Kizlarr simdi esim aradi bu sabah kesin okumuş foruma yazdiklarimibana diyo ki ee nasilsin bisey varmi? Ne gibi diyorumm yani bisey hissediyomusin diyo.Ben bu ay hic caktirmadim ona test yaptigimi bilmemne hani umitlenmesin diyee yokk dedimm gunum gecerse hastaneye gitcem dedimm ee o plastik bardaklara niye işiyon ozaman diyo
Yaa istee ben bisekilde kendi icimde yasayip geciyorum daa bu adam beklentiye girdi mi icim eriyo yaa bide ben biliyorum sen hamilesin diyoo
bencede akşam daha mantıklı kız yemeğini yemiş oluyon yatıyon sonra hem
kız çok zor çok evlenince bide çocuk yok bizde o olunca naparız
pardon çocuklar
evlimutlu can ben kistten çok korkuyordum bana anlattı ya iğneyi vurulki kist olmasın korunsan bile çok sevindim
inş. kist mist olmaz
nasıl iğne büyümesini durduruyomuuu
yatağımın yanında komidin var şimdi kızlar üstünde el feneri, ateş ölçer, kalem defter var , el feneri sabahları karanlık olduğu için ateşim kaç derece çıkmış onu ölçmek için bide deftere yazmak için açıyorum, neyse dün benim ki diyor ki ee yapacakmıyız bişey dur bi dakika dedim el fenerini açtım defterime baktım benim ki e ajandanda boşluk varsa randevu alayım diyor, hay Allahım işimiz deftere kaleme kaldı, annem bana demişti okumuş kadın alma diye söyleniyor
evt canım en son büyüdüğü halinde iğne vurduktan 36 saat sonra vucudumuzdaki yumurtanın çatlamasını sağlayan hormon verilıyo aslında bize
adamlar ağzımıza bakıyo gel ,git,yap,yapma...bizimkide senin verdiğin programı indirdi yumurtalama günlerini takip ediyo
adet takvimi diye geçiyor kuzum böyle bir resmi var hem Türkçe hemde otomotik ayarlıyor herşeyi
Kizlarr simdi esim aradi bu sabah kesin okumuş foruma yazdiklarimibana diyo ki ee nasilsin bisey varmi? Ne gibi diyorumm yani bisey hissediyomusin diyo.Ben bu ay hic caktirmadim ona test yaptigimi bilmemne hani umitlenmesin diyee yokk dedimm gunum gecerse hastaneye gitcem dedimm ee o plastik bardaklara niye işiyon ozaman diyo
Yaa istee ben bisekilde kendi icimde yasayip geciyorum daa bu adam beklentiye girdi mi icim eriyo yaa bide ben biliyorum sen hamilesin diyoo
Buarada fundoşum bu catlatma igneleri hcg iceriyor biliosun demii oyuzden erken donemde gebelik testin pozitif cikabilir cok erken yapma oyuzden dikkat ett
neeeeeeeeeeeee
hehehehehehe inşallah ölesindir kızzzz nasıl sevinirrr yazıkkkkkk
sosyalimmm bendede var o pragram hiç bakmıyommmmmm
Buarada fundoşum bu catlatma igneleri hcg iceriyor biliosun demii oyuzden erken donemde gebelik testin pozitif cikabilir cok erken yapma oyuzden dikkat ett
evet erkenden test yaparsan pozitif çıkar o yüzden geç yapman lazım testlerini
artık senin bakmana gerek kalmadı canımın için, senin iş tamam
iğnenin etkisi 15. günde geçiyormuş sen 16. günde test yaparsan çıkarmış
yaaaa çift çizgi görmek için sırf yaparmışımmmm
tamammııııı
15. gün ne kız 14. gündeyim beeen haa vurulduktan sonraaaaoyyyy
e kız zaten 20 sne geliyo o gün batta 19 u
çıksın bi zahmet
dr. ne zaman gelim dedim yaaa
günün geçince dedi çok hoşuma gititiiiii
çift çizgi görmek istiyorsan ovu. test yap canım sendeinşallah göreceksin bu ay bebişleri çift çizgiyi hatta 3-4-5 çizgi görürmüşsün
kızzz düşünseneee hamileyim
sonrada kaç tane oldunu görmek için sabırsızlanacaz
ilk kontrolde çıkarmı kızzzzz
ayyyy düşüp bayılırımmmmmmmm
dördüz diyince kürtaj olmak istermisin dedi
dedim hepsinimiiiii e heralde tek tek seçip alamayız dedi
Ayy allah korusun fundoş yaa kapat artik çeneniiiiiiiidoktorlar zatenn 3 uz ve sonrasi icinn hepp gudubet konusuyolar millet 5 tane doguruyo yaa gonlumuzden gecen ikiz olmasi sen de onu dile ve sus artikk
Kiz seninki gene gunun gecince diyomus benimki her seferinde adet olunca gel diyo şom agizlii madem adet olcagimi dusunuyosun ben niye geliyorum senin yanina beyinsizz dicemm bugun
kapatıyom tamammmmmm
sustum be tamam
he kızzz çok hoşuma gitti yawww ne zaman gelcemgünün geçince
bendeki tepkiyi görünce yada adet olunca dedi hani korunmaya karar verirsen diyo
ama korkunç bişeymişim gibi baktı bana
beklemek istemiyorum dedim ya
kız çok heyecanlıyım hep aklımda bu engel olurmu acaba yaa düşünmemem lazım demii
Duşunmemek munkun degil tabii ki yavrum amaa sakin ol sakinn bol bol da dua et stres cok etkiliyo yumoşlari biliyosunn noolurr sakin ol yahuuuu
ayyyy ne çok dillendiriyorum değilmiiii
tamam kızzzz çok kastım valla
saldım gittiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?