• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

ne kadarda sakin ol desek olmayacaksın biliyorum bari bu 10 gün içinde az sakin olmayı dene canım :51:

Aslinda sakin bi yapim var ama demekki daha sakin olmam lazim:1:

Kiz fundos bende tablete alistim yaa,laptop buyuk gelio.tablette yazmasi biraz daha zor ama zamanla alisiyor insan.
Sola yatmak her acidan faydaliymis zaten.
Mide rahatsizligida zor annemden biliorum.onunda reflusu var. Irmik helvasi yiyince midesi cok kotu oluyor.

Yani sadece o ara mı yapmalıyız mik mik i.. Sonrasında yaparsak zarar veriyor muyuz onu tam anlamadım... Ayy ben ilkinde zaten gebe olacağıma ihtimal vermezdim hep olmuştu acaba ondan mı gelişmedi bebeğim :S

Yok cnm bebegine zarar verecegini dusunmuyorum. En guzel yontem bence adetinin 10.gununde baslayip bata kadar gun asiri yapmak. Zaten uzmanlarda oyle oneriyorm bu konularda en bilgili sosyal. O en son aciklamayi yapar,konuyu baglar:34:

Yok cnm bebegine zarar verecegini dusunmuyorum. En guzel yontem bence adetinin 10.gununde baslayip bata kadar gun asiri yapmak. Zaten uzmanlarda oyle oneriyorm bu konularda en bilgili sosyal. O en son aciklamayi yapar,konuyu baglar:34:

hiç bana bakmayın ayşemm hepsini uyguladım ben geleceği varsa geliyor :1:

Tabi nasibinde varsa hersekilde gelio.
Hatta gecen birsey duydum cok sasirdim. Arkadasim anlatmisti.bi tanidigi dogum kontrol hapiyla korunuyormus. Kadin sadece birgun hapini icmeye unutmus. Ve o gecede calisma olmus. Kadinin ay sonu adeti gecikmis. Tabi oda hap iciyorum diye bebise ihtimal vermemis.zaten istemiyormusta. Ama bebis coktan gelmis bile:1: nasip iste..

Seviyorum sizi yaaaaaaaa :29::29:
Tamam 10. günü başlayıp bat a kadar adrenalin devam :9:

Aslinda sakin bi yapim var ama demekki daha sakin olmam lazim:1:

Kiz fundos bende tablete alistim yaa,laptop buyuk gelio.tablette yazmasi biraz daha zor ama zamanla alisiyor insan.
Sola yatmak her acidan faydaliymis zaten.
Mide rahatsizligida zor annemden biliorum.onunda reflusu var. Irmik helvasi yiyince midesi cok kotu oluyor.

evett bendedeeee bide kısırda ama en sevdiğim şeyy :1:

Bu arada fatmacim Rahatsız di gecmisler olsun nasil oldu kuzum :16:

evett bendedeeee bide kısırda ama en sevdiğim şeyy :1:

Evt yaa. Gecmis olsun fatmacanaa.ins tez zamanda toplar kendini. Insan o haldeyken hic gecmeyecekmis gibi hissediyor ama hepsi bitiyor. Ne gunler geciyor,ne gunleri unutuyoruz.

Yaa fundoss bende kisira bayilirim haa. Yaninada tursuu immmm:1: kizlar keske yakin olsaydik kisir cay yapardikk.bol muhabbetlee ne guzel olurdu.
Bu arada annemde kisiri pek yiyemiyor.

Sedoo nerdesin yavrucugummm:35:

Evt yaa. Gecmis olsun fatmacanaa.ins tez zamanda toplar kendini. Insan o haldeyken hic gecmeyecekmis gibi hissediyor ama hepsi bitiyor. Ne gunler geciyor,ne gunleri unutuyoruz.

Yaa fundoss bende kisira bayilirim haa. Yaninada tursuu immmm:1: kizlar keske yakin olsaydik kisir cay yapardikk.bol muhabbetlee ne guzel olurdu.

Ne guzel olurdu aysem yaa muhabbet ederdik arkadasim pek yok var ama baska sehirdeler.
Sizi merak ediyorum bnde :16:

ev hanımı olan varmı aramızda benim gibi:56:

ayşem neler çektin neler değilmi nasıl geçti şimdi maşallah cin gibsiinnnn :nazar:
offf ayşemmmmmm hemde nasıllllll ben sık sık yaparım kociş tonbalığı yyeceği zaman bend ekendime onu yapıyorum işine geliyo demi diyo bana :1: gidip gidip yiyorum bi tabak yiyom sonra 1 saat geçiyo yine :1:
sonrada kıvran dur şişiyom bulgurlarla birlikte :1:

akşam yapim en iyisi yoksa şişecek olan bi taraflarım :60:

ben ev hanımı değilim canım daha yaşamadım o duyguyu :1: bakaalım hamiş olunca katılcam aranıza

Back
X