• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

Gunaydin kizlar
Benayım nasilsinn forumda bi kasvet var sanki
Fundoşumm bak hissettim herhalde erkenden acayim dedim kesin bu test yapmistir :) kuzumm 76 kez dedikk burda belirtisidir,idrara gecmesi testte gozukmesi herkeste farkli olabilir diye.Adet gününden sonraki gun cikmazsa ozaman umutsuzluga kapiliriz şuan erken.
Ha hsg ye gelince; ola ki cektirmek zorunda kalirsan ve sonrasinda 1 ay korunma diyosun ya,şuna emin ol o 1 ay korunma sana ilac gibi tedavi gibi gelicek 1 ay beynini dinlendiriceksin bi düşünsene calismalarr yatmalarr acaba oldu mi dusuncesine bir ay ara vermek emin ol hepimize de iyi gelir.
Ama insallah gerek kalmaz boşuna bunlari konuşuyorumdur :34:

yelizimmm :16: sosyalimiz nerdee :25: doktoramı gitti acep

Gunaydin kizlar
Fundoşumm bak hissettim herhalde erkenden acayim dedim kesin bu test yapmistir :) kuzumm 76 kez dedikk burda belirtisidir,idrara gecmesi testte gozukmesi herkeste farkli olabilir diye.Adet gününden sonraki gun cikmazsa ozaman umutsuzluga kapiliriz şuan erken.
Ha hsg ye gelince; ola ki cektirmek zorunda kalirsan ve sonrasinda 1 ay korunma diyosun ya,şuna emin ol o 1 ay korunma sana ilac gibi tedavi gibi gelicek 1 ay beynini dinlendiriceksin bi düşünsene calismalarr yatmalarr acaba oldu mi dusuncesine bir ay ara vermek emin ol hepimize de iyi gelir.

iyiki geldin canımmmm
evet rahim filmi iyi olacakkkkkk inanıyorum çünkü son çareydi bu yani bu kadar şeye rağmen olmuyosa orda sorun var heralde diyorum
test konusuna gelinceee acaba beklesemmi yarın mesela yapmasamı pazar pazartesi yapim

iyiki geldin canımmmm
evet rahim filmi iyi olacakkkkkk inanıyorum çünkü son çareydi bu yani bu kadar şeye rağmen olmuyosa orda sorun var heralde diyorum
test konusuna gelinceee acaba beklesemmi yarın mesela yapmasamı pazar pazartesi yapim

Evet olabilir cumartesi kendine tatil verr hem kafanda kurmaktan hem testten uzak dur olmaz mi?
Kuzum bu is boyleolmaz valla hakkaten biz kafayi yedik :)
Yaa calismadan sonra yarim saat yatsam yetmez mii çişim geldi cok fena :17::17:

ama ben çok kasarım kendimi normal muayenede bile öleyim
ozaman yanlış çıkabiliyomuş sonuç kasınca tüp kapalı zannedilebiliyomuş uykudayken napıyolarsa yapsınlar :9:
benimde aklımdan hiççç çıkmıyo başka düşünce yok sanki dünya durmuş perişanım halbuki ne güzel evliliğimiz var çok şükür düzenimiz var ama bunu ne zaman anlayıp buna göre hareket edicezzzzz :41:

Gunaydin kizlar

iyiki geldin canımmmm

Fumdacım kendini nasıl iyi hissedeceksin öle yaptır hsg yi..
Evliliğimiz şükür iyi ama bebekte olsa fena olmaz ya bakalım ne zaman kısmeti..
Ayrıca ben hep dedim yine diyorum bence testi battan sonra yap çünkü kendimden biliyorum çıkmadıkça üzülüyo insan ister istemez..

Yelizim ben iyiyim canım sen ?
Forumdaki kasvet fundanın ruh halinden :1: ben iyyim çok şükür kocam bugün gelecek.. Biz ara verdik bi müddet haftaya devam :1:

Evet olabilir cumartesi kendine tatil verr hem kafanda kurmaktan hem testten uzak dur olmaz mi?

