• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Merhaba kızlar bende yokum malum şehir dışı halleri.. Bebek mevlüdüne geldik sizlerede bol bol dua ettim kızlar..

Rabbim bebişsizlere tez zamanda hayırlısı ile bebek.. Olanlara da hayırlısı ile kucaklarına almak nasip etsin..

Sizler artık benim can yoldaşlarım oldunuz ;)

Sagol cnm Rabbim dualar ini kabul etsn

Amin canlarım..

O kadar güzel bi durumdu ki.. Rabbim o günleri bizede yaşatsın inşAllah.. Gözlerim dolu dolu oldu ağlamamk için zor tuttum kendimi..

Amin canlarım..

O kadar güzel bi durumdu ki.. Rabbim o günleri bizede yaşatsın inşAllah.. Gözlerim dolu dolu oldu ağlamamk için zor tuttum kendimi..

Evett canm yaa ben de oyle oluyorum bebek sözkonusu olunca cok duygulaniyorum oyle ortamlarda

Twinim kota oldugu icin cok giremedim simdi yazabilirim ama
Yelizim vindan normal nete gectik canim o yuzden bu kadar sorun cikti hafta ici evde olmadigimiz icin isimiz bugune kaldi
Artik kota derdi yok yasasiiinnnnnnn

Canm bunun anormali normali yok herkesin yapisi farkli agri eşiği farkli hissettikleri farkli oyuzden hiicc ustune dusunme insallahh olcak bu ay ama bakk ben bu ilaci kullandigim ay nerde hata yaptim biliyomusun ben igne olmadim ya doktor bugun catlar dedi bugun ve yarin iliski dedi ama benim ondan da sonra catladi ben eminim ben o günü kacirdim bence oyuzden sen uzat iliskiyi yani gün aşiri yapiosan 3 gun daha devam et bence

Kizz termal coraplar varr yada yün patik en iyisi onlardan giysene ayakkabinin icine.Valla ayakkabi nekadar iyi olursa olsunn bence onemli olan corappp ayaklarini nekadar terletirse okadar üşürr bence tamamen yünden örülmüş patik yada çorapp giyy sicacik tutuyoo

Canımmm aniden çıktımmm evdeyim kociş balık yapıyo
ya kasıklarımda çok batma var yürürken otururken hep
ilişkidede olur ama dinlicem seni haklısınnn

aynennnnbenim terliyo diye üşüyorrrr
botum çok kaliteli sıcak tutan termal bot ama byine sabit oturunca buzzz
o çoraptan alim hemennn

Canımmm aniden çıktımmm evdeyim kociş balık yapıyo
ya kasıklarımda çok batma var yürürken otururken hep
ilişkidede olur ama dinlicem seni haklısınnn

aynennnnbenim terliyo diye üşüyorrrr
botum çok kaliteli sıcak tutan termal bot ama byine sabit oturunca buzzz
o çoraptan alim hemennn

Az kaldii sekerimm dayan azcikk sonra dinlenmeye cekilirsinn :9::9:

Yaa inanir misinizz bi saattir şu ismin altında gül menekşe vs yazan yere nasil baska yazi yaziliyo onu bulmaya calisiyorumm telefondan mi bulamadim bilmemm :47:

Yaa inanir misinizz bi saattir şu ismin altında gül menekşe vs yazan yere nasil baska yazi yaziliyo onu bulmaya calisiyorumm telefondan mi bulamadim bilmemm :47:
Kullanici kont paneline gel solda profili duzenleye gel altta kisisel rutbede ekle canim sonra altta degisiklikleri kaydet de

Back
X