iyiyimm sedcimm benim.
bu arada fundos biraz daha dayan hakkinida al birak isi bence. sonra bebis gelince sicacik evinde oturursun
lizoo sende agir kaldirma sakin. ilk 3 ay cok hassas. aman aman
sed ehliyet mi alacaksinn. hayirli olsun yavrumm. dun basin mi donduuulizoda da hersey bole baslamisti
lizocann benim icin ne hissediyosunnyalniz funda icin soylediklerini bende hissetmistim. ama sogan suyundan sonra fundostan cok umutluyumm.
seninle ilgili ilk önce silik çizgi hissediyorum sonra hamilelik takvimiliziiiim benimle ilgili bişey hissediyor musuun :93:
iyiyimm sedcimm benim.
bu arada fundos biraz daha dayan hakkinida al birak isi bence. sonra bebis gelince sicacik evinde oturursun
sed ehliyet mi alacaksinn. hayirli olsun yavrumm. dun basin mi donduuulizoda da hersey bole baslamisti
lizocann benim icin ne hissediyosunnyalniz funda icin soylediklerini bende hissetmistim. ama sogan suyundan sonra fundostan cok umutluyumm.
kılkuyruuukvallaha billaha da öleee
şükret yani senin kılkuyruğa
dayanacammmmm
çok fena karnım ağrıyoooooooo
aynen delirsiin... bugün söylemem lazıım ooofffseni gördüm daha iyi oldum minikkuşummmmm
hımmmmm aman olsun ben yıllar önce aldımda noldu cüzdanda oturuyo
ehliyet için izin mi alacan yani sen
adamı delirticek
iyiyimm sedcimm benim.
seninle ilgili ilk önce silik çizgi hissediyorum sonra hamilelik takvimi
aysenurcum daha önceki sayfalardada yazmıştım en çok senin hamile olacağını hissediyorum bu ay. sebep falan yok içimden öyle geçiyor. sende bana demiştin hiiçbi belirti yokken bence sen hamilesin diye. eğer hamilelerin hissi kuvvetliyse senin teorin gerçek oldu. ve yine hamilelerin hissi kuvvetliyse benim teorimde gerçek olur
seninle ilgili ilk önce silik çizgi hissediyorum sonra hamilelik takvimi
aysenurcum daha önceki sayfalardada yazmıştım en çok senin hamile olacağını hissediyorum bu ay. sebep falan yok içimden öyle geçiyor. sende bana demiştin hiiçbi belirti yokken bence sen hamilesin diye. eğer hamilelerin hissi kuvvetliyse senin teorin gerçek oldu. ve yine hamilelerin hissi kuvvetliyse benim teorimde gerçek olur
fundoskoss senin calismalar bitti mi? bugun kacinci gunun oldu yavrumm
sed senin kacinci gunun
cok sordum biliyorum amaa,sorunca heyecan oluyor
fundoskoss senin calismalar bitti mi? bugun kacinci gunun oldu yavrumm
sed senin kacinci gunun
cok sordum biliyorum amaa,sorunca heyecan oluyor
bitti canım pazar akşamı kapanış vardı
18. gün bugün canımmm
karnım soğuktan ağrıyodur ayaklarım üşüyo ya ondan
yemek yaparken bence bana öyle geldi lizim ne söylüyorsa ben yaşıyorum wc den çıkmadım dese gidip onu bile yaparıım
ayy agzindann bal damliyorrrr
bakalim bi 15 gun sonra ogrenecez. ben hic test yapmayacam. bat gectikten sonra olmazsam yapicamm. gecen ayda oyle yapmistim. oyle daha heyecanli oluyorr
fundaa ayaklarını üşütmemem gerek ya, tavır yap bu ne böyle donuyorum diye ,
çok kızıyorum böyle şeylere ne uyuz insanlar
bitti canım pazar akşamı kapanış vardı
18. gün bugün canımmm
karnım soğuktan ağrıyodur ayaklarım üşüyo ya ondan
benim 25 , fundoşun 18 miiş
senin kaç ayşem
bendde gecen sene ehliyet almistim. bikac defa trafige ciktim. temde bile kullanmistim
2-3 aydir kullanmadim sanki biraz sogukluk oldu. :18:
fundaa ayaklarını üşütmemem gerek ya, tavır yap bu ne böyle donuyorum diye ,
çok kızıyorum böyle şeylere ne uyuz insanlar
Ayy ne guzel bi topikmis burasi :))
Basligina bayildim ustelik
Allah herkesi hayirli vakitte hayirli evlatlar versin canlarim..
Aglamak care degil tabiki de cok guzel dusunmussunuz :)
Dua ile bu yollari ascaz hayirliisyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?