- 20 Ocak 2010
- 10.120
- 2.808
- 248
kizlar yazdiklarini okuyorum ama birsey yazamadim.tablet elimde uyumusum.arada sizi okuyup uykuya devam ediyorumyaa cidden insanliktan ciktim ben.
bu arada lizo ,sakin kendini ezdirme.sen birde calisiyosun,para kazaniyorsun. bak kizlar cok dogru soylemis her konuda nasil alistirirsan oyle gidiyor.ben sormadan aliyorum. calisirkende oyle yaptim sonrasindada. sen kendi hesabini yaparsin ztn. butcene gore alisveris yaparsin. cimri erkeklere tahammulum yok. bu arada yeliz senin yorumlarada sonuna kadar katiliyorumm. cok guzel aciklamissin zaten.
fundoss yumoslara nazar degdireceksin bak.kimseye soylemee artik. hic yumurtam olusmamis de. hatta olanlarda gitmis de![]()
sosyall senin olayada cok guldumm,muhendis eş,bunlarin olmasi cok dogall![]()
Hahh eferinnnn
Kizz ben bi haftadir bisey yiyorum surekli gece yatarken aklima geliyo sabah uyaninca hemen yumuluyorumm normalde sadece adet donemlerinde yiyebildigim biseyy bu daa adet olma belirtisi iştee şimdi dusununceayy kelimeyi kullanmicam diye ne sacma bi anlatim olduu malumm hamişlerrr
oyyy uyudunmuuuu anaammm ne güzelll
canım geçecek bunlar dayan ama gerçekten zor durumun yaaa
aynen ayşem bende öleyim yapamam öle hesap verim kız
yeliz fena kızzzz
offf yaaa sölüyom herkese offffff ben çok salağım yaaaaaaa
sosyalin el fenerine koptum yaaaa
yelizim anlamadım ben yaaaa iştah olayımı bendede adet zamanı acaip oluyo aşırı yiyorum herşeyi yemek istiyommm
çikolatamı diyon kız
bu arada sağ kanat kemiğim uyuştuuu ve karnım çok garip bişekilde ağrım var yan etkimi yaptı bu ilaç
çok tuhaf vücudum tutuldu canım çok ynıyor