Ağlayakta gözden mi olak???

seninki ne zehir hafiyeymiş kığğıızzz onlar bizden daha fazla düşünüyorlar bak biz kaç aydır burada derdimizi paylaşıp gülüp eğleniyoruz adamlar ne yapsın

evt canım en son büyüdüğü halinde iğne vurduktan 36 saat sonra vucudumuzdaki yumurtanın çatlamasını sağlayan hormon verilıyo aslında bize

adamlar ağzımıza bakıyo gel ,git,yap,yapma... bizimkide senin verdiğin programı indirdi yumurtalama günlerini takip ediyo

koptumm daha benim ki o seviyeye ulaşmadı şimdilik hesap kitap işleri bende, bak ben bugün bi tane tavsiye ettim sen onu mu indirdin :44:

Buarada fundoşum bu catlatma igneleri hcg iceriyor biliosun demii oyuzden erken donemde gebelik testin pozitif cikabilir cok erken yapma oyuzden dikkat ett

neeeeeeeeeeeee
hehehehehehe inşallah ölesindir kızzzz nasıl sevinirrr yazıkkkkkk

sosyalimmm bendede var o pragram hiç bakmıyommmmmm

Buarada fundoşum bu catlatma igneleri hcg iceriyor biliosun demii oyuzden erken donemde gebelik testin pozitif cikabilir cok erken yapma oyuzden dikkat ett

evet erkenden test yaparsan pozitif çıkar o yüzden geç yapman lazım testlerini

neeeeeeeeeeeee
hehehehehehe inşallah ölesindir kızzzz nasıl sevinirrr yazıkkkkkk

sosyalimmm bendede var o pragram hiç bakmıyommmmmm

artık senin bakmana gerek kalmadı canımın için, senin iş tamam

Oneki kııııızzzzz
taam yapmıycam frenleyin benii yapmak istrsemmm
kız karnımın soluna doğru iğne yapıldı ya uyuşma varrr
oyyy çok heyecanlıyımmm
kist olmaz demi kız

evet erkenden test yaparsan pozitif çıkar o yüzden geç yapman lazım testlerini

artık senin bakmana gerek kalmadı canımın için, senin iş tamam

iğnenin etkisi 15. günde geçiyormuş sen 16. günde test yaparsan çıkarmış

yaaaa çift çizgi görmek için sırf yaparmışımmmm

tamammııııı

15. gün ne kız 14. gündeyim beeen haa vurulduktan sonraaaa oyyyy

e kız zaten 20 sne geliyo o gün batta 19 u
çıksın bi zahmet

dr. ne zaman gelim dedim yaaa
günün geçince dedi çok hoşuma gititiiiii

çift çizgi görmek istiyorsan ovu. test yap canım sende inşallah göreceksin bu ay bebişleri çift çizgiyi hatta 3-4-5 çizgi görürmüşsün

çift çizgi görmek istiyorsan ovu. test yap canım sende inşallah göreceksin bu ay bebişleri çift çizgiyi hatta 3-4-5 çizgi görürmüşsün

kızzz düşünseneee hamileyim
sonrada kaç tane oldunu görmek için sabırsızlanacaz
ilk kontrolde çıkarmı kızzzzz
ayyyy düşüp bayılırımmmmmmmm
dördüz diyince kürtaj olmak istermisin dedi
dedim hepsinimiiiii e heralde tek tek seçip alamayız dedi

Son düzenleme:

Ayy allah korusun fundoş yaa kapat artik çeneniiiiiiii doktorlar zatenn 3 uz ve sonrasi icinn hepp gudubet konusuyolar millet 5 tane doguruyo yaa gonlumuzden gecen ikiz olmasi sen de onu dile ve sus artikk
Kiz seninki gene gunun gecince diyomus benimki her seferinde adet olunca gel diyo şom agizlii madem adet olcagimi dusunuyosun ben niye geliyorum senin yanina beyinsizz dicemm bugun

kapatıyom tamammmmmm
sustum be tamam

he kızzz çok hoşuma gitti yawww ne zaman gelcem günün geçince
bendeki tepkiyi görünce yada adet olunca dedi hani korunmaya karar verirsen diyo
ama korkunç bişeymişim gibi baktı bana
beklemek istemiyorum dedim ya
kız çok heyecanlıyım hep aklımda bu engel olurmu acaba yaa düşünmemem lazım demii

Duşunmemek munkun degil tabii ki yavrum amaa sakin ol sakinn bol bol da dua et stres cok etkiliyo yumoşlari biliyosunn noolurr sakin ol yahuuuu

Duşunmemek munkun degil tabii ki yavrum amaa sakin ol sakinn bol bol da dua et stres cok etkiliyo yumoşlari biliyosunn noolurr sakin ol yahuuuu

ayyyy ne çok dillendiriyorum değilmiiii
tamam kızzzz çok kastım valla
saldım gittiiii

kizlar yazdiklarini okuyorum ama birsey yazamadim.tablet elimde uyumusum.arada sizi okuyup uykuya devam ediyorum yaa cidden insanliktan ciktim ben.
bu arada lizo ,sakin kendini ezdirme.sen birde calisiyosun,para kazaniyorsun. bak kizlar cok dogru soylemis her konuda nasil alistirirsan oyle gidiyor.ben sormadan aliyorum. calisirkende oyle yaptim sonrasindada. sen kendi hesabini yaparsin ztn. butcene gore alisveris yaparsin. cimri erkeklere tahammulum yok. bu arada yeliz senin yorumlarada sonuna kadar katiliyorumm. cok guzel aciklamissin zaten.

fundoss yumoslara nazar degdireceksin bak.kimseye soylemee artik. hic yumurtam olusmamis de. hatta olanlarda gitmis de

sosyall senin olayada cok guldumm,muhendis eş,bunlarin olmasi cok dogall

ayyyy ne çok dillendiriyorum değilmiiii
tamam kızzzz çok kastım valla
saldım gittiiii

Hahh eferinnnn
Kizz ben bi haftadir bisey yiyorum surekli gece yatarken aklima geliyo sabah uyaninca hemen yumuluyorumm normalde sadece adet donemlerinde yiyebildigim biseyy bu daa adet olma belirtisi iştee şimdi dusununce ayy kelimeyi kullanmicam diye ne sacma bi anlatim olduu malumm hamişlerrr

Kizlar ben geldim anca gelebildim okul yol derken butun gun bitiyo
Fundacim hic gecmisi okumadan yazmk istedim hayirli haberler ver bana merak ettim butun gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…