Ağlayakta gözden mi olak???

Uhuuuuuuuuuuuuuu vuuuuuuuuuuuuuuuuu vaaaaaoooovvvvvvvvvvvvvvvv..
Bir fıstık beni öpecekmiş koklaşalım

beni de mali müşavir Allahtan bu ay son önümüzdeki ay yeni gelen kıza yaptırıcam , yapmazsa bende onu öperim

beni de mali müşavir Allahtan bu ay son önümüzdeki ay yeni gelen kıza yaptırıcam , yapmazsa bende onu öperim

yok benim her ay aynı işkence , hamile kalsam bile son anına kadar çalışacam hamilelikten sonra bebişimle çok vakit geçirmek için

Hahhh evet evett gece su icinde kaliyorum bide o yastigin icinde sanki ateş yaniyo yani ensemi nasıl yakıyo kan ter icinde kaliyorum gece.Gunduz de ayri sicak basiyo

Kigiiizzzzz ne testiii fundosssss

biz kararımızı verdik yelooo kararımızdan döndürme sakın 5 gün üstüste test yapacak koyulaşmasını takip edeceğiz

Yaaa cidden miiiii
Ben herseye uyarimmm
Ama fundoss kizz esine soylemee yapacaginii pozitifi gorursen soylee

evetttttt iğrenççççç bitti neysekiii kız etkileri geçti gitti tık yok şimdiiii

evet canom karar verildi bugünden itibaren test yapıyorummmm yokk sölmicemmm ama çöpte delil görürse bişey diyemem

ayşeeeeeeeem bu sedo varyaa sedooo ne fotolar koydu görsennnn fıstık fıstıkkkk :90:
hiiii yandım şimdi iki taraf beniiiii topa tüfeğe tutacakkk :83:

Son düzenleme:

Insallah canim ya benim bide adetim az geliyo bu cikti simdide ( gunu gunune geliyo ama az geliyo ( cok mutsuzummmm senin adet duzenin nasilgecen aydan beri adacayi ictim bu ay daha da azalmis ters ttepti hwralde

yok benim her ay aynı işkence , hamile kalsam bile son anına kadar çalışacam hamilelikten sonra bebişimle çok vakit geçirmek için

en iyisi sosyalcan senin evine yakın olması büyük avantaj , inşallah gelir oğluşun güzel annesii ama ben çıkayım
Uuuhuuu kocamla yapmadığım bebişi senle mi yapcam

perican bak tanıştık canımm kızın gelecek , sen de hem korkar hem cesaretli olursun, yani çatır çutur doğurursun sanırım

burcun ne canım ?

Son düzenleme:
Insallah canim ya benim bide adetim az geliyo bu cikti simdide ( gunu gunune geliyo ama az geliyo ( cok mutsuzummmm senin adet duzenin nasilgecen aydan beri adacayi ictim bu ay daha da azalmis ters ttepti hwralde

benimkide çok düzensiz ama kanama falan iyi oluyor yani doktora mı gitsen canım :26:

senin gözlerinn güzel görüyor fundoşumm

Bana soruyorsan ikizlerrr

içimde enerji patlamaları yaşıyorum neden bilmym ama napıyonuzzzzz bensizzzzzzzz

Valla neler olmadı ki yetişebilemedim ben bile

senin gözlerinn güzel görüyor fundoşumm

görmedi yazımı ama ayşem gitmiş aman iyi oldu görmedi merak ederdi şimdi
offf eşim aradı bi arkadaşı var işten beraber akşam biyere gidelim onun karısı sende gelin dedi öle düşünmüşler tamam dedim sonra tavır yapıyo istemiyosun diye ama pek bizim dengimiz değil yapı olarak napiim
çatalcaya gidicekmişiz hemde biyer varmış mecbuuur gidecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…