• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Ya 5-6 ay öncesinde istanbuldan geldim buraya okuılum var bitireyim diye eşimin memleketine de yakın normalde karadenizliyim canım..
Sen ne için Ağrıdasın oralı mısın?

Kız mik mik e zorlama beni :D doktor ikinci adetten sonra dedi ben usluyum :1::1:

Bunlari yazmistimmm kizzzz :20:
Ben Antalyada yasiyordum 8 ay oldu evleneli eşim burali normalde Ankarada yaşiyordu ama işlerden dolayi buraya yerlestikkk simdilik burdayiz bakalim hayirlisi.Sen hangi doktora yada hastaneye gidiyosun canm Erzurumda

Ya 5-6 ay öncesinde istanbuldan geldim buraya okuılum var bitireyim diye eşimin memleketine de yakın normalde karadenizliyim canım..
Sen ne için Ağrıdasın oralı mısın?

Kız mik mik e zorlama beni :D doktor ikinci adetten sonra dedi ben usluyum :1::1:

illa doktoru dinlicen yani.zaten artık doktora göre mik mik yapar olduk hepimiz :52: hadi bekle canım benim doktor bişey dediyse boşuna dememiştir zaten.

Bunlari yazmistimmm kizzzz :20:
Ben Antalyada yasiyordum 8 ay oldu evleneli eşim burali normalde Ankarada yaşiyordu ama işlerden dolayi buraya yerlestikkk simdilik burdayiz bakalim hayirlisi.Sen hangi doktora yada hastaneye gidiyosun canm Erzurumda

Görmediğim mesajda yazmışsın canım kusura bakma bi daha daha dikkat ederim :D
Canım ya benim gitmediğim doktor kalmadı bi hümayra ya gitmedim :9: Sorun olunca tabi hepsine gitmek istedim.. Şifada asıl doktorum Fatma hanımdı.. İnsan ilişkileri çok zayıf geldi ban tamam çok bilgili çok iyi o ne dediyse o çıktı ama moral verme açısından çok zayıf.. Ona kürtaj oldum bi daha gebe kalırsam kime giderim bilmiyorum.. Buharada Muhammet bey var onu beğendim ben bakalım hayırlısı..

illa doktoru dinlicen yani.zaten artık doktora göre mik mik yapar olduk hepimiz :52: hadi bekle canım benim doktor bişey dediyse boşuna dememiştir zaten.
He ya bişi olursa vicdan aabı çekmeyelim.. Sorma özel hayatımıza da giriyorlar :D:9:

diger sitemizide sevyrz cnm oraya da yazıyom arada ama kmse yok snırm

Tabi ki canımmmm..

iş yeri şuan sakin tatlım okuyabildiğimi okuycam devamını akşam evde :21:

Hmm hadi bakalım.. Gözlerine kuvvet :24:

inşallah gelmezler canım :16:

yerim onun elinii :emir_bebek:, o kadar net görünüyor mu, şimdiii daha çok heyecanlandım , ben iki haftada bir gidiyodum ya o yüzden özlemiştir :9: 23 ocakta çağırdı ama 29 ocakta giderim canım , kaç santim ayşemm onu çok merak ediyorum

bu arada ben 4 te çıkıyorum

amin amin canimm gelmesin hatta bi 9 ay hicccc gelmesinnn :))))) senin durumun ne canım hamilelik mi bekliyorsunn :16::16:

Ben artık yavaştan gideyim kızlar sizlere doyum olmuyor yaa.. Ben ne edem nerelere gidemm oy ben ölem :9::9::9:
Seviyorum sizleriiii... Hoşçakalın çok kaynatmayın valla okuyamıyorum sonra sayfaları üçer beşer atlar gelirim :33:
Hoşçakalınnnnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmm :54::54::54:

inşallah gelmezler canım :16:

yerim onun elinii :emir_bebek:, o kadar net görünüyor mu, şimdiii daha çok heyecanlandım , ben iki haftada bir gidiyodum ya o yüzden özlemiştir :9: 23 ocakta çağırdı ama 29 ocakta giderim canım , kaç santim ayşemm onu çok merak ediyorum

bu arada ben 4 te çıkıyorum

sende simdi net gorursuncnm. sonra bize hemen haber verr,merak ederiz.benimki 4 cm. olmus. seninkide o kadardir:16:
hayirlisiyla git hayirlisiyla gel sedommmm:16:

İyi yapmissinnn :46:

hadi kızlar artık üzülmek yok, dertlerimizi paylaşıp, eğlenip güleceğiz ve bebeklerimizi beraber bekleyip beraber büyüteceğiz inşallah:16::16::16:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim
[/TD]
[TD]Durum-Bat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eketen
[/TD]
[TD]:49:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lizim
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayşenur88
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sedgn
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pollen
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]djarum
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaesra
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sercem89
[/TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sbry
[/TD]
[TD]27 ocak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ezo123
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyal_sorumsuz
[/TD]
[TD]28 ocak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fundoş
[/TD]
[TD]19 ocak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yeliz07
[/TD]
[TD]3 şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]benay_06
[/TD]
[TD]6 şubat (baz 40 gün)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]twinsare
[/TD]
[TD]26 Ocak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]evlimutlu44
[/TD]
[TD]13 Şubat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansu_selman
[/TD]
[TD]23 ocak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kız ben ankaralıyım çok güzel oynarım :9: :9:

inşallah balımmm iyiki dedin ama çok sıcakkanlılar hepside

diger sitemizide sevyrz cnm oraya da yazıyom arada ama kmse yok snırm

kızlar afyonlu gelmişş hadi oraya gelin biraz anlatalım yaptıklarımızı :)))

amin amin canimm gelmesin hatta bi 9 ay hicccc gelmesinnn :))))) senin durumun ne canım hamilelik mi bekliyorsunn :16::16:

amiin :16:
ben tatile gönderdim kırmızıları 9 ay paralarını da verdim :9:
hamileyim canım 11 haftalık :1: darısı tez zamanda başınızaa :16:

Evet canm almakta fayda var onemli bisey gercekten tansiyon
Benim babamda da varr evlerden uzak oyle tansiyon diyip geciolar ama okadar basit bisey degil
Ama sendeki farkli tabi gecici biseydir insallahh dikkat et kendinee tuz vs uzak durr

amin canimmm.
sende belirtiler var mi,kacinci gunun olduu
fundosun yoklugu nasil belli dimi kizlarr:38:

sende simdi net gorursuncnm. sonra bize hemen haber verr,merak ederiz.benimki 4 cm. olmus. seninkide o kadardir:16:
hayirlisiyla git hayirlisiyla gel sedommmm:16:

4 cm maşallahh canımm :nazar:

inşallah ayşemm , annemin evine çok yakın hastane oraya geçicem eşimin telf. akşam mesaj atarımm twit. sana :38:

face.de fundoşa :38:

şimdi çıkıyorum canımm çoook öpüyorum Allaha emanet olun :16::16:

iyi akşamlaar kızlaaaarr :16:hepinizi öptümmm

4 cm maşallahh canımm :nazar:

inşallah ayşemm , annemin evine çok yakın hastane oraya geçicem eşimin telf. akşam mesaj atarımm twit. sana :38:

face.de fundoşa :38:

şimdi çıkıyorum canımm çoook öpüyorum Allaha emanet olun :16::16:

iyi akşamlaar kızlaaaarr :16:hepinizi öptümmm

tamam canim guzel haberlerini beklioruzz:16:
opuyorumm gorusmek uzeree:38:

Back
X