• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Canım yeni görüyorum seni ama çok geçmiş olsun... Dış gebelikte o kadar süre veriliyor mu ben kürtaj oldum 2 adet dönemi bekle dedi 6 ayı duyunca uzun geldi sanki.. Şaşırdım doktor bana çok mu erken söylemiş acaba..:44:

teşekkür ederim canım.. bana 9 doz bu kemoterapi ilaçlarından verildi vücuttan tamamen atılması için beklersen sağlıklı bi gebelik yaşarsın dedi..oyüzden zaten aynı şeyi yaşama ihtimalimin %15 daha fazla olduğunu dediği için hemen yapmayı düşünemezdim 40 gün oldu anca atlattım kaç doğum yapardım kim bilir o kadar sancılara rabbim yaşatmasın bidaha.. bu arada hamişler artmış rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin(amin)

canım hoşbuldumm.. aminn inşallah banada başkasınada yaşatmasın çok zor.. inşallah tatlım olcak ama ama işte:53: hayırlısı..

aması falan yok hep aynı şeyleri yaşayacağız diye bir şey yok canım , hayırlısıyla bu defa kucağına alacaksın bebeğini:16:

kızlar nasılsınız? uzun zaman oldu giremedim kendimle uğraşmaktan.. çok şükür kurtuldum dış gebelikten şuan regl olmayı bekliyorum..6 ay kadar koruncam fazla ilaç verildiği için ki zaten hemen yapmayı düşünemezdim.. okadar yazmışsınız ki okumakla bitmez hamişler kimler bakalım:1:

canımm hoş geldin , atlattığına çok sevindim Allah yaşatmasın bir daha kimseye :16:

Selam yoldaşlar , Sosyalcan , Ayşemm , fundoş, benay, lizim ,fatma, twin :1:

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım.. bana 9 doz bu kemoterapi ilaçlarından verildi vücuttan tamamen atılması için beklersen sağlıklı bi gebelik yaşarsın dedi..oyüzden zaten aynı şeyi yaşama ihtimalimin %15 daha fazla olduğunu dediği için hemen yapmayı düşünemezdim 40 gün oldu anca atlattım kaç doğum yapardım kim bilir o kadar sancılara rabbim yaşatmasın bidaha.. bu arada hamişler artmış rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler versin(amin)

Canım bana da kürtaj günü suni sancı vermişlerdi ben ömrü hayatımda öyle sancı çekmedim bıraksalar düz duvara tırmanırdım.. Sonra anestezi ile aldılar.. Rabbim yaşatmasın.. Aminnnnnnnnnnn canım..

canımm hoş geldin , atlattığına çok sevindim Allah yaşatmasın bir daha kimseye :16:

Selam yoldaşlar , Sosyalcan , Ayşemm , fundoş, benay, lizim ,fatma, twin :1:

Ben yoldaş değilim sanırım.. :14::14:

Gecmis olsun tekrardan canm Allah bidaha yasatmasin insallahh

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
yazabilsem yazardım müsait değildim sedoş sen yapma barii
:43::43::43::43::43::43::43::43::43:
böylee hep ağlayasım var zaten :43::43::43::43::43:
herkes ağlatıyo benii kocam bilenee oyyy kimse beni sevmiyoo :43::43::43::43:
Ben seni çok seviyorum lizimcanımm :16: çokta beğeniyorum :109:
canım bu aralar bende öyleyim , sinirliyim ve ağlamak istiyorum hep, duygularımız horon tepiyor lizimcanım :9: geçecek
hehh bide kızınca çok tatlı oluyosun diyin tamam olsun :1: bakk boşuna üzüldüm yinee :1:
sosyalimm ayy ne güzel dedin bana hergün seni seviyorum diyin :9:
sedooş ben sana hiç yazmammıı zaten girmiyosun hazır yakalamışkene, ama ortalık karıştı birden yazamadan kapattım sonra da yemek falan yemeye cebelleştim anca gelebildim.
çok özlüyorum seniii hani yoldaş olacaktık gelmiyosun cadii :20:

yoldaşız biz lizomm :29: hem grip hem bulantılar dayanılması zor günler geçiriyorum ,

Canım bana da kürtaj günü suni sancı vermişlerdi ben ömrü hayatımda öyle sancı çekmedim bıraksalar düz duvara tırmanırdım.. Sonra anestezi ile aldılar.. Rabbim yaşatmasın.. Aminnnnnnnnnnn canım..

Ben yoldaş değilim sanırım.. :14::14:

:29: canımmm bazen isimleri hızla yazıyorum farketmiyorum ,üzgünüm canyoldaşımız perican :109:

hoş geldin yoldaş :72: :9:

ya bu funda nereye kayboldu yaaa :53:

hoşbulduk sosyalim :29:

işi çıkmıştır onun veya başında birileri vardır kesin

Son düzenleme:
:29: canımmm bazen isimleri hızla yazıyorum farketmiyorum ,üzgünüm canyoldaşımız perican :109:

hoşbulduk sosyalim :29:

işi çıkmıştır onun veya başında birileri vardır kesin

yeliz yoldaş sende iyisindir inşallah , dün yazdım nasılsın diye ama görmedin sanırım :30:

Ay canım benim sağol şaka yapmıştım kendimi şimdi şımarık bir kız çocuğu gibi hhissettim :9:

eve gider gitmez ayaklarına sıcak su torbası koy, kadınlara sıcaklık iyi geliyor canım

bende iş yerinde yapıyorum kahvaltı canım uyanır uyanmaz kesinlikle yiyemiyorum ama senin ki alışkanlık benim annem çalışıyordu o yüzden okula falan giderken kahvaltı yapmadan çıkardık, bizleride yadırgama kız sonuçta alışkın değiliz :34:

fundoşum peri bugün çok yalnızız :25:

Selammm kızlarrr

sohbetin orta yerinden dalıyorum artık maruz görün..

fundacım yapaak bişi yok şu 3 gün ne olursa olsun sizin havanız güzel olsun canım.. sonuçta ucunda bebişler var ki çok önemli..

Bizde artık pekmez yemeye başladık :1: sabahları unutmasak bide iyi olacak ama saolsun eşim ikilemeden yiyor...

Bizim de sosyalim kahvaltı kültürümüz yok malesef.. aslında benim vardı evlenince dedim eşimle yaparım diye ama malesef benim kocanın sabah içi almıyormuş kahvaltı hemen yapamazmış ona sebep artık bende yapmadık çıkıyorum :30:

Pericim senin ki makbul olanı canım ve en iyisini yapıyorsun.. benim anamda çok söylerdi de kız tutan bi kızı olamadı gitti :1: garibim hala da söylüyor ya :9:

arada ezo gelmiş kaçmış.. canım uzatma bu kadar arayı olur mu.. inşAllah yarın iyi haberlerle gelirsin mutlaka yaz unutma

Canyoldaşlarrrrrrrr geldimmmmmm
evet aniden patron görüşmeye gidecez dedi randevusuzzzz baskın yaptıkkk tam 2 saat aç ve soğukta bekledik çokkkk üşüdümmmmm yine yaaaaa:47: etkilermi benim yumoşlarımııı çok gerildim beklerken şantyeydi ve bekleme yeri buzzz gibiydi
streste oldum ben sırf bu uyuz işim yüzünden gerginliğim yüzünden gene olmayacakmı yaaa

sosyalim hemen dediğini yapacammm sıcak su yapıp koyim hemen :54:

bende öleyim sosyalim kalkar kalkmaz yapamıyorum yoksa kahvaltıyı severim ama böle uzun boş çeşitli filan keyif alacam

benayım pekmezin hayırlı olsun acep diyom bunu bizde yesek etki edermi zira çok ihtiyacım var :9: fekat tadı berbat istemiyom:50:

sedommmmmmm nasılsın kuşum iştemisin evdemiiii
ayşem yokkkkkkkkkkk :25:

Son düzenleme:
eketenim tekrardan gördüğüme ve iyi olmana çok sevindimmmmm hadi birlikte bekleyelim bu defaki sağlıklı gebeliğimiziiiii :16:

Ay canım benim sağol şaka yapmıştım kendimi şimdi şımarık bir kız çocuğu gibi hhissettim :9:
olsun şımar pericanım :9: :13:
evet aniden patron görüşmeye gidecez dedi randevusuzzzz baskın yaptıkkk tam 2 saat aç ve soğukta bekledik çokkkk üşüdümmmmm yine yaaaaa:47: etkilermi benim yumoşlarımııı çok gerildim beklerken şantyeydi ve bekleme yeri buzzz gibiydi
streste oldum ben sırf bu uyuz işim yüzünden gerginliğim yüzünden gene olmayacakmı yaaa

bende öleyim sosyalim kalkar kalkmaz yapamıyorum yoksa kahvaltıyı severim ama böle uzun boş çeşitli filan keyif alacam

benayım pekmezin hayırlı olsun acep diyom bunu bizde yesek etki edermi zira çok ihtiyacım var :9: fekat tadı berbat istemiyom:50:

hoş geldin fundoş, sen en iyisi onlarla giderken tedarikli git çantana mandalina at muz koy canom aç kalma :29:
ben bugünde evdeyim yarınn gidiyorum :50: hiç gitmek istemiyorum

evet ayşem yazmamış bugün göremedim inşallah iyidir :26:

Son düzenleme:

kız ben çok sevdim pekmezi bende yatmadan önce içiyorum 1 kaşık :9:

bebeklerin hemen gelsede hemen çıksan bu işten :47:

olsun şımar pericanım :9: :13:

hoş geldin fundoş, sen en iyisi onlarla giderken tedarikli git çantana mandalina at muz koy canom aç kalma :29:
ben bugünde evdeyim yarınn gidiyorum :50: hiç gitmek istemiyorum

evet ayşem yazmamış bugün göremedim inşallah iyidir :26:

kız ben çok sevdim pekmezi bende yatmadan önce içiyorum 1 kaşık :9:

bebeklerin hemen gelsede hemen çıksan bu işten :47:

hele bi hamile kalam evime gidim görür onlarrrr
kız iyi kovmuyo adam seni benimkiler burnumdan getirmişti :1:

misafirmiiii hasta hasta açma kapıyıııı
bak kaçtı bile :110: iki lafın belini kıramaz oldukkkk

ayşemmmmmm iyisin dimiiiii :29:

sosyal senmi içiyonnnnnnnn :53: etki ediyomu kııııızzzzz :9:
kız testte pozitifi görim hemennnn :10:

hele bi hamile kalam evime gidim görür onlarrrr
kız iyi kovmuyo adam seni benimkiler burnumdan getirmişti :1:

misafirmiiii hasta hasta açma kapıyıııı
bak kaçtı bile :110: iki lafın belini kıramaz oldukkkk

ayşemmmmmm iyisin dimiiiii :29:

sosyal senmi içiyonnnnnnnn :53: etki ediyomu kııııızzzzz :9:
kız testte pozitifi görim hemennnn :10:

fundoşum şey açısından soruyorsan ona hiç dikkat etmedim, ama bende kansızlık var ya onun için içeyim dedim faydası olur mu bilmiyorum :44: ellerim ayaklarım sürekli buz gibi

Back
X