aynen bizimkide sirket arabasi bende cekiniyorum. Allah korusun birsey olursa sen kotu durumda kalacaksin diorum.
aslinda bebis olmadan iyice ogrenmemiz lazim. o zaman onemli.
InsAllah keseyide kalp atisini da gorursun canim
Allah yardimcin olsun..
Amin insAllah hayirlisiyla dilemek daha dogru..
Bende 2. asilamayi yaptirdim dogal yoldan olmadi bende pco var cunki
O yuzden asilama oldum..
Nasipse olur ilkinde cok umutlandim cunki 3 test yaptim 3 ude pozitif cikti
Herseyin hayirlisi rahim filmi cektirdim tuplerde de birsye cikmadi yola devam ediyoruz bakalim
Ehliyetini al öle kullannnn
insan korkup soğuyunca bidaha heves gelmiyo yaaa
benimkide diyoki bana bişey olsa gece, kullansan götürürsün hastaneye mastaneye
ne isteksizsin diyo
bende şirket arabası bişey mişey olur diye çekiniyom diyom
Yaa kızlar ben nedense çok olumlu düşünüyom bu ay için burç yorumumada kaptırdım ya,
neden derseniz bendede eşimdede pazar günü eğlenceli kalabalık ortam diyor ve doğum günündeydik çok güzel geçti
aynı gün sabah akşam çalışma oldu ve ikimizdede hamile kalma diyo
dahası yum. günümdü
bende pko yum cnm ileri derecede hemde bütün belirtilerini sonuna kadar yaşıyorum da. Soğan kürü incir kürü herşeyi denedinmi?
nasıl testler pozitif çıkıp da hamile olmuyorsun 1 değil 2 değil acaba adetle mi atıldı vücuttan
Bilmiyorum ki canim silikte olsa 2.ci cizgiyi gormustum kan tahliline gerek yok dedim yaptirmadim adet olunca..
Adetin 2. gunu 2 parca dustu benden disi zar seklinde..
Progesteron kullaniyorum onun etkisiyle parcalar dusebilir diyolar ama benim aklimda da soru isareti kaldi..
UStelik 2 olgun yumurta vardi asilama sirasinda yumurtaliklarimda :26:
Bu ay da gonal F ile denedik doktor ucuz olma ihtimali var diyor ama ilkinde de kesin hamile kalcaksin demisti
yani inanmiyorum Allah bilir onlar sadece sebep
insAllah herkes bir gun anne olur yazar buraya..
Ki olacakta zzaten sadece zamani var :)
Bende asilama ile ilerliyorum birincisi tutmadi 2.ciyi dun oldum 17 gun sonra olmazsam hamileymisim dr oyle dedi.
Nasip kismet bakalim.
Pco var bende birde
insAllah herkes bir gun anne olur yazar buraya..
Ki olacakta zzaten sadece zamani var :)
Bende asilama ile ilerliyorum birincisi tutmadi 2.ciyi dun oldum 17 gun sonra olmazsam hamileymisim dr oyle dedi.
Nasip kismet bakalim.
Pco var bende birde
bende bahane ediyom heves yok ya ama bazende geliyo
ben motora meraklıyım 3 tekerli bide woswos aşkı var
Bilmiyorum ki canim silikte olsa 2.ci cizgiyi gormustum kan tahliline gerek yok dedim yaptirmadim adet olunca..
Progesteron kullaniyorum onun etkisiyle parcalar dusebilir diyolar ama benim aklimda da soru isareti kaldi..
Bu ay da gonal F ile denedik doktor ucuz olma ihtimali var diyor ama ilkinde de kesin hamile kalcaksin demisti
kizlar birsey merak ediyorum. sperm ile yumurta ilk karsilastigi anda, kasik agrisi yapar mi acaba?? (yani sperm yumurtanin icine girdigi ilk gun)
bende bahane ediyom heves yok ya ama bazende geliyo
ben motora meraklıyım 3 tekerli bide woswos aşkı var
ben motordan korkuyorumm yaa:18:
ama woswos hastasiyimm
kizlar birsey merak ediyorum. sperm ile yumurta ilk karsilastigi anda, kasik agrisi yapar mi acaba?? (yani sperm yumurtanin icine girdigi ilk gun)
woswoooos hastaları siziii , ehliyetiniz de var işte iyice öğrenin beni almaya gelin gezelim
bende doğan hastasıyım
kızzzz 5 bine bile var woswos bazen düşünüyom alim diye
motorda 3 tekerliler çok rahat oda ucuz valla bi ra takmıştım
gelirimmmm beeeen
canım ben bu soruyu doktor sitesinde bi doktora sormuştumda döllenme hissedilmez demişti. ne kadar doğru bilmiyorum
bence yapmaz canım
senin testler nasıl gidiyo silikmi hala ben dün yaptım silikti
ayşem ufak bir ağrı oluyormuş ama bu ondan mı yoksa bebiş yerleşirken mi onu bilmiyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?