• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Bebek degil yalnizz bebeklerinn :9::9:

fundoşum şey açısından soruyorsan ona hiç dikkat etmedim, ama bende kansızlık var ya onun için içeyim dedim faydası olur mu bilmiyorum :44: ellerim ayaklarım sürekli buz gibi

bence öyle olacak :32: gözündende hiç bi şey kaçmıyor haa:53:

bu arada sabah 8 de seni burada görünce eşin girdi sandım oysaki senmişsin :9:

kızzzz heeee bende düzeltcektim demin bebeklerim diye :9:

heralde şey açısından anacımmmm :9:,kansızlığa çok iyi kızzz
benimde öle kızz yatakta çorap giyiyom eşime değince kızıyo diye ısıtmaktanda bıktı :9:

ayyyy tutsunda tekiz tutsun anammmm

yelizim soğanı soruyodun demiiii, bir dahaki adetin ne zaman tahmini 10 gün kala yapıyon ama bu defa 10 gün içiyon diye biliyom

Ayrica bence de oyle olacakk en az ikiz diyorum ben hadi iddaya girelimm iddayi açiyorumm tek,ikiz,ucuz,dorduz,besiz diyenlerr oy versinlerr iki hafta sonra kazanan talihliye fundoş hediye alsinn hahahahha :)

Kizlar ben geldim hastayım yine başım patlıyor :2:
Fundos az biraz okuyabildm kocisle mi tartistnz
Kizlar nasilsnzz
Sosyal yeliz benay peri

Ayrica bence de oyle olacakk en az ikiz diyorum ben hadi iddaya girelimm iddayi açiyorumm tek,ikiz,ucuz,dorduz,besiz diyenlerr oy versinlerr iki hafta sonra kazanan talihliye fundoş hediye alsinn hahahahha :)

Kizlar nasilsnzz
Sosyal yeliz benay peri

neeeeeeeee :53: kızzzz beşizzzz yapmayın acıyın banaaa
kız okuyorum hep tutmayanda varmış ama yaa
alırım canlarımmmmm girin hele iddaya

twinim akşam öleydi ama sonra düzeldiii :38:
hatta enjeksiyonda oldu :9:

Ben ikizz diyorummmm :)) yok mi artirannn ay fundos Allah biliyo yaa okadar istiyorum kii dün eşime de bahsetmistim o da dua etti senin icin insallah ikiz olur hem onca bekleyişe deger hem de en ideali dedii yerim ben onu yaa :))

neeeeeeeee :53: kızzzz beşizzzz yapmayın acıyın banaaa
kız okuyorum hep tutmayanda varmış ama yaa
alırım canlarımmmmm girin hele iddaya

twinim akşam öleydi ama sonra düzeldiii :38:
hatta enjeksiyonda oldu :9:

Kiz küsme boyle zamanlarda :1:
Tutacak inss ucuz olsun :9:

Firsat buldukca yazarm kizlar boyle bakip kaciyo gibi oluyorum ama telfn cekmiyck birazdn optm hepinizi :3:

Ben ikizz diyorummmm :)) yok mi artirannn ay fundos Allah biliyo yaa okadar istiyorum kii dün eşime de bahsetmistim o da dua etti senin icin insallah ikiz olur hem onca bekleyişe deger hem de en ideali dedii yerim ben onu yaa :))

Kiz küsme boyle zamanlarda :1:
Tutacak inss ucuz olsun :9:

ayyyyy hakaten enişteme bak beee ne düşünceliymiş Allah razı olsun onunda aslan gibi bi oğlu bide prenses kızı olsun inşallah :9:

aha buda üçüz diyorrr :9: yaa testte pozitifi görmek istiyorummmmmmmmmmm sonrada heyecanla ultrasonda afacan yada afacanları :9:

kızzzz heeee bende düzeltcektim demin bebeklerim diye :9:

heralde şey açısından anacımmmm :9:,kansızlığa çok iyi kızzz
benimde öle kızz yatakta çorap giyiyom eşime değince kızıyo diye ısıtmaktanda bıktı :9:

ayyyy tutsunda tekiz tutsun anammmm

yelizim soğanı soruyodun demiiii, bir dahaki adetin ne zaman tahmini 10 gün kala yapıyon ama bu defa 10 gün içiyon diye biliyom

ben su torbası koyalı ısınıyor canım hiç benimkine falan yaklaştırmıyorum ayaklarımı gerçekten buz gibi kız yazık adama , diğer açıyı soruyorsan ben artık olayın zevk kısmıyla ilgilenmiyorum :17: bebek için çalışıyoruz yani :9:

2 izzz hatta 1 kız 1 oğlan :52:

Kizlar nasilsnzz
Sosyal yeliz benay peri

çok şükür iyiyim canım , hoş geldin geçmiş olsun bu arada :34:

yeliz sende bugün yeterince ağla deşarj ol yarın iyi görmek istiyorum seni :20:

ben su torbası koyalı ısınıyor canım hiç benimkine falan yaklaştırmıyorum ayaklarımı gerçekten buz gibi kız yazık adama , diğer açıyı soruyorsan ben artık olayın zevk kısmıyla ilgilenmiyorum :17: bebek için çalışıyoruz yani :9:

İki tane ikiz diyen oldu bi tane üçüz hadi bakalim yok mu artiraaannn :))
Sosyalimm okadar agrim
Varki sürünüyorumm resmenn yani gece korku ve paranoya sarmayacagini bilsemm kimse gelmesin dicemm ama kendi huyumu bildigim icin mecbur birini cagiricamm yoksaa rahat rahat kafami dinlerdimm şuanki gibi ohhh

evet aynen hep buz benimde çok sinir bir durum
ama gebelik için zevk önemliymiş işteee offf bende kasıyorum birde engelmidir kist olurmu şimdide buna taktımmm

heh aynen bir kız bir erkek ne süperrrrr

ne gelirse saçımı süpürge ederimmmmmm gerçi hayırlı evlatlar olsunlar gelsindeee

Sosyalimm okadar agrim
Varki sürünüyorumm resmenn yani gece korku ve paranoya sarmayacagini bilsemm kimse gelmesin dicemm ama kendi huyumu bildigim icin mecbur birini cagiricamm yoksaa rahat rahat kafami dinlerdimm şuanki gibi ohhh

:9::9::9:
üff bende sancıdan kıvranınca kimseyi görmek istemiyorum yaa ama bende gece yalnız kalamam korkuyorum
canım doktor bana sancılı adet çok sevindirici dediiiii ona göre hamile kalma ihtimalin yüksek

Sosyalimm okadar agrim

ağrı iyiymiş kız ağrı olmasa korkun diyorlar zaten , artık bugünlük çekeceksin kuzu , kekik çayı ağrıyı kesiyormuş bu arada ağrı kesici almak istemiyorsan , adaçayıda içebilirsin :34:

evet aynen hep buz benimde çok sinir bir durum
ama gebelik için zevk önemliymiş işteee offf bende kasıyorum birde engelmidir kist olurmu şimdide buna taktımmm

heh aynen bir kız bir erkek ne süperrrrr

ne gelirse saçımı süpürge ederimmmmmm gerçi hayırlı evlatlar olsunlar gelsindeee

hiç bir şeye takmıyorsun güzel düşünüyorsun herşeyi:20: ne zevki yaa geçtim ben onu :9: fundoş bak böyle olacaksın:37::27::9:

üff bende sancıdan kıvranınca kimseyi görmek istemiyorum yaa ama bende gece yalnız kalamam korkuyorum
canım doktor bana sancılı adet çok sevindirici dediiiii ona göre hamile kalma ihtimalin yüksek

bak aynı şeyi söylemiş fundoşta :52:

ağrı iyiymiş kız ağrı olmasa korkun diyorlar zaten , artık bugünlük çekeceksin kuzu , kekik çayı ağrıyı kesiyormuş bu arada ağrı kesici almak istemiyorsan , adaçayıda içebilirsin :34:

hiç bir şeye takmıyorsun güzel düşünüyorsun herşeyi:20: ne zevki yaa geçtim ben onu :9: fundoş bak böyle olacaksın:37::27::9:

bak aynı şeyi söylemiş fundoşta :52:

kızlarrrr bir topicte konuşuyorum kız hamileeeeee ve ilk klomen + çatlatma iki yumurtaylaaaa hemde :18:

Temelin bir koyunu varmış, bir türlü gebe kalamıyormuş.
Temel düşünmüş taşınmış ...ve nam salan koçun sahibi İdris ile konuşmaya karar vermiş.
İdris : - Tamam koyunun koçum ile ciftlesebilir ama 5 liranı alırım... der.
Bunu seve seve kabul eder Temel ve ertesi sabah koyununu el arabasına oturtur, İdris`in yolunu tutar. Koyun ile Koç çiftlesir.
Ama Temel tedirgindir ya gebe kalmazsa diye sorar : - Koyunun gebe olduğunu nereden anlayacağım ?
İdris : - Sabah kalktığında eğer ayakta ise gebe değil, eğer yatıyorsa gebedir... der.

Sabah olur Temel koşarak gider ağıla ama koyun ayaktadır. Oflayıp yine el arabasına koyunu koyup İdris'in ağılına gider.
İdris bu sefer 3 TL alır. Aynı şeyi söyler İdris, ayakta ise gebe değil, yatıyorsa gebe...
Sabah olur ancak yine koyun ayaktadır. Yine gider İdris'in ağılına ve bu sefer ona acıyan İdris 1 TL'sini alır ve hayvanlar yine ciftlesir.

Takip eden gün Temel telaşından hiç ağıla gitmek istemez ve karısı Fadime'ye seslenir : - Şu ağıla bi baksana koyun ne alemde ayakta mı, yatıyor mu ?
Fadime gider bir zaman sonra geri gelir.

Temel sorar : - Ee koyun ne durumda, ayakta mı yatıyor mu ?

Fadime gülerek cevap verir :

- Ne ayakta ne de yatıyor, el arabasına binmiş seni bekliyor!...

Aa ben bunu ilk kez duyuyorum yalnizz ben diodum ya 6si gece olucam ya 7 si sabahh gece ta 12 de oldumm cok istedigim bisey asla bukadar dakik olmazdi
Kiz ben adacayinin hastasiyim hatta her turlu bitki cayini icerim ama hamile kalmaya basladigimdan beri icmemeye calisiyorum bari adetken iceyim ada cayimi rahat rahat :) gecen sefer de tam adet oldugum gun gitmisti kocam yine oyle oldu.Ama bu sanci işini yazdim bi kenara :)) sagolun kizlar bana oyle iyi geliyosunuz ki allah ne muradiniz varsa versinnn :))

Back
X