• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlayakta gözden mi olak???

senin ölemi olmuştu sedommm sanki erkenden çıkmıştı hani ben görememiştim herkes görmüştü çizgiyi
dün akşamda yaptımm bata 2 gün var işte
dün eşim girdi içeri sarıldım yaramazlık yapmışsınnnn dedi
evettt dedim sen benim bebeğimsin zaten amaaaan boşver dedi direk :53:
olmasada olur boşverrrr dedi çok takıyosun benide üzüyosun dedi kafandan atsan olcak bence dedi

evet canım , senin söylediğin 2 saat sonra silik çıktı eklemiştim kızlarda var demişti sonra ertesi günü sabah işyerinde yapmıştım silik bile çıkmamıştıı , bembeyazdı...

doğru diyor canım kafandan çıkar , evlilikte güçlü bağlar olması herşeyden daha önemli :103: sevgili oğluşun gelecek elbet :16::38:

ayşemde gelmiş hoşgeldinn canımm :29:

gunaydin canlarimm

fundam benimm, zaten dun daha erken,deneme yapalim demistik. lutfen morelini bozmaaa. bizde aslinda senin ustune cok geldik. iste insan heyecandan ne yaptigini bilmiyor bazen. ama daha bata var. o yuzden lutfen umutsuz bakma. biz senin yanindayiz ve tum dualarimiz seninlee.

evet canım , senin söylediğin 2 saat sonra silik çıktı eklemiştim kızlarda var demişti sonra ertesi günü sabah işyerinde yapmıştım silik bile çıkmamıştıı , bembeyazdı...

doğru diyor canım kafandan çıkar , evlilikte güçlü bağlar olması herşeyden daha önemli :103: sevgili oğluşun gelecek elbet :16::38:

olsun canımmm sizde benle heyecanlanıp merak ediyosunuz ne mutlu banaaaa :16:
hiç belli olmaz bu işler değilmiiii bekleyelim stres yapmadan bende çok dillendiriyorum aslında bend ehata

gelsiiiiin poposunu ısırıcam onunnnn bokluuuu :1:

gebelik şüphesi yaşanılan ilişkinin üzerinden 15 gün geçmesi yeterli bulunmaktadır. Normal idrarda gebelik kiti kullanıldığı durumlarda ise adet gecikmesinin üzerinden en az 5 gün geçmesi beklenilmelidir. Bu süreler beklenmeden yapılan gebelik testinin hatalı sonuç verme ihtimali yükselmektedir.

hiç belli olmaz bu işler değilmiiii bekleyelim stres yapmadan bende çok dillendiriyorum aslında bend ehata

hosbulduk sedomm,nasilsinn

nasip isleri zamani gelince oluyor iste. biz stres yapmadan bekleyelim. bak sedonun olayina bigun sonra testi tekrarladiginda hicbir sey cikmiyor.
birde o zamanda cok soyledik. yumurtalarina nazar degecek diye hep korktum. canlarimm, kimse beni yanlis anlamasin sakin. bazen iyi niyetle soylenen seylere bile nazar degebiliyor.biz kalbimizi bozmadan Rabbimden hayirlisini isteyelim fundamm:38:

yelomm benayimm hepinize gunaydinn,ismini umuttuklarim varsa affetsin

bu arada sosyalii cok merak etmeye basladimm:44:

ıssırırsıınn senn:9:

nasip isleri zamani gelince oluyor iste. biz stres yapmadan bekleyelim. bak sedonun olayina bigun sonra testi tekrarladiginda hicbir sey cikmiyor.
birde o zamanda cok soyledik. yumurtalarina nazar degecek diye hep korktum. canlarimm, kimse beni yanlis anlamasin sakin. bazen iyi niyetle soylenen seylere bile nazar degebiliyor.biz kalbimizi bozmadan Rabbimden hayirlisini isteyelim fundamm:38:

bende öle olduna inanıyorum bi rkadaşım var akşam eve giderken aramıştı ben söleyince şok oldu yumurtaları ogün
sonra eve bi gittim eşimin anneannesi için aradılar biz birbirimize girdik önemli bugün diye 36 saat 9 da doluyodu saat 9 dedim
o 12 ye doğru geldi ve ağladım ben o akşam çok sinirden
sonrada zoraki oldu bizim çalışma yok yere gerildik kavga ettikkk o günde muhabbeti yaptık kaç kez telde espri ile ama göz değiyorrr :26:

