günaydın sedommmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnn
ya siteye girmekte yazmakta zorlanıyom sizdede oluyomuuu
hadi yaa sosyalim neden olmadı bende acaba yaaa aman diğer aylarda oluyodu hiç şaşmazdıda noldu sanki
ama kupkuru kızzz hiç ıslaklık yok:44:
ezooo
küsüm ben sana
ezooo
küsüm ben sana
ezooo
küsüm ben sana
hadi yaa sosyalim neden olmadı bende acaba yaaa aman diğer aylarda oluyodu hiç şaşmazdıda noldu sanki
evet cnm ya kaçıveriyorum annemlerdeyim bugün gidicem eve, evdeki tablet bozuk hepten gitti arada bi girebiliyorum işteevet kızz nolacak benim bu duygusallıkk
ezooo
küsüm ben sana
ezooo
küsüm ben sana
hiç bitmez o duygusallık hamiş oluncada olcak doğum korkusu vs. devam eder gider
ya benim bu akıntı olayı ayşemde demişti hamile olduğu ay olmamış normal demekki araştırdım br kız dr. sormuş olabilir demiş
günaydınn fundoşummm hoşbulduk
evet yaa mesaj yazıncaa bekletiyor bende çıkıp tekrar giriyorum ,
sosyal haklı dr. arayıp sorsan canım , normaldir belkide canım ilaç kullandığın için olmasın ,
her aydan farklı oluyor ,bu bebişin seninle olduğuna işarettir inşallah
kızz yazamadım bi türlü tatlımm nedenvalla annemlerdeyim bugün eve dönüyorum kırmızılar bitti evdeki tablet hepten gitti arada bi girebiliyorum cnm
hiç bitmez o duygusallık hamiş oluncada olcak doğum korkusu vs. devam eder gider
ya benim bu akıntı olayı ayşemde demişti hamile olduğu ay olmamış normal demekki araştırdım br kız dr. sormuş olabilir demiş
aynen valla hiç bitmiyor duygusallık
sedoş ezo hoş geldiniz yazamadım sitede ki sorundan dolayı
hoş bulduk sosyalimm , iyisindir inşallah canom :109:
ayy beni şimdiden sardı bu doğum korkusuu :18: geceleri özellikle düşüyor aklıma , normal doğum yapabilir miyim been :84:
hoş geldin ezocum , iyisindir inşallah canıım
iyiyim kuzum iyiyim valla senin bulantılar nasıl
ohhh kızlar benim gibi olan çokmuş çok şükür her zaman akıntısı olan klomen kullandığı ay olmayan var
sedom sorma bende çok korkardımmm ama şimdi bebek hasretinden hiç düşünmüyorum şimdi bi kalim helede ikiz filan Alllaaaah ben kafayı yerim :18:
offf kızlar şu mağusa limanı varya onu dinledimmi bitiyorum ağlaya ağlaya oyyyyy nerden açtım gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?