Ağlayakta gözden mi olak???

aynen bizimkide sirket arabasi bende cekiniyorum. Allah korusun birsey olursa sen kotu durumda kalacaksin diorum.
aslinda bebis olmadan iyice ogrenmemiz lazim. o zaman onemli.

bende bahane ediyom heves yok ya ama bazende geliyo
ben motora meraklıyım 3 tekerli bide woswos aşkı var

bende pko yum cnm ileri derecede hemde bütün belirtilerini sonuna kadar yaşıyorum da. Soğan kürü incir kürü herşeyi denedinmi?
nasıl testler pozitif çıkıp da hamile olmuyorsun 1 değil 2 değil acaba adetle mi atıldı vücuttan

bişey olmaz fundoşum :109:

inşallah canııım gelir bebişlerimiz :109:

ama tutmazsa da üzülmek yok

Son düzenleme:

Bilmiyorum ki canim silikte olsa 2.ci cizgiyi gormustum kan tahliline gerek yok dedim yaptirmadim adet olunca..
Adetin 2. gunu 2 parca dustu benden disi zar seklinde..
Progesteron kullaniyorum onun etkisiyle parcalar dusebilir diyolar ama benim aklimda da soru isareti kaldi..
UStelik 2 olgun yumurta vardi asilama sirasinda yumurtaliklarimda :26:
Bu ay da gonal F ile denedik doktor ucuz olma ihtimali var diyor ama ilkinde de kesin hamile kalcaksin demisti
yani inanmiyorum Allah bilir onlar sadece sebep

bencede ilkince vücuttan atmışsın canım adetle inş bu sefer tutunur bebişin

insAllah herkes bir gun anne olur yazar buraya..
Ki olacakta zzaten sadece zamani var :)
Bende asilama ile ilerliyorum birincisi tutmadi 2.ciyi dun oldum 17 gun sonra olmazsam hamileymisim dr oyle dedi.
Nasip kismet bakalim.
Pco var bende birde

inşallah 17 gün sonra o muhteşem haberi verirsin canım :109: sabırsızlıkla bekleyceğz
hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
insAllah herkes bir gun anne olur yazar buraya..
Ki olacakta zzaten sadece zamani var :)
Bende asilama ile ilerliyorum birincisi tutmadi 2.ciyi dun oldum 17 gun sonra olmazsam hamileymisim dr oyle dedi.
Nasip kismet bakalim.
Pco var bende birde

inşallaaaaah tutar canım inşallaaaaah

bu topic cok bereketli cnm. ins senin icinde bereketli olurrr

kizlar birsey merak ediyorum. sperm ile yumurta ilk karsilastigi anda, kasik agrisi yapar mi acaba?? (yani sperm yumurtanin icine girdigi ilk gun)

kizlar birsey merak ediyorum. sperm ile yumurta ilk karsilastigi anda, kasik agrisi yapar mi acaba?? (yani sperm yumurtanin icine girdigi ilk gun)

bence yapmaz canım
senin testler nasıl gidiyo silikmi hala ben dün yaptım silikti

merhaba canım,
aşılama yaptırdın sanırım. benimde gidişat aşılamayı gösteriyor. ben tüpler temiz çıkarsa ara vermeyi düşünyorum hemen aşılama olmasın diye düşünüyorum. senin fikrin nedir?

nerde ne kadar nasıl yapılıyo aşılama?
ikiz olma ihtimali var mı bilgi verir misin?

canım ben bu soruyu doktor sitesinde bi doktora sormuştumda döllenme hissedilmez demişti. ne kadar doğru bilmiyorum

woswoooos hastaları siziii , ehliyetiniz de var işte iyice öğrenin beni almaya gelin gezelim

bende doğan hastasıyım

kızzzz 5 bine bile var woswos bazen düşünüyom alim diye
motorda 3 tekerliler çok rahat oda ucuz valla bi ra takmıştım
gelirimmmm beeeen

canım ben bu soruyu doktor sitesinde bi doktora sormuştumda döllenme hissedilmez demişti. ne kadar doğru bilmiyorum

bende oyle dusundum. simdi aklima geldide. sizinlede paylasayim dedimm

bence yapmaz canım
senin testler nasıl gidiyo silikmi hala ben dün yaptım silikti

ben dun yaptim silik cikmisti. bugunde yapmayacam cnm. annnemdeyim zaten.

ayşem ufak bir ağrı oluyormuş ama bu ondan mı yoksa bebiş yerleşirken mi onu bilmiyorum :26:

ya kasigim cok agriyorr. bugun mu yumurtluyorum acabaa:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…