• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

kizlar yazdiklarini okuyorum ama birsey yazamadim.tablet elimde uyumusum.arada sizi okuyup uykuya devam ediyorum:1: yaa cidden insanliktan ciktim ben. :37:
bu arada lizo ,sakin kendini ezdirme.sen birde calisiyosun,para kazaniyorsun. bak kizlar cok dogru soylemis her konuda nasil alistirirsan oyle gidiyor.ben sormadan aliyorum. calisirkende oyle yaptim sonrasindada. sen kendi hesabini yaparsin ztn. butcene gore alisveris yaparsin. cimri erkeklere tahammulum yok. bu arada yeliz senin yorumlarada sonuna kadar katiliyorumm. cok guzel aciklamissin zaten.

fundoss yumoslara nazar degdireceksin bak.kimseye soylemee artik. hic yumurtam olusmamis de. hatta olanlarda gitmis de:1:

sosyall senin olayada cok guldumm,muhendis eş,bunlarin olmasi cok dogall:1:

Hahh eferinnnn :46:
Kizz ben bi haftadir bisey yiyorum surekli gece yatarken aklima geliyo sabah uyaninca hemen yumuluyorumm normalde sadece adet donemlerinde yiyebildigim biseyy bu daa adet olma belirtisi iştee şimdi dusununce :14: ayy kelimeyi kullanmicam diye ne sacma bi anlatim olduu malumm hamişlerrr

oyyy uyudunmuuuu anaammm ne güzelll
canım geçecek bunlar dayan ama gerçekten zor durumun yaaa
aynen ayşem bende öleyim yapamam öle hesap verim kız
yeliz fena kızzzz :9:

offf yaaa sölüyom herkese offffff ben çok salağım yaaaaaaa :5:

sosyalin el fenerine koptum yaaaa

yelizim anlamadım ben yaaaa iştah olayımı bendede adet zamanı acaip oluyo aşırı yiyorum herşeyi yemek istiyommm
çikolatamı diyon kız

bu arada sağ kanat kemiğim uyuştuuu ve karnım çok garip bişekilde ağrım var yan etkimi yaptı bu ilaç
çok tuhaf vücudum tutuldu canım çok ynıyor

Kizlar ben geldim anca gelebildim okul yol derken butun gun bitiyo
Fundacim hic gecmisi okumadan yazmk istedim hayirli haberler ver bana :16: merak ettim butun gün

cankuşum sen geldin ben gidiyommmm
yum. aynı canım baktı doktor çatlatma iğnesi vuruldum 2 gün çalış dedi
çoğul gebelik olabilir dedi büyük ihtimalle eğer tutarsa
onun için epeyce stresliyim :9:

oyyy uyudunmuuuu anaammm ne güzelll
canım geçecek bunlar dayan ama gerçekten zor durumun yaaa
aynen ayşem bende öleyim yapamam öle hesap verim kız
yeliz fena kızzzz :9:

offf yaaa sölüyom herkese offffff ben çok salağım yaaaaaaa :5:

sosyalin el fenerine koptum yaaaa

yelizim anlamadım ben yaaaa iştah olayımı bendede adet zamanı acaip oluyo aşırı yiyorum herşeyi yemek istiyommm
çikolatamı diyon kız

bu arada sağ kanat kemiğim uyuştuuu ve karnım çok garip bişekilde ağrım var yan etkimi yaptı bu ilaç
çok tuhaf vücudum tutuldu canım çok ynıyor

Hee evet ondan canm :) bitek adet olucakken yerim ben de iste adet olacagima dair bi belirti :14:
Fundoşumm kolay degill simdi tek bi yumurtada o iki uc gun nasil kasik agrisi şişkinlik vs oluyorr e bu igneyi ilk kez kullanionn normal boyle seyler hahh hemen yan etki demeee :47:
Ay bu kiz öldürcek beni yaaa fundoşş acı bana yaa delirtcenn haa
Bakk sana son kez soyluyorum!Şu karamsarligi bi birakkk.Aksam evine gitt bu konuyla ilgili konusmaa esim sorarsa da amaan hayirlisi de gecc hem kendini hem onu umursamiyomuş gibi kandirr
Allahin izniyle sen bu ayı hamiş olarak bitirceksin ve yine Allahin izniyle 2 hafta dolmadan bi kan testiyle ogreniceksinn ama ceneni kapat artikk kötü dusunme bidee cevrene anlatma herkes bilmesin cunku nekadar cok insan bilirse okadar cok sayida bunu dusunen insan olucakk evrene mesaj durumu yanii nazar ettirme kendine accik sabirli oll ve iyi duşun yavrumm iyi olcak hersey insallahhhh

cankuşum sen geldin ben gidiyommmm
yum. aynı canım baktı doktor çatlatma iğnesi vuruldum 2 gün çalış dedi
çoğul gebelik olabilir dedi büyük ihtimalle eğer tutarsa
onun için epeyce stresliyim :9:

Hadi ya of yetisemiyorum muhabbete kizlar
Fundosum cnmmmm hadi insss ay ücuz olsun ohhhh mis gibi valla stres yokk bebisler stresli anne istemezlr gelsinler bas göz üstune masallah cnm :16: :16:

