• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

günaydın sedommmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnn :16:
ya siteye girmekte yazmakta zorlanıyom sizdede oluyomuuu

hadi yaa sosyalim neden olmadı bende acaba yaaa aman diğer aylarda oluyodu hiç şaşmazdıda noldu sanki
ama kupkuru kızzz hiç ıslaklık yok :31::44:

günaydınn fundoşummm hoşbulduk :54:

evet yaa mesaj yazıncaa bekletiyor bende çıkıp tekrar giriyorum ,

sosyal haklı dr. arayıp sorsan canım , normaldir belkide canım ilaç kullandığın için olmasın ,

her aydan farklı oluyor ,bu bebişin seninle olduğuna işarettir inşallah :16:

hadi yaa sosyalim neden olmadı bende acaba yaaa aman diğer aylarda oluyodu hiç şaşmazdıda noldu sanki

bi sorun olsaydı doktor söylerdi kuzum, birşey yok dpo 2 desin az kaldı şafak 11:10:

evet cnm ya kaçıveriyorum annemlerdeyim bugün gidicem eve, evdeki tablet bozuk hepten gitti arada bi girebiliyorum işte:52: evet kızz nolacak benim bu duygusallıkk:5:

hiç bitmez o duygusallık hamiş oluncada olcak doğum korkusu vs. devam eder gider :9:

ya benim bu akıntı olayı ayşemde demişti hamile olduğu ay olmamış normal demekki araştırdım br kız dr. sormuş olabilir demiş

günaydınn fundoşummm hoşbuldum :54:

olmaz mııııbu yazıyı ikinci yazışım sinir etti beni sorun var sanırım

sosyal haklı dr. arayıp sor istersen ,

bebişin seninle olduğuna bir işarettir umarımm :16:

hiç bitmez o duygusallık hamiş oluncada olcak doğum korkusu vs. devam eder gider :9:

ya benim bu akıntı olayı ayşemde demişti hamile olduğu ay olmamış normal demekki araştırdım br kız dr. sormuş olabilir demiş

aynen valla hiç bitmiyor duygusallık:9:

günaydınn fundoşummm hoşbulduk :54:

evet yaa mesaj yazıncaa bekletiyor bende çıkıp tekrar giriyorum ,

sosyal haklı dr. arayıp sorsan canım , normaldir belkide canım ilaç kullandığın için olmasın ,

her aydan farklı oluyor ,bu bebişin seninle olduğuna işarettir inşallah :16:

kızz yazamadım bi türlü tatlımm neden :54: valla annemlerdeyim bugün eve dönüyorum kırmızılar bitti:9: evdeki tablet hepten gitti arada bi girebiliyorum cnm:5:

anam sıyırdı siteeeeee :9:
ya sormaya çekiniyom uzman oldun başıma dicek aksi biraz
ayşenurdada olmamış kız onuda düşünüyorum

ezom duygusallık güzelde stres gerginlik olmasa razıyım ben hep stresliyim sanki ne katıyor bana zarardan başka yok yere stres yapıp oluru olmaz yapıyorum :5:

ayy beni şimdiden sardı bu doğum korkusuu :18: geceleri özellikle düşüyor aklıma , normal doğum yapabilir miyim been :84:
aynen valla hiç bitmiyor duygusallık:9:

hoş geldin ezocum , iyisindir inşallah canıım :16:

ayy beni şimdiden sardı bu doğum korkusuu :18: geceleri özellikle düşüyor aklıma , normal doğum yapabilir miyim been :84:

hoş geldin ezocum , iyisindir inşallah canıım :16:

ohhh kızlar benim gibi olan çokmuş çok şükür her zaman akıntısı olan klomen kullandığı ay olmayan var

sedom sorma bende çok korkardımmm ama şimdi bebek hasretinden hiç düşünmüyorum şimdi bi kalim helede ikiz filan Alllaaaah ben kafayı yerim :18:

offf kızlar şu mağusa limanı varya onu dinledimmi bitiyorum ağlaya ağlaya oyyyyy nerden açtım gene :14::14::14:

ohhh kızlar benim gibi olan çokmuş çok şükür her zaman akıntısı olan klomen kullandığı ay olmayan var

sedom sorma bende çok korkardımmm ama şimdi bebek hasretinden hiç düşünmüyorum şimdi bi kalim helede ikiz filan Alllaaaah ben kafayı yerim :18:

iyi canım , bu sitenin en güzel yanı bu işte yaşayan sadece sen değilsin bunu görüyorsun rahatlıyorsun ama inşallah bebiştendir :16:

canım ikizler diye zorluğu farklı olmaz , sonuçta o birini çıkarmak mesele :18: ikincisi hemen kayıverir :9: ya ciddi bazen kendime güveniyorum , ama bazeen düşündükçe asla yapamam diyorum :18:

Back
X