Ağlayakta gözden mi olak???

7 aylıkmııııı
ben dün izlediğim epiduraldan sonra hiççç kalmadı olmayan cesaret tamamen gittiii
yabancı kadın doğum yapıyo kocasıda yanında kadın hiç çekinmiyor şeyi meydanda gerçek çekim yani youtube koymuşlar
kadın kimse müdahale etmeden bi baktık kafa çıktı

Cnm bnm teşekkür ederim unutmaamissin tatlim yaa evet cok sukur gecti cnmm
Kuzum daha kucuk minigin o yuzden unutuyosun hele bir buyusun tekmelerini bi hisset
Ay sanki bnde sanki once hamileymisim gibi konustum
Sagol cnm guzel dileklerin icin

Amin cnmmm
pandik mi atip kaciyo
Cnm bnm bebistir o

sabah test yapacağın için idrarın önemi yok çünkü geceden tutmuş olacaksın idrarını bugünde yapacaksan ne zaman istersen o zaman yap

sedommmm türkiye hastanesi yakın dimi sanaaa çok iyiymiş kızz ablam sölediii o tarafta çalışıyor yaa şirkette çok kişi oraya gidiyor dediii

annemlerin orada otursam oradan çok yakın ama şimdiki yere çok ters kalıyor canomm , birde yengem oraya gitmişti sırf para tuzağı diye bıraktı (yengem diyorum bende 2 yaş büyük ) hiç memnun kalmadı...son bi dr. var ona da gidicem bakalım nasıl

sağol fundoşumm

Kuzum bnm bnde biraz urkerim agri esigim cok düşüktür bnm
Ay dun fundos bahsediyodu gece kalktiginda biri var mi diye arkami kontrol ederim diyodu hi okurkeb dedim hi ayni ben gidene kadar butun isiklari yakarim

sosyalcığım buldum ateş ölçme topicini
ben de ovi konusnda son sorumu sormak istiyorum seni bayıltmadan

cnm sabah saat farkedermi yani işe gitmeden yapsam saat 10 gibi yapılcak fln diolardı

Son düzenleme:

Bilmem olabilir

Allah gonlune gore versin canim. Oglusuna kardes gelir hemen ins. Sen icini ferah tut. Ikinci biraz nazli ve zamanini beklior demekki

Sorma canim ya kanda oihtilasma dedilergebelik olursa igne kullanacakmisim rahimin ters dediler pco dediler adetim eskisi gibi degil bi kac aydir zaten inan kac aydir demedikleri kalmadi yani normal dogurup gozumle gormus olmasam bu cocuguda sen dogurmadin zaten deseler inancam yani Allah im hayirlisini versin cok moralim bozuk cokkk

Amin cnmmm
pandik mi atip kaciyo
Cnm bnm bebistir o

sabah test yapacağın için idrarın önemi yok çünkü geceden tutmuş olacaksın idrarını bugünde yapacaksan ne zaman istersen o zaman yap

Kuzum bnm bnde biraz urkerim agri esigim cok düşüktür bnm
Ay dun fundos bahsediyodu gece kalktiginda biri var mi diye arkami kontrol ederim diyodu hi okurkeb dedim hi ayni ben gidene kadar butun isiklari yakarim

evetttttttt bebişş yapıyoooo

tamammm akşam yapicimmmmmm:18:

offf çok zor sedoşummmm bu doktor işleri yaaaa inşallah iyi bir doktor ve hastane bulursunnn
gerçekten çok para tuzağı bu işletmeler çok

ayy twinim öle valla bu sabahta dolmuşa doğru yürüyorum bizim orda villalar var onların arasından geçiyorum in cin top oynuyo bi dönüp bakıyom arkama sonra hızlaaaa yürüyorum çok tırsağım ben akşamda siteye girip anahtarı takıp kapıyı açana kadar sanki aşağıdan biri çıkıcakkk :18: biraz deliyim

sosyalcığım buldum ateş ölçme topicini
ben de ovi konusnda son sorumu sormak istiyorum seni bayıltmadan

cnm sabah saat farkedermi yani işe gitmeden yapsam saat 10 gibi yapılcak fln diolardı

sabah saatlerinde yapılmaz canım bu test çünkü sabah saatlerinde lh çok düşüktür kanımızda akşam yapmak daha mantıklı

Sen kesin dogurursn catir catir cnm sosyal baskan

aynı yerde olsaydık ben size cesaret verirdim kızzzz

pıhtıdasım karamsarlık yok beraber hamile kalıp beraber başlayacağız iğneye

Canımmmmm yakından tanımak derken neleri merak ediyorsan tanıman için sor hemencecik söylerim :)

ya sen çok alem bişeysinn fundoş onlara bakamıyorum benn , birkere izlerken kendimi nasıl skmışım anlatamam hemen kapattım sonra...ooof Allahımm sabır güç verir inşallah hepimizee
ben koca olsaydım ,öyle görseydim bi daha yaklaşamazdım sanırım:26:

evet öyle söylüyrlar canım tekmeleri hissedince farklı oluyormuş
bat ın ne zaman canım bide hamileymişsinn ne güzel olur

Ayni ben fundos yaa varya su bi reklam var ya joker oluyo ondan bile korkuyorum ozellikle yalnizken bakamiyorum cnm ister istemez oluyo bi de etrafta kimse yokken daha bi urkuyo insan rabbim koruusun

Keske ayni yerde olsaydik kuzum

Kuzum 26 ocak ne guzel olurrr beraber bu sureci konusurduk paylasirdik herseyi

kız tesadüfen kasden değillllll bebiş oluşumunu izliyodum oluştuktan sonra karnına nasıl ortada duruyo hani yumurta kenarda yaa onu izlemek istedim anaaa bi baktım hele bi bakim dedim şok oldummmmmm
bide bebişi almış kucağına kanlar var altta dr. dikiyorrrrr o gülüyo bebeğe bakıp açmış bacakları offffffffff bi kötü oldummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…