Senin bu çişte beni öldürüyo :9:
Yeter bence.. Nasılsa giden gitmiştir.. Sen rahat ol..

Bizim kafayı yediğimiz kesin zaten.. Çok iyi senaryo yazıyoruz üstümüze yok :1:

Fumdacım kendini nasıl iyi hissedeceksin öle yaptır hsg yi..
Evliliğimiz şükür iyi ama bebekte olsa fena olmaz ya bakalım ne zaman kısmeti..
Ayrıca ben hep dedim yine diyorum bence testi battan sonra yap çünkü kendimden biliyorum çıkmadıkça üzülüyo insan ister istemez..

Yelizim ben iyiyim canım sen ?
Forumdaki kasvet fundanın ruh halinden :1: ben iyyim çok şükür kocam bugün gelecek.. Biz ara verdik bi müddet haftaya devam :1:

nasıl yaniii şimdimi oldu çalışma kızzzz şimdi sen beklemdesin demi yum. kontrolüne gitmek için zaman var aslında bugün masus bi gitsen doktora ağrım var filan bi baksa ne durumda iğne vercekmi acabaaa

benimde öle oluyo çişim geliyo sonrada yapıyorum ve sanki içimde ne kadar spoş varsa hepsi gidiyo öle diye düşünüyorummmm

benaycım dediğin gibi yapmim bi bakalım benim bat şaşmaz pzar günüdür ama bu iğne geciktieebiliyomuş
ptesi anlarız noldunu inşallah uzamazda hemen bi sonraki ay çalışmaları başlarrr

sosyallllllllllllllllllllllll başgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnn nerdesinnnnn gel nolurrrr :85: :85: :85:

nasıl yaniii şimdimi oldu çalışma kızzzz şimdi sen beklemdesin demi yum. kontrolüne gitmek için zaman var aslında bugün masus bi gitsen doktora ağrım var filan bi baksa ne durumda iğne vercekmi acabaaa

benimde öle oluyo çişim geliyo sonrada yapıyorum ve sanki içimde ne kadar spoş varsa hepsi gidiyo öle diye düşünüyorummmm

benaycım dediğin gibi yapmim bi bakalım benim bat şaşmaz pzar günüdür ama bu iğne geciktieebiliyomuş
ptesi anlarız noldunu inşallah uzamazda hemen bi sonraki ay çalışmaları başlarrr

:9: kız kaçmaz spoşların rahat ol..

Yapma bekle.. Bak bana benim bebek isteyeli beriden adetim gecikiyo 40 a çıktı ya ben ne yapayım :1: gitcem bu ay doktora..
Gecikirse inşAllah bebektendir canım..

Sen rüyandaki gibisin :1: biraz azcık rahat olsan aslında bu iş tamam.. Relax funda

Senin bu çişte beni öldürüyo :9:
Yeter bence.. Nasılsa giden gitmiştir.. Sen rahat ol..

Bizim kafayı yediğimiz kesin zaten.. Çok iyi senaryo yazıyoruz üstümüze yok :1:

Evet benoşum yaa bence de yeterr :9:
Fundam hee simdi olduuu acikcasi uc gun ara girdi yanii ben hic iyi degildimm kac gun yaklasmadi bile benimki ama dun gece de sabahi edince soz verdim kendime sabah erken uyanipp kocamla guzel bisekilde gune baslicam diyee cunku kac gundur saati sabah 6 ediyorum sonra da cok gec uyaniyorumm vee cok mutsuzum zaten daha mutsuz oluyorum erken uyanmak bana iyi geldi
Bide şoyle dusunmek lazim.Yahu kız bakire,cocukla birlikte olmamış,sadece bi yakinlaşmadan solayi ic camaşirina bulaşan meniden hamile kaldi.Ve bunu yaşayan cok cok yakindan tanidigim biri hatta mecburen evlendilerr ikisi de daha coook gencc ama tatli bi bebişleri oldu
Ulen diyorum insanlar ayakustu kazara hamile kaliyolar yaa benim annem bile 4 cocuktan sonraa okadar istemedigi halde hamile kaldii arkadas demekki bu is okadar da yat kalkma yastik koy yok duş alma yok ziplama yok şoyle yat bunlarla olmuyoo olacagi varsa her sekilde olur diyip bu çabayı biraz azaltmak gerek belki dee
Kim yaparsa alnindann opucemm :9:

