- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
Bebek degil yalnizz bebeklerinn![]()
bence öyle olacak
bu arada sabah 8 de seni burada görünce eşin girdi sandım oysaki senmişsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fundoşum şey açısından soruyorsan ona hiç dikkat etmedim, ama bende kansızlık var ya onun için içeyim dedim faydası olur mu bilmiyorum :44: ellerim ayaklarım sürekli buz gibi
bence öyle olacakgözündende hiç bi şey kaçmıyor haa
bu arada sabah 8 de seni burada görünce eşin girdi sandım oysaki senmişsin![]()
bence öyle olacakgözündende hiç bi şey kaçmıyor haa
bu arada sabah 8 de seni burada görünce eşin girdi sandım oysaki senmişsin![]()
Ayrica bence de oyle olacakk en az ikiz diyorum ben hadi iddaya girelimm iddayi açiyorumm tek,ikiz,ucuz,dorduz,besiz diyenlerr oy versinlerr iki hafta sonra kazanan talihliye fundoş hediye alsinn hahahahha :)
Kizlar ben geldim hastayım yine başım patlıyor :2:
Fundos az biraz okuyabildm kocisle mi tartistnz
Kizlar nasilsnzz
Sosyal yeliz benay peri
neeeeeeeeekızzzz beşizzzz yapmayın acıyın banaaa
kız okuyorum hep tutmayanda varmış ama yaa
alırım canlarımmmmm girin hele iddaya
twinim akşam öleydi ama sonra düzeldiii
hatta enjeksiyonda oldu![]()
Ben ikizz diyorummmm :)) yok mi artirannn ay fundos Allah biliyo yaa okadar istiyorum kii dün eşime de bahsetmistim o da dua etti senin icin insallah ikiz olur hem onca bekleyişe deger hem de en ideali dedii yerim ben onu yaa :))
Kiz küsme boyle zamanlarda![]()
Tutacak inss ucuz olsun![]()
kızzzz heeee bende düzeltcektim demin bebeklerim diye
heralde şey açısından anacımmmm,kansızlığa çok iyi kızzz
benimde öle kızz yatakta çorap giyiyom eşime değince kızıyo diye ısıtmaktanda bıktı
ayyyy tutsunda tekiz tutsun anammmm
yelizim soğanı soruyodun demiiii, bir dahaki adetin ne zaman tahmini 10 gün kala yapıyon ama bu defa 10 gün içiyon diye biliyom
Ayrica bence de oyle olacakk en az ikiz diyorum ben hadi iddaya girelimm iddayi açiyorumm tek,ikiz,ucuz,dorduz,besiz diyenlerr oy versinlerr iki hafta sonra kazanan talihliye fundoş hediye alsinn hahahahha :)
Kizlar ben geldim hastayım yine başım patlıyor :2:
Fundos az biraz okuyabildm kocisle mi tartistnz
Kizlar nasilsnzz
Sosyal yeliz benay peri
ben su torbası koyalı ısınıyor canım hiç benimkine falan yaklaştırmıyorum ayaklarımı gerçekten buz gibi kız yazık adama , diğer açıyı soruyorsan ben artık olayın zevk kısmıyla ilgilenmiyorumbebek için çalışıyoruz yani
2 izzz hatta 1 kız 1 oğlan
çok şükür iyiyim canım , hoş geldin geçmiş olsun bu arada
yeliz sende bugün yeterince ağla deşarj ol yarın iyi görmek istiyorum seni![]()
ben su torbası koyalı ısınıyor canım hiç benimkine falan yaklaştırmıyorum ayaklarımı gerçekten buz gibi kız yazık adama , diğer açıyı soruyorsan ben artık olayın zevk kısmıyla ilgilenmiyorumbebek için çalışıyoruz yani
2 izzz hatta 1 kız 1 oğlan
çok şükür iyiyim canım , hoş geldin geçmiş olsun bu arada
yeliz sende bugün yeterince ağla deşarj ol yarın iyi görmek istiyorum seni![]()
İki tane ikiz diyen oldu bi tane üçüz hadi bakalim yok mu artiraaannn :))
Sosyalimm okadar agrim
Varki sürünüyorumm resmenn yani gece korku ve paranoya sarmayacagini bilsemm kimse gelmesin dicemm ama kendi huyumu bildigim icin mecbur birini cagiricamm yoksaa rahat rahat kafami dinlerdimm şuanki gibi ohhh
İki tane ikiz diyen oldu bi tane üçüz hadi bakalim yok mu artiraaannn :))
Sosyalimm okadar agrim
Varki sürünüyorumm resmenn yani gece korku ve paranoya sarmayacagini bilsemm kimse gelmesin dicemm ama kendi huyumu bildigim icin mecbur birini cagiricamm yoksaa rahat rahat kafami dinlerdimm şuanki gibi ohhh
evet aynen hep buz benimde çok sinir bir durum
ama gebelik için zevk önemliymiş işteee offf bende kasıyorum birde engelmidir kist olurmu şimdide buna taktımmm
heh aynen bir kız bir erkek ne süperrrrr
ne gelirse saçımı süpürge ederimmmmmm gerçi hayırlı evlatlar olsunlar gelsindeee
![]()
üff bende sancıdan kıvranınca kimseyi görmek istemiyorum yaa ama bende gece yalnız kalamam korkuyorum
canım doktor bana sancılı adet çok sevindirici dediiiii ona göre hamile kalma ihtimalin yüksek
ağrı iyiymiş kız ağrı olmasa korkun diyorlar zaten , artık bugünlük çekeceksin kuzu , kekik çayı ağrıyı kesiyormuş bu arada ağrı kesici almak istemiyorsan , adaçayıda içebilirsin
hiç bir şeye takmıyorsun güzel düşünüyorsun herşeyine zevki yaa geçtim ben onu
fundoş bak böyle olacaksın
bak aynı şeyi söylemiş fundoşta![]()
kızlarrrr bir topicte konuşuyorum kız hamileeeeee ve ilk klomen + çatlatma iki yumurtaylaaaa hemde :18:
![]()
üff bende sancıdan kıvranınca kimseyi görmek istemiyorum yaa ama bende gece yalnız kalamam korkuyorum
canım doktor bana sancılı adet çok sevindirici dediiiii ona göre hamile kalma ihtimalin yüksek
kızlarrrr bir topicte konuşuyorum kız hamileeeeee ve ilk klomen + çatlatma iki yumurtaylaaaa hemde :18: