• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

nasılsınız:16::16: bugün cumartesi kimsecikler yok galiba cumartesi günleri çalışmaktan nefret ediyorum ya:19::19::19:

kuzummm hadi senin az kaldı çıkıyon ya ben napim bende çalışıyorum tükanı ben açtım hatta görmedinmi yazılarımı :9:

Günaydın canlarım benim

Ben anca kalktım dünden yol yorgunuyum tabi memlekete geldim yeni hamişlerimiz gelişmelerimiz var mı telden giriyorum o yüzden geçmişi okuyamadım

sabo nasıl gidiyor yolculuk nasıldı memlekette durumlar nasıl ailenlesin tabi güzeldir kocişinde yanındamı kuzum

gördüm canım Allah kolaylık versin inşallah senin bebiş gelir de bi an önce kurtulursun bi süre çalışmaktan:16::16::16:cumartesilerden nefret ediyorum:19::19:

sağol canımmm
inşallah kız inşallaaah, aynen çalışmak güzel aslında ama cumartesi iğrenç psikolojim normal olmuyo bugün :1:
klomene başladım bugün bakalım nolacakkk

inşallah kuzum artık iğne vuracaz 9 ay, bebişime güzel kan gitsin diye:32:

ben her zaman diyorum ya içimde hiç kötü düşünceler yok bebişlerimiz çok yakında gelecek , dediğin gibi yeterki sağlıkla gelsin bebişlerimiz :32:

hadi gözün aydın kavuşmuşsun ailene yeni hamiş yok şimdilik kuzum

sabo nasıl gidiyor yolculuk nasıldı memlekette durumlar nasıl ailenlesin tabi güzeldir kocişinde yanındamı kuzum

İyi canım nolsun bata az kaldı bekliyorum hiçbişey hissetmiyorum
Dün sabah geldim tekim eşim çalışıyo malum ben artık işsiz bi hatunum gelen gidenden pek giremiyorum sen nasılsın klomene başladın mı

sağol canımmm
inşallah kız inşallaaah, aynen çalışmak güzel aslında ama cumartesi iğrenç psikolojim normal olmuyo bugün :1:
klomene başladım bugün bakalım nolacakkk
hayırlı olsun ilaca başlaman canım iyi düşün iyi olsun tamam mı ben her zaman tedavinin kullandığım ilaçların bana fayda sağlayacağını düşünürdüm öyle de oldu çok şükür senin içinde klomen şifa olur olur inşallah bu ay bebişin gelsin artık:16::16::52::52::52:

sabocan işi bıraktıktan sonra nasıl hissettin kendini baya bi rahatladın mı canım:44:bende bırakacam hatta yılbaşından sonra devam etmeyecektim patronum bizi bir hafta-on gün daha idare et dedi mecbur gelecem artık kimseyle kötü ayrılmak istemiyorum çünkü:34::50:

İyi canım nolsun bata az kaldı bekliyorum hiçbişey hissetmiyorum
Dün sabah geldim tekim eşim çalışıyo malum ben artık işsiz bi hatunum gelen gidenden pek giremiyorum sen nasılsın klomene başladın mı

hayırlı olsun ilaca başlaman canım iyi düşün iyi olsun tamam mı ben her zaman tedavinin kullandığım ilaçların bana fayda sağlayacağını düşünürdüm öyle de oldu çok şükür senin içinde klomen şifa olur olur inşallah bu ay bebişin gelsin artık:16::16::52::52::52:

gelmez inşallaaaah canım bat anne adayı olarak beklersin inşallaah
başladım canım bu sabah

sağol fatmammm, inşallah bakalım bende çok merak ediyorum ne sonuç çıkacak

sabocan işi bıraktıktan sonra nasıl hissettin kendini baya bi rahatladın mı canım:44:bende bırakacam hatta yılbaşından sonra devam etmeyecektim patronum bizi bir hafta-on gün daha idare et dedi mecbur gelecem artık kimseyle kötü ayrılmak istemiyorum çünkü:34::50:

canım hamileliğin zorlamazsa gidersin değilmi, sen onlara anlayışlısın inşallah onlarda karşılığında hakkını verir :16:

Selam kizlarr.Yinee bel agrisiyla uyanan bennn suratsizin onde gideniyim :9:
Bide iki uc gundur masallah oscar a aday ruyalar goruyorum bi elime tufek alip savaşmadigim kalmişti kac gundur de onu yapiyorum :52: yalnız nişan almada baya iyiyim yani soylemeden gecemiycemm ay galiba ben deliriyorum
Yaaaaaa uyandigimda o binlerce ruya yuzunden resssmen yorulmus olarak kalkiyorumm yuhh :53:

Fundacim hayirli olur inss klomen bu ay vesile olur kavusman icin bebisine :16:
Sosyalim degerlerin bnce iyi bnmde e2 32 di dr normal demisti :21:
Yelizcm kötüye yorma in s o agrilar bebiştendir.

Kimsecikler yok kizlarr 1 yil 11 ay olmus geleck ay 2 yil olacak
Bebisim bekletme bizi daha fazla gel artik

Ben daha pek bişey anlayamadım canım izne çıkmışım gibi geliyo en azından stres yok insanlarla uğraşmıyosun

Hahahh ben de bugunn bi dolasayim dedimm bikac bisey alayimm ama soguktan aglayarak geri döndüm koşa koşa :9: boyle bisey yok yaa nefes alamiyosunn

Kızlar dayanamayıp çıktım gittim ama çok gezemesim akşam misafirliğe gidiyoruz diye.. Çok güzel şeyler var ya orda.. Beni sabah 7 de bırakın akşam 10 da çıkarım o derece seviyorum orayı ama işte gezemiyorum öle :9:

Yeni girdik daha eve ama kimseciklerde sohbet etmemiş hafta sonu kaçamağında herkes

Back
X