hiç keyfim yok canım, sabahta test yaptım hiçbişey yokkk
adet belirtileride hissediyorum sanırım bu ayda olmadı :5:
sosyal girmemiş yaaa :44:

hepinizee günaydınn canlarımm :109:

fundoşummm :26: ben sabah idrarında yapmıştım ve hiç bir şey çıkmamıştı 2-3 gün kala... biraz bekle ama yine çıkmazsa üzmeyeceksin kendini bak ne güzel evliliğim var diyorsun ya :nazar: eşinle skı skı elele vermişsiniz :123: sevgiyle bekliyorsunuz miniğinizi :16: Allahın izniyle gelecek :emir_bebek:

:9: kız kaçmaz spoşların rahat ol..

Yapma bekle.. Bak bana benim bebek isteyeli beriden adetim gecikiyo 40 a çıktı ya ben ne yapayım :1: gitcem bu ay doktora..
Gecikirse inşAllah bebektendir canım..

Sen rüyandaki gibisin :1: biraz azcık rahat olsan aslında bu iş tamam.. Relax funda

Geldimi ? Ben telden girdiğimden kim geliyo gidiyo göremiyorum

Evet benoşum yaa bence de yeterr :9:
Fundam hee simdi olduuu acikcasi uc gun ara girdi yanii ben hic iyi degildimm kac gun yaklasmadi bile benimki ama dun gece de sabahi edince soz verdim kendime sabah erken uyanipp kocamla guzel bisekilde gune baslicam diyee cunku kac gundur saati sabah 6 ediyorum sonra da cok gec uyaniyorumm vee cok mutsuzum zaten daha mutsuz oluyorum erken uyanmak bana iyi geldi
Bide şoyle dusunmek lazim.Yahu kız bakire,cocukla birlikte olmamış,sadece bi yakinlaşmadan solayi ic camaşirina bulaşan meniden hamile kaldi.Ve bunu yaşayan cok cok yakindan tanidigim biri hatta mecburen evlendilerr ikisi de daha coook gencc ama tatli bi bebişleri oldu
Ulen diyorum insanlar ayakustu kazara hamile kaliyolar yaa benim annem bile 4 cocuktan sonraa okadar istemedigi halde hamile kaldii arkadas demekki bu is okadar da yat kalkma yastik koy yok duş alma yok ziplama yok şoyle yat bunlarla olmuyoo olacagi varsa her sekilde olur diyip bu çabayı biraz azaltmak gerek belki dee
Kim yaparsa alnindann opucemm :9:

evet aynen öleyim kızzzzz
git canım doktora ihmal etme

gelmediiii :25:

sabah sabah haaa vay anasınııııııı karakışın gözünü seveyimm :9:
bakire ve hamilemiiiii gelde isyan etmeeeee
saatlerce havaya ayak dik aman akmasın bir damla bile diye düşünnn
anaa sende aynı şeyleri yazmışsın :1:
sanırım biz abartıyoruzz evet nasipte varsa olur zaten Allah nasıl yaratıyo o minicik bedenleri evre evre nasıl oluşuyo değilmi herşey onun elinde biz ne yırtınıyozki

