- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
Sosyal can![]()
yemek yaptın evi topladın geldin tabii, akşama size gelecez yemeğe hiç yemek yapasım yok çünkü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sosyal can![]()
hoş buldummmm twinnnn nasılsın
sen gün aşırı çalış o zaman artık t mi yaparsın başka şey mi yaparsın bilememiğneyi sen kendin vurulsan kuzu acaba zararı olur mu :44:
burdayken batını söylede yazayım arkadaşım hoş geldin tekrardan![]()
Gordugun gibi cevap vermistim başgaaannnn![]()
:)) orayı ziyarete giittk :)))
tekrardan hoşbuldum kuzum ama benimki çok gecikti 2 ocakta olmam lazıdı ama hala olamadım
yemek yaptın evi topladın geldin tabii, akşama size gelecez yemeğe hiç yemek yapasım yok çünkü![]()
Tesekkurler iyiym cnm sen nasilsin kendinden bahsetmismiydn okumadm da kc yillik evlisin bebisi ne zmndr istiyosnz
herkesler nereye kayboldu![]()
cansın can ahh benim kafamaBen görmemişim
Batını söyler misin tekrardan kuzu![]()
Ahhh keskee bunlarin hepsini yapmis olsaydimsosyalcan 2 bucuktu eve geldim bisileer yedim dinleniyim dedim saat 4 bucuk oldu
kiyma cikardim ymk yapicm ama gelin ben size sipsak yaparim bişiler
![]()
sen gün aşırı çalış o zaman artık t mi yaparsın başka şey mi yaparsın bilememiğneyi sen kendin vurulsan kuzu acaba zararı olur mu :44:
burdayken batını söylede yazayım arkadaşım hoş geldin tekrardan![]()
25 olacak galiba benım geçen ay çok erken oldu da bu ay nasıl olacak çok meraklıyım bıde rahımfılmı çektırdım o galıba geçiktirebılıyormuşş
canım o zaman şöyle yapalım sen adet ol öyle söyle bana batını o zaman yazayım
sen neden şimdiye kadar olamadın sorun mu ne kuzum :26:
Oyle de canmm iste onun dogru zamanini bilemem ki doktorun soylemesi lazimm
Amaann bosver napalimm olcagi varsa olurr başgaannnn![]()
yumurtalar yavaş çalışıyo canım yaklaşık 3 ay felan oldu tedaviye başlayalı doktorum hiç bi sorun yok sadece yumurtlr yavaş dedi aşılamayı önerdi progestan ve femara verdi kullandım gittim aşılama olcktı yumurtayı göremedi şimdide aradım farlutal kullan dedi
bahsetmiştim ama olsun canım sorun degil 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim yaklaşık 1 senedir allah nasip ederse bebek istiyoruz rabbimden hayırlısıyla
kız doktorlar genelde 20 mm olursa çatlatma iğnesi veriyorlar sen takipte sorsana kaç mm oldu diye 20 nin üstü söylerse patlat bi iğne
geçmiş olsun canım, klomen veya çatlatma iğnesi kullanmadın mı kuzu:44:
Anladim cnm hayirlisini versin rabbim masallah erken evlenmissn![]()
Anladim cnm hayirlisini versin rabbim masallah erken evlenmissn![]()
kız o zaman siz bize gelin şurda kalmış yarım saat ben yapayım bari yorulma , ne dinlenmeymiş kız oooo![]()
yok canım kullanmadım doktorum niye vermedi onuda bilmyrm
Acaip yoruldun cnm yol cok yoruyo beni bide sehir icinde 35 dk yol suruyo
Benim kocis gec gelir diye agirdan aliom![]()
![]()