Ağlayakta gözden mi olak???

iyiyimm sedcimm benim.

bu arada fundos biraz daha dayan hakkinida al birak isi bence. sonra bebis gelince sicacik evinde oturursun

lizoo sende agir kaldirma sakin. ilk 3 ay cok hassas. aman aman

sed ehliyet mi alacaksinn. hayirli olsun yavrumm. dun basin mi donduuu lizoda da hersey bole baslamisti

lizocann benim icin ne hissediyosunn yalniz funda icin soylediklerini bende hissetmistim. ama sogan suyundan sonra fundostan cok umutluyumm.

:108: bendeeee

bendde gecen sene ehliyet almistim. bikac defa trafige ciktim. temde bile kullanmistim
2-3 aydir kullanmadim sanki biraz sogukluk oldu. :18:

liziiiim benimle ilgili bişey hissediyor musuun :93:
seninle ilgili ilk önce silik çizgi hissediyorum sonra hamilelik takvimi

aysenurcum daha önceki sayfalardada yazmıştım en çok senin hamile olacağını hissediyorum bu ay. sebep falan yok içimden öyle geçiyor. sende bana demiştin hiiçbi belirti yokken bence sen hamilesin diye. eğer hamilelerin hissi kuvvetliyse senin teorin gerçek oldu. ve yine hamilelerin hissi kuvvetliyse benim teorimde gerçek olur

fundoskoss senin calismalar bitti mi? bugun kacinci gunun oldu yavrumm

sed senin kacinci gunun

cok sordum biliyorum amaa,sorunca heyecan oluyor

vallaha billaha da öleee
şükret yani senin kılkuyruğa
dayanacammmmm
kılkuyruuuk çatlaakksın seen , gulyabanileer kimsenin hakkı kimsede kalmaz gülomm

çok fena karnım ağrıyoooooooo

karnın mı :26: yoksa üşüttün mü ? kız yumurtluyor musuun
seni gördüm daha iyi oldum minikkuşummmmm

hımmmmm aman olsun ben yıllar önce aldımda noldu cüzdanda oturuyo
ehliyet için izin mi alacan yani sen
adamı delirticek
aynen delirsiin... bugün söylemem lazıım ooofff

Allah iyilik versin, bebiş versin canıım

sağol canım darısı ehliyeti olmayanların başına

yemek yaparken bence bana öyle geldi lizim ne söylüyorsa ben yaşıyorum wc den çıkmadım dese gidip onu bile yaparıım

ya da senin yüzünden ayşee hanım dün akşam az dolaşmadım peşinde :76:

bak fundooş onlara kalmasın hakkın ama senin hamileyken bebişiin ,( yerim ben onu ) psikolojin sağlığın her şey den daha önemli bakalım bende dayanabilecek miyim peşin peşin konuşuyorum ama

ayy agzindann bal damliyorrrr
bakalim bi 15 gun sonra ogrenecez. ben hic test yapmayacam. bat gectikten sonra olmazsam yapicamm. gecen ayda oyle yapmistim. oyle daha heyecanli oluyorr

ooyy lizimiimm inşallah :103:

ben geçen bir rüya gördüm yaşlı tanımadığım bir teyze dualı su serpiyordu üzerime , yaşlı teyzenin anlamı umudu kestiğiniz zaman bebek sahibi olacaksınız yazıyordu ,bu rüya çok etkiledi aslında beni ama hayırlısı ne yapayım öyle olacaksa olsun diyorum

fundoskoss senin calismalar bitti mi? bugun kacinci gunun oldu yavrumm

sed senin kacinci gunun

cok sordum biliyorum amaa,sorunca heyecan oluyor

bitti canım pazar akşamı kapanış vardı
18. gün bugün canımmm
karnım soğuktan ağrıyodur ayaklarım üşüyo ya ondan

ama gün aşırı öneriniz için bugünde kaldığımız yerden devam edebiliriz

18. gün bugün canımmm

fundaa ayaklarını üşütmemem gerek ya, tavır yap bu ne böyle donuyorum diye ,

çok kızıyorum böyle şeylere ne uyuz insanlar

yemek yaparken bence bana öyle geldi lizim ne söylüyorsa ben yaşıyorum wc den çıkmadım dese gidip onu bile yaparıım
sedcim ne güldüm bu dediğine
ayy agzindann bal damliyorrrr
bakalim bi 15 gun sonra ogrenecez. ben hic test yapmayacam. bat gectikten sonra olmazsam yapicamm. gecen ayda oyle yapmistim. oyle daha heyecanli oluyorr

walla ben öyle bi dayanamadım ki sabah idrarında yapamadığım için 4 saat tuttum öyle testi yaptım
hissediyor insan biliyomusun kendiniz ne hissediyosanız sonuç o çıkıyo. ben sanki çok emindim pozitif çıkacağından.

Yaa kızlar ben nedense çok olumlu düşünüyom bu ay için burç yorumumada kaptırdım ya,
neden derseniz bendede eşimdede pazar günü eğlenceli kalabalık ortam diyor ve doğum günündeydik çok güzel geçti
aynı gün sabah akşam çalışma oldu ve ikimizdede hamile kalma diyo
dahası yum. günümdü

Ayy ne guzel bi topikmis burasi :))
Basligina bayildim ustelik
Allah herkesi hayirli vakitte hayirli evlatlar versin canlarim..
Aglamak care degil tabiki de cok guzel dusunmussunuz :)
Dua ile bu yollari ascaz hayirliisyla..

18. gün bugün canımmm

benim 25 , fundoşun 18 miiş

senin kaç ayşem

oo sedd cok hizlisinn

fundos biraz daha calissan mi acaba. son 1 kez

benim bugun 15. gunum. dun kasiklarim cok agridi. bugun kasik agrim hafiflemekle birlikte hala ara ara agriyor.

bendde gecen sene ehliyet almistim. bikac defa trafige ciktim. temde bile kullanmistim
2-3 aydir kullanmadim sanki biraz sogukluk oldu. :18:

bende arabamız varken kullandım , eşim öğretmişti...
ama çok korkuyorum , en çok hayvanlardan , ya çıkarlarsa önüme diye ve bir keresinde hiç çıkmayacak yolda ( eşimin anne babası da vardı ) karşıma köpek çıktı ,ufak bir çığlık atıp direksiyonu kırdım kenara çekip hemen inmiştim :18: ne düşünsem başıma gelir de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…