Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sosyalimmm 15. günüm bugün hala o akıntı olmadı kız takvime göre dün yum. günüm ama
sabah benden erken çıkıyor ya, yataktan kalkmadan bağırıyorum pekmezini içmeyi unutma, bütün apartman beni dinliyorsabah mutfağa baktım ki yemiş gitmiş gerçekten canım benim yaa
gelirler birazdan![]()
o iş esnasında vücut endorfin salgılıyor o yüzden ağrıların azalıyor![]()
Her zaman geçmese de hafiflerdi dün gece bile uyuyamadım ağrıdan :))
Ya monotonlaşıyor demekki he.. Valla ne bilem aklına gelen o kadar heyecanlı şeyler var ki çok deli bir eşim varBakalım zaman ne gösterecek
sabah benden erken çıkıyor ya, yataktan kalkmadan bağırıyorum pekmezini içmeyi unutma, bütün apartman beni dinliyorsabah mutfağa baktım ki yemiş gitmiş gerçekten canım benim yaa
gelirler birazdan![]()
canım bugün dikkat et çatlatma iğnesi etkisini bugün yarın etkisini gösterir![]()
inşallah heyecanınız hiç bitmesin canımmm
benimkide öle kızzzz ben sandwiç hazırlıyorum bazen osıra koşuyom peşinde ama geçen ay aynennn yaaa lavaboya bi bakıyorum kaşık
insan çok seviniyo değilmi önemsiyor diye
benimki 6.40 da gidiyor ben 7.30 da ben uyuduğum kalkmadım zaman arkamdan kapıyı kitliyo bide
hırsız hatta sapık girermiş diye![]()
ben bu 36 saate taktım merakla akşamı bekliyorummmm ağrı olur herhal bakalım tam zamanında mı etkilicek
benim ki 6.15 te çıkıyor evden ben 7.45 te , o giderken kalkamıyorum ben ama evde sabah kahvaltı yapmıyor çünkü, iç yerinde börek falan yiyor, bugün bi baktım tezgahta kaşıkta orada çok mutlu oldum kız
şimdi sende ağrı falan olması gerekiyor, bir şey hissediyor musun :44:
Kız benim eşim de erken gidiyor ben geç gidiyorum ama oun için 6,30 da kalkıyorum kahvaltısını vermeden asla gönderemiyorum ne bilim içim rahat etmiyor ama senin eşin baya bi erken çıkıyormuş...
ben hazırlasam bile yemez ki canım o yüzden kalkmıyorum![]()
Canım zaten çok erken çıkıyormuş benim eşim 7,30 da çıkıyor benim kalkmam normal.. O da kahvaltı hiç sevmez benim zorlamamla kalkıyor.. Dio ki biri bana kalkma kahvaltı hazırlama uyu diycek ben kalkıcam hiç olacak şeymi diyoNe bile maileden gelen bir gelenek gibi bişi olmuş bizde
![]()
benim ki 6.15 te çıkıyor evden ben 7.45 te , o giderken kalkamıyorum ben ama evde sabah kahvaltı yapmıyor çünkü, iç yerinde börek falan yiyor, bugün bi baktım tezgahta kaşıkta orada çok mutlu oldum kız
şimdi sende ağrı falan olması gerekiyor, bir şey hissediyor musun :44:
Kız benim eşim de erken gidiyor ben geç gidiyorum ama oun için 6,30 da kalkıyorum kahvaltısını vermeden asla gönderemiyorum ne bilim içim rahat etmiyor ama senin eşin baya bi erken çıkıyormuş...
kizlar gunaydin
ben dun gece 12 gibi yedim kirmizi karti.cok uzgunum.nefret ediyorum ayrica bu durumdan da yine hayal kırıklıgı
zaten sinirlerim hassastı bide bu olunca cok etkilendim ustune bide eşimin acilen ankaraya gitmesi gerekti sabah da onu ugurladim ona da ayri bi uzuldum.
Neyse oyle iştee hepinize kolay gelsin bakalimm
hava karanlıkken gidiyolarbenimkide öle kız işyerindekilerle böre yedikleri çoktur
kilo amayacamı bilsem bende hergün yicem
bazende peynir kavurma filan götürüp simit alıyolar işte
hergün kalkıp hem zor hemde yapmıyolar dedin gibi
perim yenisin diye heveslisin en çokta
sosyalimmm ağrı var ama çok değilll var ama kasık ağrısı
peri bencede yeni heves 1 sene sonra görürüz onu
kasık ağrın sağda mı çok solda mı canım
ideal olan sensin canım ben biraz tembelim sanırım![]()
hava karanlıkken gidiyolarbenimkide öle kız işyerindekilerle böre yedikleri çoktur
kilo amayacamı bilsem bende hergün yicem
bazende peynir kavurma filan götürüp simit alıyolar işte
hergün kalkıp hem zor hemde yapmıyolar dedin gibi
perim yenisin diye heveslisin en çokta
sosyalimmm ağrı var ama çok değilll var ama kasık ağrısı
peri bencede yeni heves 1 sene sonra görürüz onu
kasık ağrın sağda mı çok solda mı canım
dün soldaydı bugün sağdaaa
iki tarafta yum. doluydu zatiiii
kızz ayaklarım buz kestiiiiiiiiii![]()
Canlarım benim ya benim annemin bana hep tek öğüdü olurdu kesinlikle ne olursa olsun hastalık dışında eşini çocuklarını kahvaltısız işe okula gönderme diye.. Annem bize hep öyle yaptı sağolsun kahvaltısız günüm çok az olmuştur.. O yüzden içim rahat edemiyor haksızlık ettiğimi düşünüyorum bi de ne bilim iş yerinde öyle evli insanların gelip her sabah her sabah poğaça yemeleri tuhafıma gidiyor ne bilem anneden gelen bir alışkanlık diyelim![]()
bende iş yerinde yapıyorum kahvaltı canım uyanır uyanmaz kesinlikle yiyemiyorum ama senin ki alışkanlık benim annem çalışıyordu o yüzden okula falan giderken kahvaltı yapmadan çıkardık, bizleride yadırgama kız sonuçta alışkın değiliz![]()