- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
Ya bende bir sey soracam tablette face neden normal pc deki gibi gozukmuyorHee pekii tesekkurlerrr![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bende bir sey soracam tablette face neden normal pc deki gibi gozukmuyorHee pekii tesekkurlerrr![]()
Ya bende bir sey soracam tablette face neden normal pc deki gibi gozukmuyor
Oyle aciyorum zaten kuzum ama goruntusu farkli onceden yapabiliyordum ama artik yapamiyorumCanmm onların facebook uygulaması ayri oluyor ya oyuzden galiba normal explorerdan açarsan bilgisayardaki gibi olur herhaldee
Oyle aciyorum zaten kuzum ama goruntusu farkli onceden yapabiliyordum ama artik yapamiyorum
Benimde dahz yeni kiz 3 ay plmadi cok ozellikli ben sadece nete girmek icin aldim telefonum normal tuslu oldugu icin bu aldim canım
bak heleeee faceside varmışşşş
ayyy kızlarrr bizde kocişle r.balıkyaptıkkkk
şimdi açtı güzel türkülerrr ohhh
yelommm yazdığın yazı güzel olmuşşş![]()
bak heleeee faceside varmışşşş
ayyy kızlarrr bizde kocişle r.balıkyaptıkkkk
şimdi açtı güzel türkülerrr ohhh
yelommm yazdığın yazı güzel olmuşşş![]()
Tablette en dahat face
burası zorrr hep yanlış yere basıyommm![]()
Yaa biliomusunuzz ben bu sefer benim doktora cok gıcık oldumm bana ayın 20 sine gel dedi ama 20 sinde zaten muhtemelen yumurtlama gunumm.catlatma ignesi vermezse yine kist oluscak gelismeyen yumurtalar yuzundenn.Bidee bana erken falan dedii e ben bi sene beklesemm baksana simdi okadar ameliyat bilmemne oldu da kalamadımm...e bi yil beklesem bide ustune bu tedavi surecine gircektim yinee daha da uzayacakti haksiz miyim??
Bide kizlarr ben simdi soganin ikinci kurune adete 10 gun kala baslicam amaa ya hamile kalmis olursamm nolucakk??
Ya size biraha sorucam.
Sizin evlerinizde de siz bi koltukta eşiniz bi koltukta,ikinizin elinde de telefonn hic konusmadan bir iki saat gecirdiginiz oluyor mu?
Ya ben bazen bi bakiyorum biz bi saat elimizde birer telefonn ayni evde alakamiz olmadan uzaniyoruz cok rahatsiz oluyorumm.Siz bana bakmayinn benim esim cok fena abartiyor bu telefon işini artik cok sinirlenmeye basladim![]()
Yaa biliomusunuzz ben bu sefer benim doktora cok gıcık oldumm bana ayın 20 sine gel dedi ama 20 sinde zaten muhtemelen yumurtlama gunumm.catlatma ignesi vermezse yine kist oluscak gelismeyen yumurtalar yuzundenn.Bidee bana erken falan dedii e ben bi sene beklesemm baksana simdi okadar ameliyat bilmemne oldu da kalamadımm...e bi yil beklesem bide ustune bu tedavi surecine gircektim yinee daha da uzayacakti haksiz miyim??
Bide kizlarr ben simdi soganin ikinci kurune adete 10 gun kala baslicam amaa ya hamile kalmis olursamm nolucakk??
R. balık mıı hımmmm ennn bi sevdigimmmmm
Benimki dee yapalim dedi dee kandil bugun mu yarin mii kestiremedik vazgectikk amma yarınmışş![]()
Ya size birsey daha sorucam.
Sizin evlerinizde de siz bi koltukta eşiniz bi koltukta,ikinizin elinde de telefonn hic konusmadan bir iki saat gecirdiginiz oluyor mu?
Ya ben bazen bi bakiyorum biz bi saat elimizde birer telefonn ayni evde alakamiz olmadan uzaniyoruz cok rahatsiz oluyorumm.Siz bana bakmayinn benim esim cok fena abartiyor bu telefon işini artik cok sinirlenmeye basladim![]()
Su anda biz oyleyiz mesela
Sen simdi yenisin bende 1 sene olmadan surekli dip dibe oturalim diyordum ama simdi hic oyle degil zamanla sende alisirsin canim![]()
Kız bende 6 sında yum. 4 ü çağırdı sonra 6 sı o gün iğne vurdurdu benemde aklıma çok takılıyo
iğne olunca da kist olabiliyomuş:26:
canım soğan bişey yapmıyo diyo saraçoğlu nam.old.öğrenince bırak diyo
kızzz sevilmezmiii hayatta arada kendini mutlu edecenkandili bilmiyodummm
yok dilom azcıkkk
sorma yeloş o kendine film açıyo ben burda feyste
çdk kötü yaaa
dünde açmış adnanla kızlarırı izmiyo si baktım maşalaaaaah![]()
Yaa bizim erken basladi iştee
Sosyalimm onu ben de dusundum igneyi kendim almayi ama gününü tutturamam sorun olur diye korkuyorm
Fundosumm ben de bi gideyim bakiyim ne dicekk benim doktor artik ona gore bakicezz en azindan bi teklif ederimm
Yaa bizim erken basladi iştee
Sosyalimm onu ben de dusundum igneyi kendim almayi ama gününü tutturamam sorun olur diye korkuyorm
Fundosumm ben de bi gideyim bakiyim ne dicekk benim doktor artik ona gore bakicezz en azindan bi teklif ederimm
Bidakka sen bugün başladın demi ilaca 5 gün içicen
buna göre iki gün ara verip sonraki gün dr gitmen gerek hepsi öle diyo benimkede forumdada
yani ctesi gitmen gerek ptesi değil
İste sorun da orda ya cumartesi dr yokmuss pazar zaten yok oyuzden pazartesiye kaldii