• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

İkiz olur insallaahhhhhhh :52:

olsunda inşallah
yelizim unuttum affet sen klomeni seponemi ne diyon onumu kullandın o neydi senin kullandığın bide iğne vurulmuşmuydun yumurtan oluşmuşmuydu kaç atane

olsunda inşallah
yelizim unuttum affet sen klomeni seponemi ne diyon onumu kullandın o neydi senin kullandığın bide iğne vurulmuşmuydun yumurtan oluşmuşmuydu kaç atane

Benim de dunden beri kafamda bu var
Ben serophene kullandim klomenle ayni bi farklari yokk bende sag yumurtalikta 2 solda 2 yumurta olusmustu ama sadece bitanesi 21 mm idi sagda yani catlama boyutuna gelmisti digerleri gelmemisti maalesef.Catlatma ignesi vermedi doktor bugun yada yarin catlar demisti catladi ama maalesef dollenmedi uyuz :9:
Soldaki de bitanesi kist oldu işte
İgne olsaydi kist olusmazdi buseferlik kendiliginden catlamasini bekleyelim demisti
Ben de simdi dusunuyorum bende niye az yumurta olustu diye :))

Benim de dunden beri kafamda bu var
Ben serophene kullandim klomenle ayni bi farklari yokk bende sag yumurtalikta 2 solda 2 yumurta olusmustu ama sadece bitanesi 21 mm idi sagda yani catlama boyutuna gelmisti digerleri gelmemisti maalesef.Catlatma ignesi vermedi doktor bugun yada yarin catlar demisti catladi ama maalesef dollenmedi uyuz :9:
Soldaki de bitanesi kist oldu işte
İgne olsaydi kist olusmazdi buseferlik kendiliginden catlamasini bekleyelim demisti
Ben de simdi dusunuyorum bende niye az yumurta olustu diye :))

bide klomen kullansan canım
birde iğne kullan mutlaka ondan kist oldu ozaman kızzz iğnesiz diye
benimde birini ölçtü 23 küsürdü diğerlerini ölçmediiii

az değilki 4 tane kızz süperrrrr

ben o görüntüyü görünce balon oyunu geldi gözüm önüneee :9:

bide klomen kullansan canım
birde iğne kullan mutlaka ondan kist oldu ozaman kızzz iğnesiz diye
benimde birini ölçtü 23 küsürdü diğerlerini ölçmediiii

az değilki 4 tane kızz süperrrrr

ben o görüntüyü görünce balon oyunu geldi gözüm önüneee :9:

Canm benim digerleri cok kucuktu yani dollenecek boyutta degildi tek yumurtam vardi yani dollenme ihtimali olan

çok düşünüyorummmm ben yaa offf :17:
canom ben kaçtımmmm :54:

Tamamm gule gulee
Ayrica orayi burayi kurcalama artik okumaa oluruna birakk Mevlananın bi sozu var cok severim ''İşin Allaha kaldiysa olmuş bil''
Bizim işimiz de Allaha kalmis durumda hayirlisi ne ise onu vericek insallahhh

Kizlaaarrrrr :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

$image.webp

Fundoss gelince gor diye yaziyorumm sen klomene adetin kacinci gunu baslamistin yaa 5 miydii

Noluyo kii kan oluncaa??

Tamamm gule gulee
Ayrica orayi burayi kurcalama artik okumaa oluruna birakk Mevlananın bi sozu var cok severim ''İşin Allaha kaldiysa olmuş bil''
Bizim işimiz de Allaha kalmis durumda hayirlisi ne ise onu vericek insallahhh

Fundoss gelince gor diye yaziyorumm sen klomene adetin kacinci gunu baslamistin yaa 5 miydii

Ne kdr güzel söz yelizcimmm:16:

evet canım 5. Gün 5 gün günde 2 adet sonra 2 gün bekmeyip 3. Gün kontrole gittim

Ne kdr güzel söz yelizcimmm:16:

evet canım 5. Gün 5 gün günde 2 adet sonra 2 gün bekmeyip 3. Gün kontrole gittim

Ben de aynen o sekilde kullandim ve ayni gunde kontrole gitmistim baya arastirdim ikisi de ayniymis sadece uretici firmalari farkliymis
İnsallah bu ay kist yoktur daa bu ay kullanirimm

