Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ambulans veya itfaiye sireni duyunca çok kötü oluyommmmmmm :18::18::18:
yaaaa sedommmmm yapabilirsinnn maviş maviş çıkıyo ya hoşş oluyo
kız heralde acıdan bende kestim acıyı herşey normale döndü ama bazen kaçamak yaparımmmm
ama sedom napim çok seviyoz eşimle yoğurtlu dolma hep yapıyom
o fasulye hele ayranla offf
kısır her öğün yerimmm![]()
evet canım bende acıyı yemiyorum dünden beri biraz daha iyiyim , belkide yarmalı çorba iyi geldii...ama bazı şeylerde acısız yenmezkii
yoğurtlu makarnaa sarımsaklı üstüne biber naneli sos
fundoşş yazdan dolmalık atabiliyormuşsun dondurucuya annem yaptı süper oldu onun sayesinde yedim...
yazdan içlerini boşaltıp at , birde kırmızı bibeeer öyyle güzel oluyor kii , közlüyorsun çıkardığında sarımsaklı yoğurt döküp ekmeği bandırıp yiyorsuunn
sen haber ver sonra yapiym fundoşumm![]()
anladım canım inşallah iyi çıkar
Gecen ayda balikmisti bana fsh lh ve e2 iyi demisti niye tekrar istedi onuda anlamadim zaten belku prolaktin fln bakicaktir bakmamisti ozaman
ben cıkıyorum kuzularr görüşrüzzz![]()
![]()
görmedi yazımı ama ayşem gitmiş aman iyi oldu görmedi merak ederdi şimdi
offf eşim aradı bi arkadaşı var işten beraber akşam biyere gidelim onun karısı sende gelin dedi öle düşünmüşler tamam dedim sonra tavır yapıyo istemiyosun diyeama pek bizim dengimiz değil yapı olarak napiim
çatalcaya gidicekmişiz hemde biyer varmışmecbuuur gidecez
![]()
Anaaaaagordummmmm:82:
Bende istiommmmmsedooo diger seye koysanaaaa
Fundosss seni bekleyecez o saatlerde. Bence guzel haberle geleceksin
Yengecler hukmediyor bu topige![]()
slm kızlar nasılsınız ben bugün biraz daha iyiyim düne göre baş ağrım devam ediyor ama biraz hafifledi çok şükür acildeki doktor migren olabilir uzmana görün mutlaka dedi ama ben gitmek istemiyorum![]()
slm kızlar nasılsınız ben bugün biraz daha iyiyim düne göre baş ağrım devam ediyor ama biraz hafifledi çok şükür acildeki doktor migren olabilir uzmana görün mutlaka dedi ama ben gitmek istemiyorum![]()
anladım canım inşallah iyi çıkar
puffff hayirlisi olsun ne diyeyim belkude ben abartiyorumdur gunde uc dort pede alismisim az geliyo dun oldum adet daha 3. Peddwyim az degilmi ya eskiden ped yetistiremezdimkeşke tümden baksaymış ne o öyle birine bak birine bakma
selametle![]()
puffff hayirlisi olsun ne diyeyim belkude ben abartiyorumdur gunde uc dort pede alismisim az geliyo dun oldum adet daha 3. Peddwyim az degilmi ya eskiden ped yetistiremezdim((
bence ihmal etme görün kuzum neden korkuyorsun ki
puffff hayirlisi olsun ne diyeyim belkude ben abartiyorumdur gunde uc dort pede alismisim az geliyo dun oldum adet daha 3. Peddwyim az degilmi ya eskiden ped yetistiremezdim((
ya sanki kesin tanı konursa psikolojik olarak daha da kötüleyecem gibi geliyorbide dün benim için gerçekten çok zor bi gündü ağrıdan uyuyamıyorum tüm gün lavabodaydım ayşemin bulantıdan ne çektiğini dün çok iyi anladım
![]()
ayy bilmiyorum ki kuzum ya çok mu stress yapıyoruz ondan mı acaba :26: