sekilde yaziyo bi sitede alt sınır 25 yaziyo ilgincc

Aaa aysem de gelmiss kizlar hayirdir beni şaşirtiyosunuz bu gece :9:
Aysem nasilsinn

Iyiyim canim benim sen nasilsinm simdi yataga girdim sizi merak ettim bi bakayim dedim. Sosyalcim hic canini sikma. Onceden ogrenmende cok iyi oldu. Sen bilincli bi anne olacaksinnn:34:
Bu arada sedonun soyledigi corbayi anneme yaptirdim. Ondan sonra kendime geldim. Zaten gribin omru 3 gun demisler:1:

Yaa aysemm benim bu sabah bi agri basladii bobrek agrisi gibi yanlara vuruyo hemen belirtiye gidiyo kafam yada kist diye daha once kist varken boyle bi agrim olmustu sende boyle bisey oldu muu?

Iyiyim canim benim sen nasilsinm simdi yataga girdim sizi merak ettim bi bakayim dedim. Sosyalcim hic canini sikma. Onceden ogrenmende cok iyi oldu. Sen bilincli bi anne olacaksinnn:34:
Bu arada sedonun soyledigi corbayi anneme yaptirdim. Ondan sonra kendime geldim. Zaten gribin omru 3 gun demisler:1:

Hamiş olunca bagisiklik sistemi zayifliyormuş dikkat et cicimm

Back
X