Ben de aynen o sekilde kullandim ve ayni gunde kontrole gitmistim baya arastirdim ikisi de ayniymis sadece uretici firmalari farkliymis
İnsallah bu ay kist yoktur daa bu ay kullanirimm

İnş. Ama bence yok soğan kökünü kuruttu:1:
dr gidip başlıycan demi kendin değil

Canım geldimi ankaradan eşin

İnş. Ama bence yok soğan kökünü kuruttu:1:
dr gidip başlıycan demi kendin değil

Gelmedi canm yarin gelicek insallah
Tabi tabi yarin kontrole gidiyorumm zatenn bi sorun yoksa insallah bu ay catlatma ignesi de isticem adamla kanka olduk zatenn o cihazi koyuyo ultrasonda yorumu ben yapiyorum yumurtalar şoyle rahim boyle diye teklifi de ben yaparim yine bu ay igne kullanalim mi diye adam nasil gülüyo ben şöyle mi yapsak diye cogul konusunca :))

Gelmedi canm yarin gelicek insallah
Tabi tabi yarin kontrole gidiyorumm zatenn bi sorun yoksa insallah bu ay catlatma ignesi de isticem adamla kanka olduk zatenn o cihazi koyuyo ultrasonda yorumu ben yapiyorum yumurtalar şoyle rahim boyle diye teklifi de ben yaparim yine bu ay igne kullanalim mi diye adam nasil gülüyo ben şöyle mi yapsak diye cogul konusunca :))

Çenesi düşük kaynınlamısın:1:
kız erkek dr daha iyi rahat konuşuyon valla
iyi aranın iyi olması
yarın kaçta hemen haber ver merakta bırakma bizi hadi hayırlısı kaçıncı günündü yarın 4. Mü öbür gün başlarsın ohhh

Çenesi düşük kaynınlamısın:1:
kız erkek dr daha iyi rahat konuşuyon valla
iyi aranın iyi olması
yarın kaçta hemen haber ver merakta bırakma bizi hadi hayırlısı kaçıncı günündü yarın 4. Mü öbür gün başlarsın ohhh

Yok yavrum yarin 3. Gun
Evet onunlayim muhtesem yuzyil izlemeye calisiyirum iki cumle duyamadim habire soru soruyo deliriyorum ter attim resmen sinirden :9: esim bazen bana sen eve kimsenin gelmesine tahammul edemiyosun diyo da hakli galiba :9::9::9:

Yok yavrum yarin 3. Gun
Evet onunlayim muhtesem yuzyil izlemeye calisiyirum iki cumle duyamadim habire soru soruyo deliriyorum ter attim resmen sinirden :9: esim bazen bana sen eve kimsenin gelmesine tahammul edemiyosun diyo da hakli galiba :9::9::9:

Hehehehhehehhh
bi sus şedapppp de :9:
:53:böle kalırrr:9:

Hehehehhehehhh
bi sus şedapppp de :9:
:53:böle kalırrr:9:

Hee aynenn
Benimki normalde bugun gelcekti burdan bi arkadasi da ankaradaymis biletimi aciga aldirdim sabah onla arabayla gelcem dedii kiyameti kopardimm o arkadasindan da nefret ediyirum zatenn 3 cocugu varr her gece ariyoo gel şurdayim gel burdayim diye geceninn bi yarilari hayatta en nefret ettigim erkek şekli akşam yemeginde cocuklariyla sofrada bulunmayan babalar :47::47::47::47:

Hee aynenn
Benimki normalde bugun gelcekti burdan bi arkadasi da ankaradaymis biletimi aciga aldirdim sabah onla arabayla gelcem dedii kiyameti kopardimm o arkadasindan da nefret ediyirum zatenn 3 cocugu varr her gece ariyoo gel şurdayim gel burdayim diye geceninn bi yarilari hayatta en nefret ettigim erkek şekli akşam yemeginde cocuklariyla sofrada bulunmayan babalar :47::47::47::47:

hadi yaaaa uzak tut kız o adamdannn sabahı niye bekliyolarki gece çıksalardı yola ayyy bende sinir olurum öle şeyden
ailesi ile ilgilenmeyen dışarda olan adam her haltı yerrrrr :47:

Back
X