- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
zamanla konuştukça oluur pericanımm , vakit geçirmemizz lazımm başbaşaa, seni öpmem lazımm
biz artık dört gözlüyüz ayşemm
benimde yığılmış bir sürü evraklarımm elim varmıyor hiçç 24 üne kadar hepsini girmem lazımm :95:
hadi gözün aydın ilaçlar bitmiş , inşallah bebişin bu ay gelir yelizim bi daha ne ilaç derdin olur ne şu derdin ne bu derdin
tamam canım
benim pazartesi kızzz hiç yapasım yok :18: müdür öpecek beni
beni de mali müşavirAllahtan bu ay son önümüzdeki ay yeni gelen kıza yaptırıcam , yapmazsa bende onu öperim
biz kararımızı verdik yelooo kararımızdan döndürme sakın5 gün üstüste test yapacak koyulaşmasını takip edeceğiz
Uhuuuuuuuuuuuuuu vuuuuuuuuuuuuuuuuu vaaaaaoooovvvvvvvvvvvvvvvv..
Bir fıstık beni öpecekmiş koklaşalım
ooohooo koklaşırsaak baakk bebişinnn oluur
gel yavruumm
Uuuhuuu kocamla yapmadığım bebişi senle mi yapcam
Hahhh evet evett gece su icinde kaliyorum bide o yastigin icinde sanki ateş yaniyo yani ensemi nasıl yakıyo kan ter icinde kaliyorum gece.Gunduz de ayri sicak basiyo
Kigiiizzzzz ne testiii fundosssss
biz kararımızı verdik yelooo kararımızdan döndürme sakın5 gün üstüste test yapacak koyulaşmasını takip edeceğiz
Yaaa cidden miiiii
Ben herseye uyarimmm
Ama fundoss kizz esine soylemee yapacaginii pozitifi gorursen soylee
sabah saatlerinde yapılmaz canım bu test çünkü sabah saatlerinde lh çok düşüktür kanımızda akşam yapmak daha mantıklı
aynı yerde olsaydık ben size cesaret verirdim kızzzz
pıhtıdasım karamsarlık yok beraber hamile kalıp beraber başlayacağız iğneye
bennnnnnnnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
yok benim her ay aynı işkence , hamile kalsam bile son anına kadar çalışacam hamilelikten sonra bebişimle çok vakit geçirmek için
Uuuhuuu kocamla yapmadığım bebişi senle mi yapcam
Oyyyyyy yavrummmmmmmm nasıl bir enerjiyle geldin öyleeeeeeeee hoşgeldinn
Insallah canim ya benim bide adetim az geliyo bu cikti simdide( gunu gunune geliyo ama az geliyo ( cok mutsuzummmm senin adet duzenin nasilgecen aydan beri adacayi ictim bu ay daha da azalmis ters ttepti hwralde
evetttttt iğrenççççç bitti neysekiii kız etkileri geçti gitti tık yok şimdiiii
evet canom karar verildi bugünden itibaren test yapıyorummmmyokk sölmicemmm ama çöpte delil görürse bişey diyemem
ayşeeeeeeeem bu sedo varyaa sedooo ne fotolar koydu görsennnn fıstık fıstıkkkk :90:
hiiii yandım şimdi iki taraf beniiiii topa tüfeğe tutacakkk:83:
en iyisi sosyalcan senin evine yakın olması büyük avantaj , inşallah gelir oğluşun güzel annesiiama ben çıkayım
perican bak tanıştık canımmkızın gelecek , sen de hem korkar hem cesaretli olursun, yani çatır çutur doğurursun sanırım
burcun ne canım ?
içimde enerji patlamaları yaşıyorum neden bilmym ama napıyonuzzzzz bensizzzzzzzz
senin gözlerinn güzel görüyor fundoşumm
Bana soruyorsan ikizlerrr
Valla neler olmadı ki yetişebilemedim ben bile
ikiz hamile olanmı var
burcu için dedi canım ikizler
ben ikiz bebek bekliyorum canım evet
burcu için dedi canım ikizler
ben ikiz bebek bekliyorum canım evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?