• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

hee çok yakın 6 saat dur telefon edip uçağımı ayarlatayım 7 de ordayım :1::1::1:

balık burçlarını çok severim :29:

bugün evdeydin twin hanım yemeğini yapsaydın ya :57::9:

sosyalımm yapıcam daha kociş geldı yemek yedı cıktı gec yerız dıye beklıyorum :1: :9: yapıcam yanı hıh

hee çok yakın 6 saat dur telefon edip uçağımı ayarlatayım 7 de ordayım :1::1::1:

balık burçlarını çok severim :29:

bugün evdeydin twin hanım yemeğini yapsaydın ya :57::9:

bekliyorum canımm eger uçagınnı hazırlatamazsan ahber ver ben helikopterimi yollayım:9::9::9:balık burçlularıda sevdigin için tşk ederimmmbende seni seviyorummmm:40::16::16::16::16:

kızlar su altta cıkan evlılk yıldonumu şeysi vardı nereye gıttı o :53:

sosyalımm yapıcam daha kociş geldı yemek yedı cıktı gec yerız dıye beklıyorum :1: :9: yapıcam yanı hıh

tabi tabii anladık biz onu :23:
bekliyorum canımm eger uçagınnı hazırlatamazsan ahber ver ben helikopterimi yollayım:9::9::9:balık burçlularıda sevdigin için tşk ederimmmbende seni seviyorummmm:40::16::16::16::16:

oda olur yok demem valla olmadı bana sen helikopterinle gönder oraya kadar yorma beni:9:
kızlar su altta cıkan evlılk yıldonumu şeysi vardı nereye gıttı o :53:

kızzzzz ne dikkatlisin evet kaybolmuşş:53::53::53:

bu akşam bi baskı var üzerimde yapim diyom :1: ama gidip hemen yapıp hızlıca paylaşcam tabi çizgi varsa :9: sonra hazırlanim kociş gelir almaya çatalca yolu uzun :1:

:63: :63: :63:

:1: evettt
yemeklerin tadını çıkarcammmm bide çatalcanın muhabbeti sarmayanların değil :1:

sağol inşallah mutluluk

twinim 6 da çıkıyom 7 de evdeyim en geç ama yemeğe gidicekmişiz yaa inşallah yapıp paylaşabilirim hemennn

sedomm şeyyy neler geçmiyokiii biber ve kabak dolması sık sık yaptığım :1: yeşil fasulye haşlamıştım sıkmıştım onu tereyağ ve yumurta ile kavuruyorum bide çorbam vardı haa kısırrrr ayşeme sözüm vardı eve gider gitmez yapıcaktım canım çekmişti bol acılı ekşili ama dışarı gidicekmişiz işteee

biber - kabak dolmasıı yapma mevsimi değil...o fasulyede güzel oluyor ha :39: ama son söylediğinle damardan vurdun beniii kısııır amanınn , dışarıda benim yerimede ye fundoşumm:16:
ayşemde yengeçti ama benayı hatırlayamadım sedoşşş benayda yengeç miydi :26:

tamam :38:

canım benayla hiç burç konularını konuşmamıştık ama face den baktım şimdi terazi benay

bu arada eyvallah başgan :42: bana herşey serbestse altını üstüne getirym :1:
:16: sagol kuzum bnde senı sevıom :54: :1: acılı yeme artık kuzum kabız da olmustun yaa

belkide kabızlığım bundan oldu hiç düşünemedimm :26:sağoll canom :54:

sabah saatlerinde yapılmaz canım bu test çünkü sabah saatlerinde lh çok düşüktür kanımızda akşam yapmak daha mantıklı

aynı yerde olsaydık ben size cesaret verirdim kızzzz :29:

pıhtıdasım karamsarlık yok beraber hamile kalıp beraber başlayacağız iğneye :29:

benimkide çok düzensiz ama kanama falan iyi oluyor yani doktora mı gitsen canım :26:

Benimde gunu gunune geliyor canim ama az geliyor :(( gecen ay gittim yarinda gificem cagirmisti hormon tahlili icin kan vericem su lh fsh fln

biber - kabak dolmasıı yapma mevsimi değil...o fasulyede güzel oluyor ha :39: ama son söylediğinle damardan vurdun beniii kısııır amanınn , dışarıda benim yerimede ye fundoşumm:16:

canım benayla hiç burç konularını konuşmamıştık ama face den baktım şimdi terazi benay

kız heralde acıdan bende kestim acıyı herşey normale döndü ama bazen kaçamak yaparımmmm
ama sedom napim çok seviyoz eşimle yoğurtlu dolma hep yapıyom
o fasulye hele ayranla offf
kısır her öğün yerimmm :9:

rica ederım kuzum öyle duymustum :16: dıkkatlı olmak lazım artık mınıgı rahat ettır kız ıcerde :54:

Back
X