iyiyim canımm bugün daha iyiyim :16: testi 2. kez yapıyorum hiç bir şey yoktu 152. sayfada yazmışımm :82: buldumm fundoş için :9:

haklısın canım hayırsız olan herşey uzak dursunn

gebelik şüphesi yaşanılan ilişkinin üzerinden 15 gün geçmesi yeterli bulunmaktadır. Normal idrarda gebelik kiti kullanıldığı durumlarda ise adet gecikmesinin üzerinden en az 5 gün geçmesi beklenilmelidir. Bu süreler beklenmeden yapılan gebelik testinin hatalı sonuç verme ihtimali yükselmektedir.

kendini kandırmadan, kafan rahat , relax bir şekilde her iki duruma da hazırlıklı ol fundoşummm :29: sen özünde çok güçlüsün bence :54:

kııız aklımaa ne geldii sen su içiyorsun dimii ,hani en son fazla içemiyordun yaa :26:

bu arada sosyalcanın yazısını okudumm iyi değilim uyumam lazım demiş bugünde gelmemişş umarım önemli bir şey yoktur :44:

bende öle olduna inanıyorum bi rkadaşım var akşam eve giderken aramıştı ben söleyince şok oldu yumurtaları ogün
sonra eve bi gittim eşimin anneannesi için aradılar biz birbirimize girdik önemli bugün diye 36 saat 9 da doluyodu saat 9 dedim
o 12 ye doğru geldi ve ağladım ben o akşam çok sinirden
sonrada zoraki oldu bizim çalışma yok yere gerildik kavga ettikkk o günde muhabbeti yaptık kaç kez telde espri ile ama göz değiyorrr :26:

nazar diye birsey var. yeni evlendigimizde nazardan basimiza neler geldi. hatta esim isi birakti bi anda. baya sikintili gunler gecirdik. o yuzden nazardan cok korkarim. mutluysam bile mutlulugumu dile getiremiyorum.
boyle biri seni soyleyince hemen okuyup o kisinin yuzune ufle,sonra kendini oku. felak ve fatiha. aklinda bulunsun cnm. dualar koruyor bizi her zaman.
o aksamki olan olaylarda direk nazardan olmus cnm.
kizlar evden cikarkende 4 ayetel kursi okuyup kendinize ufleyin. sizi butun kotuluklerden korur.

iyiyim canımm bugün daha iyiyim :16: testi 2. kez yapıyorum hiç bir şey yoktu 152. sayfada yazmışımm :82: buldumm fundoş için :9:

haklısın canım hayırsız olan herşey uzak dursunn

kendini kandırmadan, kafan rahat , relax bir şekilde her iki duruma da hazırlıklı ol fundoşummm :29: sen özünde çok güçlüsün bence :54:

He kizzz arasanaaaa

neeee nasıl buldun tam ajan yaaaaaaaaa

kız burda çakallar sürüsü varrr mesaj atim hemen

Hee kara kış malum napakk
Benoşumm der tabii denmezmiii ahh bi olsaa oglumm tuvalete kadar yorulma gel agzima sic dicezz nerdeysee ama ahh bi olsaaa!!
Haa oglum dedimm

:60: :60: :60: koptum ya çok fenasın.
Rabbim gönlüne göre versin.

Funda arasana sosyali normal bi durum değil..

Sedacım ayşecim pericim hoş geldiniz.

nazar diye birsey var. yeni evlendigimizde nazardan basimiza neler geldi. hatta esim isi birakti bi anda. baya sikintili gunler gecirdik. o yuzden nazardan cok korkarim. mutluysam bile mutlulugumu dile getiremiyorum.
boyle biri seni soyleyince hemen okuyup o kisinin yuzune ufle,sonra kendini oku. felak ve fatiha. aklinda bulunsun cnm. dualar koruyor bizi her zaman.
o aksamki olan olaylarda direk nazardan olmus cnm.
kizlar evden cikarkende 4 ayetel kursi okuyup kendinize ufleyin. sizi butun kotuluklerden korur.

evet ayşemmm ayetel kürsi her darda olduğumda okuduğum dua çok iyi geliyor

sosyal arazideymişşşşşşşşşşşş :52::52:

Back
X