Yelizcim bende öpebilirim..
Kaç kez dedim o kazaya bende kurban gitmeye razıyım :1:
Benim kuzenim evlendi ilk geceden gibi hemen hamile kaldı çok tatlı oğlu var ilkin şaşırdı düşünmüyodu çünkü kabullenemedi gibi oldu ama şimdi tabili öle değik iyiki olmuş diyo.. Der tabii

hepinizee günaydınn canlarımm :109:

fundoşummm :26: ben sabah idrarında yapmıştım ve hiç bir şey çıkmamıştı 2-3 gün kala... biraz bekle ama yine çıkmazsa üzmeyeceksin kendini bak ne güzel evliliğim var diyorsun ya :nazar: eşinle skı skı elele vermişsiniz :123: sevgiyle bekliyorsunuz miniğinizi :16: Allahın izniyle gelecek :emir_bebek:

senin ölemi olmuştu sedommm sanki erkenden çıkmıştı hani ben görememiştim herkes görmüştü çizgiyi
dün akşamda yaptımm bata 2 gün var işte
dün eşim girdi içeri sarıldım yaramazlık yapmışsınnnn dedi
evettt dedim sen benim bebeğimsin zaten amaaaan boşver dedi direk :53:
olmasada olur boşverrrr dedi çok takıyosun benide üzüyosun dedi kafandan atsan olcak bence dedi

evet aynen öleyim kızzzzz
git canım doktora ihmal etme

gelmediiii :25:

sabah sabah haaa vay anasınııııııı karakışın gözünü seveyimm :9:
bakire ve hamilemiiiii gelde isyan etmeeeee
saatlerce havaya ayak dik aman akmasın bir damla bile diye düşünnn
anaa sende aynı şeyleri yazmışsın :1:
sanırım biz abartıyoruzz evet nasipte varsa olur zaten Allah nasıl yaratıyo o minicik bedenleri evre evre nasıl oluşuyo değilmi herşey onun elinde biz ne yırtınıyozki

Yelizcim bende öpebilirim..
Kaç kez dedim o kazaya bende kurban gitmeye razıyım :1:
Benim kuzenim evlendi ilk geceden gibi hemen hamile kaldı çok tatlı oğlu var ilkin şaşırdı düşünmüyodu çünkü kabullenemedi gibi oldu ama şimdi tabili öle değik iyiki olmuş diyo.. Der tabii

Hee kara kış malum napakk
Benoşumm der tabii denmezmiii ahh bi olsaa oglumm tuvalete kadar yorulma gel agzima sic dicezz nerdeysee ama ahh bi olsaaa!!
Haa oglum dedimm

senin ölemi olmuştu sedommm sanki erkenden çıkmıştı hani ben görememiştim herkes görmüştü çizgiyi
dün akşamda yaptımm bata 2 gün var işte
dün eşim girdi içeri sarıldım yaramazlık yapmışsınnnn dedi
evettt dedim sen benim bebeğimsin zaten amaaaan boşver dedi direk :53:
olmasada olur boşverrrr dedi çok takıyosun benide üzüyosun dedi kafandan atsan olcak bence dedi

günaydın arkadaşları nasılsınız:40: fundagunn üzme kendini hayırlısı olsunn:16:

Hee kara kış malum napakk
Benoşumm der tabii denmezmiii ahh bi olsaa oglumm tuvalete kadar yorulma gel agzima sic dicezz nerdeysee ama ahh bi olsaaa!!
Haa oglum dedimm

günaydın arkadaşları nasılsınız:40: fundagunn üzme kendini hayırlısı olsunn:16:

:9::9::9::9::9: yuh beeeee çatlakkkkkkkkkkkkk

teşekkürler canım elde değil ama hayırlısı tabi kaderde varsa olur :16:

gunaydin canlarimm

fundam benimm, zaten dun daha erken,deneme yapalim demistik. lutfen morelini bozmaaa. bizde aslinda senin ustune cok geldik. iste insan heyecandan ne yaptigini bilmiyor bazen. ama daha bata var. o yuzden lutfen umutsuz bakma. biz senin yanindayiz ve tum dualarimiz seninlee.

Back
X