Hee evet ondan canm :) bitek adet olucakken yerim ben de iste adet olacagima dair bi belirti :14:
Fundoşumm kolay degill simdi tek bi yumurtada o iki uc gun nasil kasik agrisi şişkinlik vs oluyorr e bu igneyi ilk kez kullanionn normal boyle seyler hahh hemen yan etki demeee :47:
Ay bu kiz öldürcek beni yaaa fundoşş acı bana yaa delirtcenn haa
Bakk sana son kez soyluyorum!Şu karamsarligi bi birakkk.Aksam evine gitt bu konuyla ilgili konusmaa esim sorarsa da amaan hayirlisi de gecc hem kendini hem onu umursamiyomuş gibi kandirr
Allahin izniyle sen bu ayı hamiş olarak bitirceksin ve yine Allahin izniyle 2 hafta dolmadan bi kan testiyle ogreniceksinn ama ceneni kapat artikk kötü dusunme bidee cevrene anlatma herkes bilmesin cunku nekadar cok insan bilirse okadar cok sayida bunu dusunen insan olucakk evrene mesaj durumu yanii nazar ettirme kendine accik sabirli oll ve iyi duşun yavrumm iyi olcak hersey insallahhhh

Hadi ya of yetisemiyorum muhabbete kizlar
Fundosum cnmmmm hadi insss ay ücuz olsun ohhhh mis gibi valla stres yokk bebisler stresli anne istemezlr gelsinler bas göz üstune masallah cnm :16: :16:

tamam tamammmm :17::17::17:

tamam twinim üçüz gelip bakacan ama otobüs kaçtı öptüm seviyom sizi canlarımmmm
:9::54:

Kizlar herkes nasil aysecim nasilsn
Sosyal,benay fatma yeliz lizim ezo kizlar nasilsnzz

Iyiym cnm yemkle ugrasiyodm yazamadm senin bat bugundu dimi cnm :16:

Evet bugundu :18::18::18:
Valla ben de bugun temizlik yaptim hava cok soguk ofise gitmedim zaten iş de yokk elimde
Yemek yapmaya da üşendim bi makarna sosu yaptim benimki gelince dee makarnasini yapiveririm yeterr bugunluk :9:

Evet bugundu :18::18::18:
Valla ben de bugun temizlik yaptim hava cok soguk ofise gitmedim zaten iş de yokk elimde
Yemek yapmaya da üşendim bi makarna sosu yaptim benimki gelince dee makarnasini yapiveririm yeterr bugunluk :9:
Cnm inss gelmistr bebis ..
Ohh makarnayla kurtarmissin bnde karnabahr yaptm kocis cok sevmez ama saglikli beslenelm ddm biraz :16:

Cnm inss gelmistr bebis ..
Ohh makarnayla kurtarmissin bnde karnabahr yaptm kocis cok sevmez ama saglikli beslenelm ddm biraz :16:

İnsallah canm;bugun test yapmadim artik kac gundur yapiyorum ya.yarin belki kan veririm hem kaf rahat eder
Karnabaharr ben bayilirimm

İnsallah canm;bugun test yapmadim artik kac gundur yapiyorum ya.yarin belki kan veririm hem kaf rahat eder
Karnabaharr ben bayilirimm

Akisina birak cnm bncede bncede kan testi daha iyi olur bu idrar testlerine pek guven olmz cnm bnde bayilirim erkekler pek sevmiyor ama

:9::9::9: koptumm daha benim ki o seviyeye ulaşmadı şimdilik hesap kitap işleri bende, bak ben bugün bi tane tavsiye ettim sen onu mu indirdin :44:

yok canım görüştüğümzde yazmıstınz ya yusra ile. seninkini indiremedim yusranınkını indrdim. bugün dediğini de indireceğim:34:

Yelizimmm gelen yok demi daha
ayyy sabah bi kan verrrr:18:

Yelizimmm gelen yok demi daha
ayyy sabah bi kan verrrr:18:

Yok canmm dahaa benim goguslerin agrisi baya azaldi kasıklarımın agrisi da gecti bunyem de dalga geciyo benle yaa başlicam boyle işeee öfff :47: yani ben ya bu aksam olmam lazim yada sabah uyandigimda olmus olarak uyanmam lazim normalde ama hadi bakalimm hayirlisii

Bir ihtimal daha varrr o da ovulasyon testinin beni yaniltmis olmasii yoksa ovulasyonda koyu cikmasinin ustune bugun 15. Gunn :14::14::14: normalde yumurtlamadan 14 gun sonra adet olurr

Öfff bitsin bu keşmekeş yaaa insanı geriyooo
olacaksa olsun
yarın ola hayrola inşallaaah hamilesindirrrr

Öfff bitsin bu keşmekeş yaaa insanı geriyooo
olacaksa olsun
yarın ola hayrola inşallaaah hamilesindirrrr

Ayy insallahh benim yine de umudum var yaa forumda baktim okadar adet gecikmesinden once idarar testi negatif cikip 2 gun sonra pozitif cikanlar cokk belkii benim icin de oyle olur yani ne var sanki oyle olsa bikerecikk demi fundoşş :14::14::14:

Back
X